Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר שבתחילת השבוע הייתי אצל איש הרדיאטורים לסדר את רעש המים המגיע מתוך האוטו. פתאום במהלך השבוע אני נכנסת לרכב מתניעה ואיזה כיף נורת הגיר שלי נדלקת. בדקתי כמובן שמן גיר - יש.

הבעיה מורגשת כאשר אני בעצירה (רמזור אדום למשל) ואני מתחילה לתת גז לוקח לו זמן עד שהוא מגיב, כאילו אני נותנת גז בניוטראל. בדקתי מיים במצבר - יש (גם מדובר במצבר בן שנתיים). הלכתי היום בבוקר למוסך מורשה של רנו ברחובות (שנתנו שרות מסריח). הרכב היה אצלהם מ07:30-12:30 הם טענו שהמחשב גיר לא מגיב וכנראה צריך להחליף אותו, הדרך היחידה לוודא זה לבדוק מול מחשב אחר שכמובן אין להם וכל הזמן הזה המתנתי כדאי שהם ישיגו אחד מה שהם לא השיגו. החלטתי לקחת את הרכב בחזרה (ואיזה כיף לא חייבו אותי על הבדיקה ב250 שקל!!). עכשיו פתאום כשאני מדליקה את הסוויץ' כל נורות האזהרה דולקות חוץ משל הגיר. שאלתי את הבנאדם במוסך למה?!?! הוא טוען שבגלל שהם העבירו מידע למחשב אז זה איפס את האזהרה אז שאלתי אותו אבל למה זה לא דולק בכלל עם סיבוב הסוויצ'? הוא אמר אההה כי איפסנו את המערכת (מה שנשמע לי תמוה לאור העובדה ששאר נורות האזהרה כן עובדות) אשמח לשמוע את דעתכם על 2 הסוגיות האלו, ואשמח לשמוע המלצה למוסך איכותי (לא מעניין אותי מורשה) העיקר שמבין ברכבי רנו באיזור השפלה (אני מנסה ציונה) ונותן טיפול מהיר ואדיב.

מיואשת כבר,

דפנה :(

פורסם

ברכב שלך כאשר מוציאים את המכסה של שקע האיבחון (הממוקם בימין לרגלו הימנית של הנוסע במושב הקדמי) הנורה של הגיר נכבת ולא תאיר יותר , במכסה של השקע הנ"ל יש גישור לנורה. כנראה המכסה לא הוחזר למקומו. קל מאוד לאבחן תקלות בגיר שלך ודי להשתמש ברב מודד כדי לאבחן טוב את התקלה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

האם יש לך אפשרות להמליץ לי על אדם טוב המבין בתחום ויש לו את הציוד המתאים על מנת לבדוק את התקלה?

הייתי היום אצל מכונאי רכב שטען כמובן שהגיר הלך, לעניות דעתי הוא טועה ומדובר בבעיה חשמלית שקשורה למחשב.

קראתי בפורום על המעבדה של איל במערב ראשון. שלחתי לו הודעה פרטית. האם כדאי לנסוע על הבוקר אלי לטפל בעניין?

אני רוצה לסגור את הפינה הזאת.

• תוכן חדש...