Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה לסוגיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול המליצו לי לקנות סקודה משנת 2002 בערך, ואמרו לי שזה יענה על הצרכים הנובעים מהתמכרות לסובארו: אמינות, גחון יחסית גבוה, חסכונית מאוד.

החסרון היחידי, כך נאמר לי, הוא שקשה למצוא אותן בשוק כי לא רבים רוצים להפטר מהן.

מה דעתכם? איזה סוג עדיף? ידני או אוטומטי, בנזין או דיזל?

תודה

המכורה לסוברו DL שלי משנת 1985

פורסם

אם אין לך צורך מיוחד באוטומט מן הסתם עדיף ידני - 10% פחות צריכת דלק ואף יותר, מכלל משמעותי אחד פחות שיכול להתקלקל (ואכן מתקלקל אם לא הרכיבו מקומית מצנן לגיר).

לגבי סולר או בנזין - אם יש לך תחנות סולר זולות (6 ש"ח ופחות באיזורך) אז התשובה ברורה - הסולר יחסוך לך אלפי שקלים בשנה, יותר ככל שאת נוסעת יותר.

מצד שני דגמי הסולר (ואולי גם הבנזין, לא יודע) מבוקשים מאוד בשוק הרכבים הגנובים וזה לדעתי החסרון הגדול ביותר של האוקטביה - מחירי הביטוח פשוט בלתי הגיוניים, לכן לא קניתי אחת בזמנו אלא טנדרון דיזל.

נ"ב הגחון באוקטביה לא גבוה טבעית, בארץ (למשל לניידות) עושים הגבהה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בשנתון 2002 עד 2005 ממליץ יותר על הגיר הרגיל.

הגיר האוטומטי בשנתונים האלה נחשב לרגיש.

אם את מחפשת חיסכון- תמיד עדיף גיר רגיל.

אם מדברים על סקודה אוקטביה- בהחלט מכונית מבוקשת. מציע לך להתרחיק מרכבים ששימשו בעברם מונית- יש רבות כאלה ב- יד 2 באינטרנט.

חפשי היטב ותמצאי מכונית שמורה.

כדאי בהחלט לפנות לאוטודיל- הטרייד אין הרשמי של סקודה- בפרט בתקופה של מבצעים- נדמה לי שהשבוע יש מבצע בפולקסווגן, כך שישנו צפי שייכנסו מכוניות רבות לצי של הטרייד אין- רבות מהן מיד ראשונה- שווה לבדוק, תופתעי למצוא מכוניות שמורות להפליא, עם היסטוריית טיפולים מלאה.

בהצלחה

• תוכן חדש...