Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה של המחשב בתא הככפות מאוד יפה ומאוד מקצועית למראה.

אבל אתה עשית שם משהו אחד שמאוד לא מוצא חן בעיניי וזה שכל שלושת חוטי הכוח שלך בצבע אדום - זו הזמנה לטעות בחיבור וגרימת נזק למחשב ולרכב - לא הצלחת להשיג חוט כחול או שחור למינוס ולרימוט?

מעבר לכך החיבור של האנטנה - נראה שחיברת מתאם אנטנה על החיבור לאנטנה של הרכב אבל הצד השני נראה גלוי - לאיזה דונגל רדיו אתה מחבר את זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החוטים האדומים זה פתרון זמני ואכן לא אפטימלי :) אני סימנתי את הקצוות בינתיים כדי למנוע טעויות.

הדונגל הוא SILABS, החיבור של האנטנה ברכב נראה כמו חיבור עם הגברה, גם המתאם נקנה לאנטנה עם הגברה, בדונגל היתה אנטנה משלו שפרקתי, אך יש שם רק מגע לחיבור אחד במקום האנטנה, לא הצלחתי עדיין למצוא לאן לחבר את ה "מינוס" של האנטנה של הרכב, אולי להלחים לגוף של המחבר USB ? יש משהו שהתנסה עם זה ?

פורסם

כל הכבוד!

שתי שאלות: יש מצב להוסיף לקסיה למידע בזמן אמת על ניהול המערכות ברכב?

ובנוגע לאוורור המחשב מפתח המיזוג בתא הכפפות: ראיתי שהסרת את השסגור השחור, כך שאם תפעיל את המיזוג תקבל אוויר קר מאד או חם מאד ישר לתוך הקרביים של המחשב. זה לא בעייתי קצת?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לקסיה עולה 200$ רק המתאם, התוכנה לא ממש "יפה לעין" ולא נוחה לשימוש בזמן הנסיע, לצערי לא הצלחתי להוציא נתונים עם כבל ה OBD2 שהיה לי, הצרפתים סיבכו הכל יותר מדי :)

אך בסך הכל, טכנית אין שום בעיה :)

לגבי האוורור - קר מאד לא בעיה בכלל, חם מאד - נדיר המצב שבו צריך להדליק חימום ברכב בארצנו, וכאשר באמת צריך הטמפרטורה ברכב מספיק נמוכב בשביל "לאזן" את זה.

פורסם

נראה נחמד מאוד תתחדש :)

לגבי הרדיו אל תפתח תקוות , סביר להניח שגם אם תקלוט תקלוט ברמה סבירה בלבד..

לגבי הgps אם הרכב צרפתי פעם אמרו לי שיש בעייה עם השמשה הקדמית

תנסה מאחורה - או לחילופין תקנה מקלט כמו הbu-353 שגם יכול לשבת מחוץ לרכב

בסה"כ נראה כאילו אתה יודע מה אתה עושה אז רק מה שנשאר זה להגיד שוב פעם תתחדש :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לגבי המקלט - תנסה להריץ חיפוש אתה תמצא כאן המון מידע ותמונות.

לי בעקרון יש את הדונגל של ברנדו שהוא עם צ'יפ של SILABS

אופיר הלחים אצלו עד כמה שזכור לי בנקודה שקיימת בין הרגליים של הקבל הכסוף - אבל אצלי בדונגל היא לא היתה קיימת אמנם מצאתי משהו הרבה יותר טוב - מצאתי נקודת GND ייעודית.

בגב של הלוח של הדונגל (תקיע בעברית צחה) מצאתי ארבע נקודות מגע שעל אחת מהן כתוב GND והלחמתי לשם חוט שחיברתי לסיכוך של כבל האנטנה.

את החוט המרכזי של כבל האנטנה חיברתי ישירות לתושבת של האנטנה בדונגל (הלחמתי כלומר) ואת הדונגל שמתי בתא הכפפות כאשר כבל האנטנה הוא באורך של כמטר וחצי בערך ובקצה השני שלו שמתי לו מחבר נקבה של אנטנה לרדיו וחיברתי את הקצה הזה ישירות לאנטנה של הרכב היות והיא נמצאת מחוץ לרכב, הקליטה הכי טובה.

רוב הזמן יש לי קליטה ממש סבבה ברדיו - אפילו לא הייתי זקוק למגבר אנטנה - נתתי אותו לאבא שלי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פרויקט יפה מאוד, נראה טוב, אתה מתכנן להוסיף כרטיס קול או להוסיף פרוססור חיצוני כדוגמאת H701 או BITONE?

כי בכל אופן אני במקומך הייתי שוקל להחליף את הRCA, נראה קצת פשוט מדי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בגב של הלוח של הדונגל (תקיע בעברית צחה) מצאתי ארבע נקודות מגע שעל אחת מהן כתוב GND והלחמתי לשם חוט שחיברתי לסיכוך של כבל האנטנה.

יש לי בדיוק אותו דונגל, ועכשיו אני גם רואה את נקודת ה GND, אלחים לשם את הסיכוך היום ונראה את התוצאות. תודה

לגבי כרטיס קול - לצערי בלוח זה אפשר להתקין רק כרטיסי PCI-E X 1 (התושבת הקטנה) ולכן כרטיסים התומכים ב KX לא באים בחשבון. אני אשחק עם הכרטיס המובנה ונראה האם האיכות תהיה סבירה בשבילי.

לקנות פרוססור נפרד לא נראה לי כהשקעה כדאית כרגע (יקר ואני לא בטוח שארגיש בהבדל בולט), בינתיים אשתמש בכיוונים שיש לי במגבר.

בברכה.

פורסם

אכן זה כרטיס PCI-E X1 אך הוא לא נתמך על ידי KX PROJECT :) ורמת הקינפוג שלו לא תהיה שונה בהרבה מהכרטיס המובנה בלוח אם.

בקשר לדונגל, לאחר ההלחמה הקליטה השתפרה אך היא עדיין ברמה ממוצע מינוס :(, התחנה שנקלטת הכי טוב אצלי זו גלגל"צ וגם היא נקלטת ברמת 3 קוים מתוך 5. מאכזב

פורסם

מה לגבי כרטיסי קול שאפשר להתממשק אליהם בעזרת תוכנות כמו קונסול או אודיו מאלש, כרטיסי קול שמתאימים לתקן של הלוח שלך והם תומכי ASIO ואז תוכל לנהל אותם עם ASIO4ALL או כל מפלצת אחרת שאופיר וחגי ימליצו עליה :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני לא :-P

אני מכיר רק את הKX פרוג'קט בעקרון וראיתי במפגשים וכאן בעבודה למשל איך משתמשים בCONSOLE ובASIO4ALL

ראיתי איך אופרי משתמש בaudiomulch על הכרטיס במחשב שלו.

תריץ חיפוש כאן בפורום על הודעות של אופיר הידוע כ dj-gutz אבל אנו הפולנים גם נוטים לקרוא לו גוצי :-P

וגם הודעות של נימיקיפוד (חגי) שקוראים לו גם נימי או קיפוד

ויש לך גם את הגורו - גורל שאנחנו קוראים לו... עתיד :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...