Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהתייאשתי מחיפוש דירה בצפון ת"א מזרח, צפונית לירקון (אזור אפקה) החלטתי לחשוב בכיוון של הרצליה/רמה"ש.

הנסיעה היומית תסתכם בנסיעה מהדירה החדשה למכללת אפקה הסמוכה לגני התערוכה.

ראיתי מספר דירות בהרצליה (לא פיתוח) ודווקא הנסיעה משם שדורשת חציה של בן גוריון/סוקולוב הצפופה פחות טובה לי.

מצאתי מספר דירות באזור הרצליה פיתוח, סמוך לקניון ארנה.

אני יודע שיש שם את הכביש העוקף הסמוך לקניון שמתחבר עד לכביש החוף לפני מחלף גלילות.

מישהו שנוסע בדרך הזאת או בכלל מגיע למחלפים האלה יכול לשפוך מידע בעניין תנועת הרכבים בבוקר (במחלף גלילות למשל ועד קק"ל באיילון)? מדובר בשעות הבוקר (7:30 לערך)

אני יודע שכביש החוף פקוק קשות עד וינגייט לפחות, אך אני לא יודע מה קורה בהמשך, ממחלף הסירה למשל ועד גלילות.

דווקא את אזור רמה"ש אני מכיר כי גרתי שם קודם לכן, התנועה דרך הכפר הירוק עד לצומת הפיל בהחלט סבירה יחסית.

תודה לעונים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נוסע שם על בסיס יומי, כמעט. מהרצליה עד לקק"ל-רוקח.

בבוקר אין שום פקק ממחלף כפר שמריהו ("רבין") ועד גלילות. מקסימום יש תנועה איטית שנובעת מהפקקים שצפונה לשם, אבל זה נפתח לגמרי כבר במחלף הסירה. משם עולים על הגשר של גלילות לכיוון איילון (האטה ל-60 קמ"ש בגלל נהגים שלא יודעים להשתלב ואח"כ חושבים שהם יעופו מהגשר אם יסעו יותר מ-60), משם אתה עולה לאיילון ו-99% מהזמן הדרך פנויה עד קק"ל (הלאה כבר יש פקקים). אתה יורד בקק"ל (יותר נכון עולה) ופונה שמאלה - רמזור מאוד קצר, לפעמים מחכים שניים-שלושה סבבים, עניין של כדקה+ לסבב. זה הכל. סה"כ משמריהו עד אפקה זה סדר גודל של 10-15 דקות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוסע מהרצליה לרמת אביב כפעמיים בשבוע (אני גר ולומד בהרצליה ועובד ברמת אביב).

אני חוצה את רחוב הרב קוק בהרצליה בסביבות השעה 8:30 - סיוט, יכול לקחת 15 ואפילו 20 דקות עד הירידה לאיילון.

מהירידה לאיילון ועד קקל - לרוב, עניין של דקות.

סה"כ לוקח לי 20-25 דקות להגיע מהבית עד לעבודה.

סע בזהירות! :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

רוני, תודה רבה!

תשובה עניינית ומדקודקת.

אם ככה, אין סיבה להתאבד על הדירות ביוב באלפי שקלים שדורשים באפקה.

:-)

פורסם

10-15 דקות זה מאוד אופטימי.

כמעט שכרתי בזמנו דירה בהרצליה ב' שזו למעשה הגיזרה בין כביש החוף לבין קניון ארנה , ואחרי כמה פקקי בוקר, ירדתי מהעניין.

לדעתי תנסה לבצע כמה נסיעות יזומות משם בשעות האלה, כדי לסמלץ מה הולך להיות.

נ.ב. גם המחירים שם לא ממש נמוכים יש לומר, אם אתה רוצה לחסוך אתה כבר צריך להכנס לאיזורים הפחות טובים של הרצליה (כלומר נווה עמל והסביבה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש מצב שאתה קורא לדירות ברחוב שלי ביוב?

זה שהצינור של הכיור של הדירה מעלי עובר בחדר שירותים שלי זה לא אומר שכל הדירב ביוב , רק חלק ממנה ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בין הרצליה ב לארנה יש לך את כל הרצליה פיתוח...

הרצליה ב זה יותר בין פסי הרכבת לכביש החוף.

דרך אגב, נווה עמל והסביבה ממש לא אזור פחות טוב של הרצליה.

מצד אחד של נווה עמל יש לך את הרצליה הצעירה - האזור הכי יקר בהרצליה אחרי פיתוח, גם בארנונה וגם במחירי הבתים.

נווה עמל עצמה ממש לא המעברות שהייתה לפני 50 שנה ויש שם קוטג'ים שלא יביישו את הרצליה הצעירה, הירוקה ואפילו פיתוח בחלקם. מגרשים שם מתחילים באזור 2 מיליון לחצי דונם...

מהצד השני יש את שביב ואני מסכים איתך לגמרי... :)

ההערכה של רוני היא מצומת כפ"ש ואינה כוללת את הנסיעה בתוך העיר ולכן לדעתי היא הגיונית.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לירן תודה. (הסיוט שדיברת עליו מהרב קוק בהחלט נשמע מציאותי ומזה חששתי)

אייל, אני אנסה באמת לעשות נסיעת מבחן בדרכים האלו.

אומי, הדירות בקהילות מתחלקות לכמה סוגים:

ביוב נוראי במחיר שערורייתי, ביוב סביר במחיר מעצבן, ביוב סביר במחיר מופקע, ביוב סבבה במחיר סביר, דירה בסדר במחיר יקר.

אני כרגע מגדיר את הדירה שלי באמצע :-D

עדיין לא נואשתי סופית מחיפוש אחר דירה בקרבת המכללה, שהיאריס תמשיך לנוח ותחכה לסופ"ש והאופניים יעשו קילומטרז'

:-P

פורסם

בשמחה :)

רק אל תשכח לתמחר באופן נכון את עלויות הדלק וזמן הנסיעה שתשקיע אם תשכור בהרצליה\רמה"ש

פורסם

כבר חישבתי, מדובר במרחק הלוך-חזור של כ-20 ק"מ, ולפי צריכת דלק הזויה של 1:13 (ואני מחמיר) ביאריס TS, העלות לדלק בחודש תסתכם בכ-200 ש"ח (גם בהגזמה, חישוב מדוייק יותר נותן סביב 170)

לזמן יש מחיר אחר.

:wink:

פורסם
לירן תודה. (הסיוט שדיברת עליו מהרב קוק בהחלט נשמע מציאותי ומזה חששתי)

אייל, אני אנסה באמת לעשות נסיעת מבחן בדרכים האלו.

אומי, הדירות בקהילות מתחלקות לכמה סוגים:

ביוב נוראי במחיר שערורייתי, ביוב סביר במחיר מעצבן, ביוב סביר במחיר מופקע, ביוב סבבה במחיר סביר, דירה בסדר במחיר יקר.

אני כרגע מגדיר את הדירה שלי באמצע :-D

עדיין לא נואשתי סופית מחיפוש אחר דירה בקרבת המכללה, שהיאריס תמשיך לנוח ותחכה לסופ"ש והאופניים יעשו קילומטרז'

:-P

ביוב?

נשמע כאילו אתה מחפש באיזור נווה שרת או הדר יוסף באיזורים הגרועים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תחשוב קצת מחוץ לקופסא : למשל שכונת רמת החייל , תל ברוך הישנה , מעוז אביב , שיכון דן , רחוב שלום אש בהדר יוסף שזה בתים מודרניים. לדעתי עדיף לך לחזור לרמת השרון לאיזור שגרת בו קודם מאשר הרצליה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל צודק שלא התייחסתי למיקום בתוך הרצליה. יש מצב שבתוככי העיר הרצליה יש בלגן ביציאה מהעיר בבקרים וזה לוקח הרבה זמן. אם אתה מוצא דירה במקום שקרוב לאחת היציאות לא צריכה להיות לך בעיה. אצלי מדובר במקום קרוב מאוד למחלף שמריהו ולכן הפקקים מזעריים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...