Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סובל נהגי מאדה.

קח את זה באיזי, אל תאשים את כל העולם, נסה להפיק את המיטב מהשיעורים ולהגיע רגוע לטסט.

אם זה לא יעבוד תמיד אפשר מחשוף או מיני. :)

אגב, טסט ראשון זה ממש לא בקמבינה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תקרא שוב את השרשור שפתחת.

אחיך כשל לא "במקרה". הוא פשוט לא נהג כפי שאמורים לנהוג.

כפי שderish ציין, אין דבר כזה להיות מופתע מנהג במעגל תנועה, ושיתחלף לו רמזור באמצע הצומת אומר שלא הגיע לרמזור במהירות מתאימה/לא האיט/לא שם לב וכו'.

הדברים האלה ו"ההפתעות" קורות לכולנו, לאלו המנוסים יותר, זה קורה פחות או כמעט ולא, אך קורות. בטסט/שיעור נהיגה עליך לתרגל נהיגה BY THE BOOK ולא לחפש תירוצים.

לגבי המורה, מורה נהיגה או כל מורה שמסביר בלחץ וצעקות הוא לא מורה, הוא מאלף, וזו לא שיטה ללמד כלום מלבד חיות לבצע פעולות פשוטות.

עצה, תתיעץ עם חברים ותעשה שיעור או שתיים עם מדריך אחר, מקצועי ורגוע שתנהג איתו ויתן לך דגשים חשובים באווירה אחרת.

לאחר מכן תגש שוב אם אתה באמת מרגיש שאתה מוכן.

אגב "מקרה", השרשור הזה הזכיר לי ספר שקראתי מזמן של פול אוסטר (סופר שאני מאד אוהב את ספריו) בשם "מוזיקת המקרה", גם קשור איכשהו לנהיגה :lol: .. שווה קריאה.

עריכה:

קראתי שוב ולא שמתי לב היכן רשמת על מה אתה נכשלת, רק על אחיך לדבר ידעת. :wink:

עריכה 2: gabi, 26 שיעורים? אם אני לא טועה בתקופתי זה היה 28. ומורה הנהיגה שלי כלל לא רצה להגיש אותי לטסט ב28 שיעורים, הוא אמר שאני לא מוכן (נהיגה מהירה, בלימה חזקה לקראת פניות וסיבובים ועוד אפריטיפים) ועדיין נגשתי לטסט אצל הטסטרית הג'ינגי'ת אשר ידועה לשמצה בחיפה והצטרפתי לסטטיסטיקה המצומצמת :).

במעמד זה אני ממליץ על מורה הנהיגה יגאל ולד מחיפה (שאני לא יודע אם עדיין מלמד) על שלמד אותי כיצד להפעיל את הרכב (נהיגה זה לא אותו דבר) כהלכה לקראת הוצאת הרשיון, ועל הצגות התכלית שבצע כדי להדגים לי כיצד גוף אדם נזרק בחוזקה כלפי שמשת הרכב בבלימות חזקות :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מודה לכל המגיבים.

תגובותיכם בהחלט מנחמות אותי ואני מתחיל להבין את שורש הבעיה.

אמרתי למורה שלי שממנו אני לא לוקח יותר מ2 שיעורים, אז הוא כעס, והציע שאחריהם אגש לטסט שלישי.

במידה ונכשל, נחפש מורה אחר. והפעם, מורה עם רקורד איכותי והמלצות, ולא ממודעות ברחוב...

ExoduS- לא יודע איך זה בצפון, אבל בירושלים, גבר עם מחשוף או מיני זה מראה די מזעזע שיכול להוביל למכות.

Erez Wolf- לצערי אני לא מחיפה, לכן לא אוכל ללכת למורה שהמלצת.

GaBi_88- כיום, יש רף של מינימום 28 שיעורים. בעבר, אני יודע שאנשים ניגשו גם שיעור 12 ועברו... כל העניין היה הרבה יותר גמיש, ופחות מסובך ויקר.

קצת קשה לדעת אם אני מוכן או לא. אין לי מדד להשוות אליו, אבל אני מרגיש בטחון בכביש ויודע להתמודד עם רוב המצבים- כולל חניה.

שוב, אני מודה לכולם על התגובות.

אני מקווה שאעבור את הטסט השלישי, ומיד אתחיל לעבוד עד הגיוס.

מהכסף שארוויח עד לגיוס, אני רוצה לקנות רכב קטן עד 8K.

אני לא אצטרך אותו, אבל זה פשוט חלום של שנים, שיהיה לי רכב פרטי, שאוכל להנות מעצם קיומו.

הטסט השלישי עוד שבוע. אעדכן מה קורה, ואיך היה.

Honda civic EJ6

פורסם

קח את הכל בקלות עוד שנה שנתיים תצחק על זה.

ולגבי ה 6% הנתון ממש לא נכון, אבל בכל זאת אתה לא יכול לקחת את חברי הפורום כדוגמא, לפי דעתי הרוב פה עברו על ראשון בכל זאת פורום חובבי רכב.

הנתון יותר לכיוון 15% לדעתי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מי המורה שלך?

אני חייב להמליץ לך על המורה שהיה לי, עברתי טסט ראשון אחרי 37 שיעורים (והוא בכלל רצה להגיש אותי בשיעור 28, אני דרשתי יותר). הוא בדרך כלל לוקח אותך מאזור בנייני האומה, מגאן לבנה, מורה נחמד, רגוע, מצחיק והכי חשוב-מקצועי.

שלח לי הודעה פרטית ואני אברר לך את המספר שלו, לדעתי אל תיגש עוד טסט עם המורה הזה, חבל על הכסף

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לוקח אותך מאחורי בנייני האומה אה? :shock::roll:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...