Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה היום דה-שבו באיזור המוסכים של חוף שמן.

תצלום0001.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בשוטטות באיזור קטן בנהריה, נצפו (לא היתה מצלמה) - פיאט 238, אני מנחש "BUS" או MOTOR HOME עומדת מתחת לבית, מכוסה, נראה לי שעומדת שנים רבות מאוד, שלימה מאוד אם כי יש להניח שהחלודה גרמה לא מעט נזק.

בהמשך - פיאט דונה ואופל אסקונה, כולן עומדות סתם כאילו הזמן עצר להן מלכת.

פרטים לגבי מיקומים בפרטי.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה על התיקון.

אי שם בגבעתיים: מרצדס שלא זזה כמה שנים טובות, לדעתי נשמרת מסיבות סנטימנטליות.

פיאט טנדר שנת 83 שסיפרתי עליה בעבר, לא נעים לי להתקרב יותר מזה.

את הפיאט 127 הורודה והטרנזיט דור ראשון הכחולה (וכל האמריקאיות שבאמצע) אני מניח שאתם מכירים אז לא צילמתי.

תצלום0002.jpg

תצלום0003.jpg

תצלום0004.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
תודה על התיקון.

אי שם בגבעתיים: מרצדס שלא זזה כמה שנים טובות, לדעתי נשמרת מסיבות סנטימנטליות.

פיאט טנדר שנת 83 שסיפרתי עליה בעבר, לא נעים לי להתקרב יותר מזה.

את הפיאט 127 הורודה והטרנזיט דור ראשון הכחולה (וכל האמריקאיות שבאמצע) אני מניח שאתם מכירים אז לא צילמתי.

הפיאט טנדר היא פיורינו . (אם כי מאחור נראה קצת כמו הטנדר של סימקה\טלבוט)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ניצפתה בחיפה : פורד קאפרי

קאפרי MK2, רכב מגעיל מבחינת עיצוב,

כיוון שאני לא מכיר את האוטו אשמח אם מישהו שמכיר יקשר אותי לבעלים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הלו, אתה רוצה מכות?!?!:twisted: "מגעיל"?!?!?! מבחינתי הוא הרבה יותר יפה מהדגמים האחרים של הקאפרי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הלו, אתה רוצה מכות?!?!:twisted: "מגעיל"?!?!?! מבחינתי הוא הרבה יותר יפה מהדגמים האחרים של הקאפרי!

נו, מה אתה מבין :lol:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
פעם ראשונה שלי פה ויש לי קצת תמונות....

למה מספרי רישוי גלויים:brickwall:?!

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
פעם ראשונה שלי פה ויש לי קצת תמונות....

הקטרפילר , זה רכב ריסוס למטעים , ראשית לא מומלץ לגעת שם יותר מידי כי הכל מלא חומרים רעילים .

אם מישהו בכל זאת רוצה לשפץ את זה, אז זה בטח עם רשיון לטרקטור או מכונה ניידת, אאל"ט זה אומר שזה לא צובר טסטים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...