Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכיף

כל הזמן צצות מכירות ליחידות האלה , הרבה עם משלוח חינם בתוך ארה"ב ומקבלים פייפאל

אז אולי שווה לך לחכות קצת

ואם יש לך קרובים שם אז אפילו אתה יכול לחסוך קצת במשלוח ולבקש מהם לשלוח אליך רק את המוח ( אם אתה מחבר למחשב אתה לא צריך את המסך )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן אני אנסה לקנות את זה.

אגב קליטה וכו', האם יש לך מקלט DVB-T ברכב ? איזה סוג עם איזה אנטנה אם כן ואיך האיכות ?

תודה

פורסם

יש לי למרות שכרגע הוא לא מחובר

היה לי תקופה ארוכה את הפשוטים מאיביי ב50 שקל

האנטנה הייתה מודבקת לשלדה ( ממוגנטת )

והייתה קליטה סבבה בעמידה במקום ברוב המקומות

בנסיעה לא היה ניתן לראות

בערך במרץ הבאתי יחידה עם diversity של happauge , ואנטנה מוגברת רצינית בתקווה שיקלטו גם בנסיעה

אבל אז התחילו כל השיבושים באיזור המרכז אז מאז לא ממש ניסיתי וגם כשניסיתי לא ממש קלטו טוב

אני באמת צריך לראות מה קורה עם זה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

השאלה היא למה אתה מצפה?

כי צפייה בעמידה היא סבבה ואחרי שיעברו באופן מלא לdtt אני מאמין שהיא תהיה מלאה כמעט בכל מקום

צפייה בנסיעה כרגע לא נראית לי אפשרית ממש , רק לפרקים מאוד קצרים ובמהירות נמוכה

מקווה שבעתיד כן יהיה אפשרי

מאוד מעניין אותי לראות איך האנשים עם היחידות של אפריל טקליין קולטים ברכב

כי הדבר הכי מצחיק הוא שבהרבה פורומים טוענים שמבחינה טכנית אי אפשר לקלוט dvb-t בנסיעה בכלל..

פורסם

סורי על ההקפצה אבל יש עוד אופציה מעניינת לרדיו שנהייתה רלוונטית

http://www.coolapplab.com/ultimate_computer_dab_fm_radio_unit_usb_stick_windows_car_pc_centrafuse_ride_road_runner_frontier_silicon_venice_verona/index.html#purchase_information

100 דולר כולל משלוח

ומבחינה ריאלית רוב הסיכויים שברגע שישדרו רדיו דיגיטלי בארץ זה יהיה דרך DAB+ ( כבר נעשו ניסויים בעבר ) ולא HD

עוד מידע :

http://www.mp3car.com/vbulletin/hardware-development/139965-fm-dab-digital-radio-works.html

http://www.digital-car.co.uk/forum/showthread.php?t=8609

פורסם

האמת שבדיוק אתמול זכיתי באיביי ברדיו של DIRECTED במחיר מצחיק של 20$ כולל משלוח :)) המתאם כבר עולה יותר, והזמנתי אותו ואת המתאם ואמור להגיע בעוד כ 3 שבועות ונראה את התוצעות. עם הקצב של השינויים הטכנולוגיים פה נראה לי יקח עוד שנים עד שנעבור ל DAB או HD ברדיו פה (בערך באותה תקופה שערוץ 1 יתחיל לשדר ב HD מלא :))) )

אך תודה על הקישור.

פורסם

סבבה

תעדכן כשיגיע :)

פורסם

כל הכבוד לצה"ל ותודה למשרד התקשורת

ומי שבין על מה אני מדבר, מבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מעולה , תמשיך לעדכן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...