Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה אומי.

דווקא אין לי בעיה להישאר איפה שאני גר עכשיו, אפילו הצטערתי שפספסתי דירה בקומה מעליי(והייתי שמח להישאר בקהילות :wink: )

אני לא מחפש עליה ברמה, אני מחפש דירה נורמלית לזוג (50 מ"ר זה הפשרה המינימלית) במחיר שפוי.

את התנועה מרמה"ש אני כבר מכיר, נשאר לי לבדוק בעצמי עם הרכב את הנסיעה דרך אבא-הלל עם רכב.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע אני רואה פרסומים פה באזור על עצים וכאלה מידי פעם , תעשה סיבוב אולי תמצא משהו , יש כאן זקנים שמפרסמים דירות שמבחינתם האינטרנט זה שמועה בלבד...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה זה "מחיר שפוי"?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה מאוד תלוי בדירה עצמה.

למשל, 3800 על דירה 2 חדרים, 50 מ"ר, לא משופצת אפילו בשקל אחד (כלומר, נשארה כמו שנבנתה משנת 48) בקומה שנייה שהמדרגות בדרך אליה מתפוררים זה לא שפוי.

דירת 2.5 חדרים בעלות של 2800 שהייתה מביישת תא בבית סוהר לשפוט של 25 מאסרי עולם (ראבאק, אפילו את הכלב שלי לא הייתי משכן בדירה הזאת) זה לא שפוי, מה גם שהגברת, שהיא ביתו של בעל הדירה, דרשה 500 שח "תיווך".

דירת 1.25 חדר (אני נמנע מלהגיד חדר וחצי כי זה שקר, אין דבר כזה כמעט בהדר יוסף), משופצת אמנם אבל בגודל של 30 מ"ר בעלות של 3500 זה לא שפוי.

בנוסף, דרשו 3300 לדירת מרתף משופצת לגמרי, אך עם חלונון קטן פצפון שמאפיין וונטה של שירותים (שהם בכלל נמצאים עוד חצי מפלס למטה, סטייל ירידה לצינוק).

דרשו גם 4000 לדירת מרתף לא מוארת כלל של 45 מ"ר.

הנ"ל- מקרים אמיתיים טריים מחיפושים אחרונים.

אין לי בעיה לשלם 4K וגם 4.5K (למרות שכבר חשבתי כמה מטומטם זה לשלם כאלו סכומים שאפשר להחזיר משכנתא, אבל השנה זה לא מתאים לי, אולי שנה הבאה כן) על דירה ראויה באמת. אחרי עשרות דירות לא מצאתי משהו כזה.

מצאתי דירה אחת שדרשו עליה 4K והיא הייתה שווה את הכסף, ממש מצויינת ונעימה במקום טוב, אבל יום לפני חתימת החוזה הגיע מישהו שרצה לקנות את הדירה ובעליה העדיפו למכור ולא להתעסק יותר עם שכירויות.

בנוסף, הנה סיפורים טריים נוספים:

-שוכר שעומד לעזוב (סיום חוזה או לפני הזמן)דירת 2.5 חדרים ישנה ב-4K (בלי כלום, אפילו לא דוד שמש, ועוד 700 שח ארנונה לחודשיים) ומפרסם את הדירה שהוא עוזב ביד 2 ומבקש על זה 2000!! שקל "תיווך" (שוב, מדובר בשוכר שעוזב חוזה ומחפש מחליף לדירה כן?).

-שוכר עוזב דירה, מפרסם אותה ביד 2, כשמגיעים אליו מספר אנשים ומתכנסים בבית הוא מכריז שהדירה תימסר רק למי שירכוש ממנו את הציוד הקיים שלו, בסכום "זעום" של 6000 שקל (אחר רצה 12K בדירה אחרת).

אבא שלי איש נדל"ן (לא עבודה ראשית, התחיל כתחביב ועלה על הגל), הוא משכיר מספר נכסים בפ"ח/זכרון יעקב, ועם זה שאין מה להשוות מבחינת ת"א והמרכז לאזור הזה (למרות שאני נגד הדעה הזאת באופן האישי אבל זה סיפור אחר) הוא (וגם אני שמכיר שנים את העסק) פשוט המום מאיך שזה מתנהל כאן.

• תוכן חדש...