Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה 2006 GLI עם גיר אוטומטי.

עכשיו אני אוהב להשתמש בהילוכים "2" ו"LOW" על מנת להאט את האוטו במקום הברקס בשביל לחסוך בברקס וסתם כי זה נוח וכיף :-D

שמתי לב אבל שכשאני מעביר להילוך השני(שנמצא מתחת לD) כשאני במהירות של 70 לשם ההמחשה או כל מהירות שהיא הסל"ד עולה ל4000 בערך והסל"ד עולה גם כאשר אני מעביר ל L.

השאלה שלי היא האם שימוש על בסיס קבוע בהילוכים הללו יכול לפגוע באוטו בצורה כלשהי? והאם עצם זה שהסל"ד עולה זה מגביר את צריכת הדלק של האוטו כאשר אני עושה זאת.

תודה רבה מראש למי שיוכל לענות לי.

פורסם

שלום שלום...

לשחק בהילוכים זה יכול להיות כיף פה ושם - כל אחד והכיף שלו :-D.

אבל קח בחשבון בקשר למה ששאלת כשהסל"ד גבוה אז כן המכלולים עובדים קשה יותר

והבלאי גודל בהתאם.

עצם המשחק עם ההילוכים ע"פ ההגבלות המותרות לפי ספר הרכב לא אמור לגרום לבעיה כלשהי.

בקשר לצריכת דלק זה תלוי...אם אתה בסל"ד גבוה עם רגל על הגז הצריכת דלק גבוהה יותר מאשר

בסל"ד נמוך יותר.

אם הרגל לא על הדוושת גז אם אני זוכר במקרים מסויימים דלק לא נכנס למנוע אם אין צורך כלומר נניח ואתה בירידה

או במהירות/סל"ד שהמנוע יכול לעבוד מעצם תנועת הרכב בלי לקבל דלק באותו רגע.

פורסם

עכשיו רק עכשיו או תמיד? מצחיקים אותי אלה שכותבים באותה שפת רחוב שהם מדברים...

אני אוהב להשתמש בהילוכים "2" ו"LOW" על מנת להאט את האוטו במקום הברקס בשביל לחסוך בברקס וסתם כי זה נוח וכיף :-D

מה שאתה עושה זה לירות לעצמך ברגל כדי להשכיח כאב ביצים. אתה חוסך בשימוש בבלמים אבל פוגע במכלולים אחרים כפי שכתבו כבר מעליי. אם אתה עושה את זה בדרך קבע, גם כשלא צריך ו"סתם בשביל הכיף" אז כדאי לך להפסיק.

ישנם מקרים שכן כדאי לבלום בעזרת המנוע ולהוריד הילוך (אחרת לא הייתה קיימת האופציה הזאת ברכב). אם אתה נוהג בירידות ממושכות ולא בא לך להשתמש בבלמים יותר מידי, קבע את הרכב על ההילוך המתאים ושייט לך בהנאה.

כלל האצבע שאני מקפיד עליו הוא "שהאוטו לא יצרח יותר מידי". אם הורדת ההילוך מעלה את סיבובי המנוע בצורה משמעותית, אני מעדיף לוותר ולהשתמש בבלמים.

העיקר סע בזהירות

.....

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...