Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברשותי קורולה 2008. אני חונה קבוע באזור תעשיה איפה שאני עובד ובגלל זה יש לי המון כתמים על האוטו שלפי מקום פוליש מקצועי אלא כתמי כימיה שעם הזמן יזיקו לצבע(צבע אפור כהה). הפתרון שלהם זה פוליש.. רציתי לדעת עד כמה מומלץ לעשות פוליש לרכב יחסית חדש וגם בכל מקרה הנקודות יחזרו אז כל שנה אני אצטרך לעשות פוליש? אני אשאר בלי שכבות צבע בסוף.. תודה למייעצים.

פורסם

פוליש לא מומלץ לעשות בכלל, כי פוליש זה פתרון לשכשבת לקה\צבע שנהרסו. מה שמומלץ זה לשמור על הצבע והלקה, ע"י ווקס טוב, כל חצי שנה. אבל אם אין ברירה, אז אין ברירה, פעם אחת עושים פוליש, ואחר כך כל פעם ווקס בשביל לא לחזור לפוליש.

• תוכן חדש...