Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופס. אני כנראה תקוע בעידן שבו כל הכרטיסים של קריאטיב עבדו עם kx :lol:

בעיני פתרון מבוסס תוכנה, כפי שהציע אדי, אפילו עדיף על kx. הוא מאפשר גמישות רבה יותר ואתה לא מוגבל בכח העיבוד.

יש המון חומר בפורום על הנושא ואני חושב שתהנה לקרוא על כך, לו רק לשם הידע.

asio4all עובד עם כל כרטיסי הקול כולל מובנים ולכן אתה יכול להשתמש בפיתרון הזה גם בלי להוסיף כרטיס יעודי.

כרטיסי הקול המובנים של ימינו מציעים איכות לא רעה בכלל. לפני עשור היית מוציא די הרבה כסף כדי לקנות כרטיס שמשתווה לביצועים שלהם.

בנוגע למאווררים - אם בכל זאת תשמע זימזומים מתא הכפפות, ניתן לקנות מאווררים שקטים. אני מאד אוהב את המוצרים של arctic cooling.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

כרטיסי הקול המובנים היום הם לא באיכות גבוהה - הם באיכות מעולה!

אני עדיין לא משתמש בCARPC שלי ביציאה האופטית כי... פשוט אין צורך.

מי ששמע את נקיות הצליל במערכת ברכב שלי יכול להעיד על כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה התקדמנו עוד שלב בהתקנה, מצרף תמונות ואיתם שאלה, גימור הפנלים ברכב הוא גימור "עץ" איפה אפשר לעשות צביעה איכותית של החלק החדש לגימור עץ תואם לרכב ? מה בערך העלות ?

כמו כן לצערי הקליטה ברדיו היא מתחת לכל ביקורת למרות ההלחמה של האנטנה לדונגל :-(

אני שוקל להזמין מקלט שמתחבר לUSB ובנוי על בסיס מעגל הקליטה של רדיו דיסק רגיל (הפרוייקט הוא יוזמה של כמה חברה ברוסיה מפורום CAR PC).

מכיוון שזו היתה פעם ראשונה שלי בבנייה לפלסטיק מבקש להתייחס בסלחנות לתוצאה - אני בטוח שאפשר היה להגיע לתוצאות יותר טובות אך פשוט נגמר לי הסבלנות וכנראה חסר לי גם קצת מיומנות. לדעתי הצביעה תעלים הרבה מהפאקים הקטנים שקיימים עכשיו.

למי שמעניין החומר שהשתמשתי לבנייה היה פרופוקסי (סטיק של פלסטלינה) הלך 3.5 סטיקים על כל התהליך :)

תמונות להנאתכם, כמו תמיד אתם מוזמנים להערות שאלות וכו'.

IMG_0417 [800x600].jpg

IMG_0412 [800x600].jpg

IMG_0416 [800x600].jpg

IMG_0413 [800x600].jpg

IMG_0414 [800x600].jpg

פורסם

בינתיים זה מחובר למגבר וזוג קומפוננט, לא מחשיב את עצמי לאודיופיל :) אבל די מרוצה מאיכות השמע, רק חסר סאב (יגיע בהמשך מתישהו)

הכל עובד חלק ובלי טענות בינתיים.

פורסם

הקטע עם הרדיו , על איזה מקלט בדיוק אתה מדבר?

הדבר הכי איכותי שקיים כיום לישראל הוא שימוש במקלט hd של visteon hdz300 או directed dmhd1000

עם מתאם סיריאלי ( אפשר לארגן גם לusb ) של mitchjs

יחידות כאלה נמכרות באיביי ב50-100 דולר ( למרות שמאוד קשה למצוא מישהו עם רדיו כזה ששולח לארץ כרגע )

ומתאם עולה 25 דולר כולל משלוח

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לי יש כרגע דונגל של ברנדו, והיחידה שאני מדבר עליה זה ייצור עצמי של כמה חברה ולא פרוייקט ממש מסחרי. העלות אצלהם היא בערך 70$ ללא משלוח.

שמעת את הדגמים האלו ? באמת איכות הקליטה היא גבוהה ונקייה ?

פורסם

אפשר לינק למה שאתה מדבר עליו?

לגבי שילוב עם cf תצטרך לבדוק

בתוך rr זה משתלב יופי

עריכה :

אוקי , יש תמיכה בcf

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש מצב שזה hqct?

יש לך לינק לאיזה אשכול או משהו שפתחו עליו או על הפלאגין שלו בcf? כי usb radio זה שם קצת ג'נרי

לגבי הhd לא שמעתי ( רק כי לא הצלחתי להשיג את היחידה למשלוח לארץ.. אני הרבה זמן כבר מסתכל ) אבל לפי דיווחים של משתמשים חוץ מהboomzbox ( שכרגע לא יכול לכוון לתדרים שלנו ) זה הדבר הכי טוב שקיים

אם יתחילו לשדר בארץ dab+ או hd כללי המשחק יהיו שונים , אבל בטח יקח זמן אם בכלל..

פורסם

נראה מעניין

וגם יהיה הרבה יותר קל לייבא אותו לארץ מבחינת משקל וגודל

ראיתי באשכול הראשון כמה בקשות לפלאגין לrr , זה בוצע?

כמה הם רוצים על משלוח שם?

אם תחליט להביא אותו אני אשמח לקבל רשמים לגבי הקליטה והכל

פורסם

לא יודע לגבי RR, אך אני בעצמי עכשיו מתעניין הרבה יותר (תודה לך) ב Directed HD Connect Car Radio נראה שזה הרבב יותר זול, המשלוך בשבילי הרבה יותר פשוט (קרובים בארה"ב) והוא נראה קצת יותר רציני מייצור עצמי :)

אצלהם משלוח היה משהוא קרוב ל 15$. אך הבעיה שם זה תשלום - אי אפשר לשלם ב PAYPAL, צריך WESTERN UNION.

• תוכן חדש...