Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי, חבר'ה, תודה רבה לכם על העזרה.

אני חושב שזאת הפעם האחרונה שרגלי תדרוך במוסך הזה.

בגלל שזאת פעם ראשונה בחיי שאני הולך למוסך עם רכב כלשהוא, לא ידעתי למה לצפות, במיוחד שההורים לחצו על מוסך מורשה מרכזי.

למדנו את הלקח, להבא.

ככלל,אין שחור ולבן,אתה צריך תמיד להיות ערני,פרושו,גם מוסך פרטי מורשה תפקח עין,אתה צריך להבין שסף המחירים הגבוה במרכזי מאפשר לשוק למשוך למעלה את המחיר ולעצור קצת לפני המרכזי,לדעתי התיקון הזה היה צריך לעלות עוד פחות מ1200 שקל,אבל שוב זו דעתי.

הייה ערני,אתה צעיר ועוד תגלה עוולות רבות בדרך....

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השיקול הוא

האם שאתה מוכר את האוטו יבוא איזה קונה ויגיד תראה לי היסטוריית טיפולים של מוסך מורשה ולא יהיה לך מה להראות לו !

כולם יודעים שאם אתה מטפל במוסך מורשה אתה יכול לראות במחשב את ההיסטוריה וזה לפעמים שווה את זה

לא שאני מסכים לשלם 4000 שקל כל טיפול זה ממש לא רלוונטי אבל יש כאלה שכן.

פורסם
השיקול הוא

האם שאתה מוכר את האוטו יבוא איזה קונה ויגיד תראה לי היסטוריית טיפולים של מוסך מורשה ולא יהיה לך מה להראות לו !

כולם יודעים שאם אתה מטפל במוסך מורשה אתה יכול לראות במחשב את ההיסטוריה וזה לפעמים שווה את זה

גם על זה יש לי תשובה מלאה ומסודרת עם דוקומנטים מהשטח,אבל זה לא נושא השרשור.

ושוב אני רומז..תיהיו זהירים,הענף מנצל שני דברים,את יוקר המחירים במרכזי ואת הכמיהה לרכב תקין ומהר,לכן גם בנושא המחשב וההסטוריה יש לי השגות רבות ומהותיות.

ברכב צריך מזל,אבל גם ראש על הכתפיים.

פורסם
השיקול הוא

אף אחד לא מצפה להיסטוריית טיפולים של מוסך מורשה ברכב בן 10....

זה יכול להיות יתרון ,אבל לא ברמה כזו שמצדיק תשלום עודף של כמה אלפי שקלים כל שנה.

לי אישית לא היתה בעיה עם הגישה הזו , אם באמת היתה מתקבלת הסחורה מהמוסך המורשה, אבל ברגע שאתה משלם סכומי עתק ומקבל מקצועיות ירודה זה לא שווה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אף אחד לא מצפה להיסטוריית טיפולים של מוסך מורשה ברכב בן 10....

זה יכול להיות יתרון ,אבל לא ברמה כזו שמצדיק תשלום עודף של כמה אלפי שקלים כל שנה.

לי אישית לא היתה בעיה עם הגישה הזו , אם באמת היתה מתקבלת הסחורה מהמוסך המורשה, אבל ברגע שאתה משלם סכומי עתק ומקבל מקצועיות ירודה זה לא שווה.

צודק אני איתך !

• ספונסר פורום
פורסם
ככלל,אין שחור ולבן,אתה צריך תמיד להיות ערני,פרושו,גם מוסך פרטי מורשה תפקח עין,אתה צריך להבין שסף המחירים הגבוה במרכזי מאפשר לשוק למשוך למעלה את המחיר ולעצור קצת לפני המרכזי,לדעתי התיקון הזה היה צריך לעלות עוד פחות מ1200 שקל,אבל שוב זו דעתי.

הייה ערני,אתה צעיר ועוד תגלה עוולות רבות בדרך....

יתכן ואפשר לבצע טיפול כזה במחיר שציינת אבל אז אתה תרד ברמת התיקון

למשל אם כל החלקים סיניים כולל הבלמים ומד זרימת האויר

במקרה כזה כדאי לו לא לטפל בכלל .

המחיר שאני הצעתי לו מייצג תיקון מתוחכם שבו אתה חוסך בעלות

חדרי ההמתנה והסמלים אבל מבוצע עיי בעלי מקצוע מנוסים

באותם החלפים בדיוק שירדו מאותו פס היצור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
יתכן ואפשר לבצע טיפול כזה במחיר שציינת אבל אז אתה תרד ברמת התיקון

למשל אם כל החלקים סיניים כולל הבלמים ומד זרימת האויר

במקרה כזה כדאי לו לא לטפל בכלל .

המחיר שאני הצעתי לו מייצג תיקון מתוחכם שבו אתה חוסך בעלות

חדרי ההמתנה והסמלים אבל מבוצע עיי בעלי מקצוע מנוסים

באותם החלפים בדיוק שירדו מאותו פס היצור .

מקבל את דעתך ולא מעוניין להמשיך בנושא לטובת כל הצדדים.

חג עצמאות שמח.

פורסם

דווקא בהתחלה ראיתי את המחירים ואמרתי "סביר",

ואז הוספת עבודה, ואז נהיה יקר.

ואז הוספת מע"מ, ואז נהיה באמת יקר.

בארץ די קל למצוא חלפים OEM, שהם מקוריים, רק בלי הסמל של VW-AUDI עליהם. הם עולים פחות ועושים את אותה עבודה.

זה מה שרון ניסה לאמר לך. שתדע לפעם הבאה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני מטפל בכמה רכבי VW במוסך "קלדס" ולא נתקלתי

בשום בעיה במקצועיות שלהם.

יש להם נוהל כזה שכמה ימים אחרי התיקון, הפקידה מטלפנת,

כדי לוודא שהכל בסדר עם הרכב.

פורסם

ממליץ על מוסך נירגד בירושלים - הם מקושרים למחשב של צמפיון וגם יודעים לטפל ברכב.

יתרון שהם יותר זולים מצפיון בערך ב20 אחוז .

יש שם מכונאי בשם אלכס הבחור פשוט מומחה ברכבי פולסוואגן , יודע מה הוא מדבר אוהב את העבודה לא מתבייש לתת עצות טובות , אפילו מנסה לחסוך לך כסף !! ממליץ מאוד !!

נראה לי שמוסך רון יהיה טוב גם כן ויותר זול, למען האמת בטיפול הבא אני מתכוון לנסוע אליו ולנסות בפעם הראשונה.

מוסך רון מפרסם את עצמו הרבה בפורום , אחרי הטיפול אני ידע אם יש לזה כיסוי או שסתם מדובר בעוד מוסך רגיל אבל מומחה.

גם נירגד מומחים ויודעים את העבודה .

פורסם

לפי דעתי : כואב, כואב מאוד.

להוציא 3500 שקל על טיפול +.

רק לשם השוואה אליי לדוגמא, טויוטה שנת 2003 ידנית,אני נכנס למורשה פעם בשנה, רק בגלל שעוד לא יצא לי להוציא שם מעבר לאלפייה בטיפול גדול + ברקסים, וזאת הסיבה שאני ממשיך ללכת לשם, רוב הטיפולים מסתכמים ב 500 שקל!

3500 שקל! לי זה נשמע המון כסף.

בסכום של 3500 שקל אני יכול לתחזק את הרכב 5 שנים (במורשה).

אבל צמפיון זה לא טויוטה, ואין מה לעשות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לסובארו - זה בסדר, נגיד , אבל תברר עלות טיפול גדול של יאריס מאותו שנתון או ברקסים של קורולה שנתון אחד מאוחר יותר...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפי דעתי : כואב, כואב מאוד.

להוציא 3500 שקל על טיפול +.

רק לשם השוואה אליי לדוגמא, טויוטה שנת 2003 ידנית,אני נכנס למורשה פעם בשנה, רק בגלל שעוד לא יצא לי להוציא שם מעבר לאלפייה בטיפול גדול + ברקסים, וזאת הסיבה שאני ממשיך ללכת לשם, רוב הטיפולים מסתכמים ב 500 שקל!

3500 שקל! לי זה נשמע המון כסף.

בסכום של 3500 שקל אני יכול לתחזק את הרכב 5 שנים (במורשה).

אבל צמפיון זה לא טויוטה, ואין מה לעשות.

אבל הוא לא עשה רק טיפול.

תבדוק כמה עולה טיפול נרחב בקורולה + החלפת רפידות אחוריות + החלפת מד זרימה + החלפת משאבת מתזי מים.

תוודא שכל החלקים מקוריים ותגלה שההפרש במחיר הרבה יותר קטן מכפי שאתה מציג את זה.

לגבי הכדאיות של טיפול במוסכי הרשת או האם יש יתרון בשימוש בחלפים מקוריים - שכל אחד יעשה את החושבים שלו.

• תוכן חדש...