Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כן כבר ביצעתי חיפוש וראיתי את הכל.

התוספים שלהם נראים מבטיחים מידי, וזה פוגע קצת באמינות (קצת קשה להאמין).

אבל השאלה שלי היא איך נחשב השמן מנוע שלהם.

זה שהוא מתוסף זה פחות מעניין אותי (אין שמן לא מתוסף) זה מזכיר לי את השיטה השיווקית של תחנות הדלק ( דרגון, גולדיזל וכו'). יש גם לליקוי מולי שמנים מתוספים שרובנו לא ראינו נתוני מעבדה שמעידים באופן חד וחלק שהתוסף שלהם שווה משהו, ולמרות זאת רבים מאמינים בשמן המתוסף הזה.

איך xado הזה נחשב בעולם?

ידוע שארץ ישראל הקטנה (והמדהימה) שלנו היא לא אינדיקציה

יש לנו פה המון מוצרים שבצורה שיווקית נכונה הפכו למוצר "איכותי" שבמדינות אחרות נחשב לרמה הבסיסית ביותר.

שביקרתי באתר של xado ראיתי שהשמן מנוע שלהם ה 10w40 חצי סינטטי הוא בעל דירוג גבוהה לדיזל, מה שלא ראיתי בשמנים אחרים, מה גם שהאריזות שלו (10,18 ליטר) מאוד נחות.

אני מדבר על זה:

http://www.xado.co.il/62758/שמן-מנוע-10W40

http://www.xado.co.il/62758/שמן-מנוע-דיזל-

אין לי שום קשר לחברה, כל ההקדמה הזאת שלי היא, רק כדי לקבל התייחסות רצינית, ולא איזה ( זה מזכיר לי שמן נחשים)

המון תודה

פלג_

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי חבר עם מאזדה 323 1996 שאכלה מלא שמן (ליטר כל 300 ק"מ בערך) והמנוע נשמע לא משהו.

למדתי הנדסאי רכב ברופין, וכשהסוכן של XADO היה שם, הוא הראה ניסוי של חברת "דן" לשיקום האוטובוסים שלה בשימוש בחומר. הניסוי התבצע כשנתיים והראה תוצאות ממש טובות על הנייר (10% עליה בכוח סוס, ירידה בצריכת דלק ושמן והארכת חיי המנוע בכלליות).

אני אדם נאיבי ונוטה לסמוך על אנשים, אני נדפק מזה לפעמים (ככה זה בארץ במיוחד), אבל אמרתי לחבר הזה שאני הןלך לנסות את זה על האוטו שלו (הוא קנה את החומר). כמובן שכאן פירקו אותנו במחיר (350 ש"ח לשלוש שפורפרות- תקנו באי ביי ב 15$ לאחת!).

מה אני אומר לכם- השתלם להיות נאיבי הפעם. המנוע עובד ממש ממש עגול, הורגש שיפור משמעותי בתאוצה מעמידה, המנוע הפסיק לחלוטין את צריכת השמן, וצריכת הדלק ירדה ב20 אחוז !!!!

ישר קניתי לעצמי (אבל הפעם באי ביי) 3 שפורפרות שיהיה גם לרכב שלי (עכשיו אני רק צריך רכב :-)).

אני לא כאן לנסות למכור לכם שום דבר (הרי כבר המלצתי על אי ביי) ואין לי אג'נדה נסתרת. רק מעוניין שיהיה לכם טוב כמו לי ולחבר הזה שניסה.

כבר יושבות אצלי בארון שפורפרת להגה כח, אחת לגיר אוט' ושלוש למנוע. אחרי שיהיה לי רכב (כנראה ישן כי אין לי כסף) אני אעלה וידאו של תפקוד המערכות הללו לפני השימוש, ואחרי השימוש.

בהצלחה.

פורסם

shaharm1983, אתה מדבר על התוסף לא? פותח השרשור על השמן למיטב הבנתי.

אפשר קישור באיבאי לתוסף שהזמנת? קצת פירוט?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אוי, סליחה שסטיתי לכיוון התוספים....אבל בכל מקרה, הנה קישורים לקניה זולה באיביי (אחד לשלישיה ואחד לבודדת), אני ממליץ להזמין 3 בודדות (אחת כל יום) כדי שזה יצא פחות מ 50 דולר ולא יקחו לכם מכס:

http://www.ebay.com/itm/XADO-Gel-Revitalizant-gasoline-gas-LPG-engines-/250897014991?pt=Motors_ATV_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3a6aa0a0cf

http://www.ebay.com/itm/Xado-gel-revitailzant-set-gasoline-engines-3X9ml-/220875004710?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336d2d1b26#ht_1186wt_902

טעות שלי- שלישיה יוצא בדיוק 50 דולר, והעלו את מחיר השפורפרת הבודדת....ממליץ לכם לקנות את השלישיה אם כך.

פורסם
יש לי חבר עם מאזדה 323 1996 שאכלה מלא שמן (ליטר כל 300 ק"מ בערך) והמנוע נשמע לא משהו.

למדתי הנדסאי רכב ברופין, וכשהסוכן של XADO היה שם, הוא הראה ניסוי של חברת "דן" לשיקום האוטובוסים שלה בשימוש בחומר. הניסוי התבצע כשנתיים והראה תוצאות ממש טובות על הנייר (10% עליה בכוח סוס, ירידה בצריכת דלק ושמן והארכת חיי המנוע בכלליות).

אני אדם נאיבי ונוטה לסמוך על אנשים, אני נדפק מזה לפעמים (ככה זה בארץ במיוחד), אבל אמרתי לחבר הזה שאני הןלך לנסות את זה על האוטו שלו (הוא קנה את החומר). כמובן שכאן פירקו אותנו במחיר (350 ש"ח לשלוש שפורפרות- תקנו באי ביי ב 15$ לאחת!).

מה אני אומר לכם- השתלם להיות נאיבי הפעם. המנוע עובד ממש ממש עגול, הורגש שיפור משמעותי בתאוצה מעמידה, המנוע הפסיק לחלוטין את צריכת השמן, וצריכת הדלק ירדה ב20 אחוז !!!!

ישר קניתי לעצמי (אבל הפעם באי ביי) 3 שפורפרות שיהיה גם לרכב שלי (עכשיו אני רק צריך רכב :-)).

אני לא כאן לנסות למכור לכם שום דבר (הרי כבר המלצתי על אי ביי) ואין לי אג'נדה נסתרת. רק מעוניין שיהיה לכם טוב כמו לי ולחבר הזה שניסה.

כבר יושבות אצלי בארון שפורפרת להגה כח, אחת לגיר אוט' ושלוש למנוע. אחרי שיהיה לי רכב (כנראה ישן כי אין לי כסף) אני אעלה וידאו של תפקוד המערכות הללו לפני השימוש, ואחרי השימוש.

בהצלחה.

לאן מכניסים את החומר, לפתחי המילוי של השמנים? בכמה זמן ניכר שיפור אצלך חבר שלך?

פורסם

הדעה הרווחת היא שאם המנוע תקין, ועובד כמו שצריך אזי תוספים למניהם רק יעשו נזק.

אם התוספים הללו באמת היו עושים את העבודה, גם לטווח הרחוק, אתם לא חושבים שהחברות הגדולות היו מכניסים אותם לשגרת הטיפולים שלהם?

הסקרנות הורגת, הפחד שהיא באמת תהרוג את המנוע.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אוקיי, אני אנסה לענות על הרבה דברים באותה תגובה:

1. כן, מכניסים שפורפרת אחת לפתח המילוי של השמן כאשר המנוע חם (אבל כבוי כמובן), חוזרים על אותה פעולה לאחר 200 ק"מ, ועוד פעם אחרי עוד 200. עדיף להתחיל את התהליך לאחר החלפת שמן, כי אחרי הפעם האחרונה מומלץ לנסוע לפחות 1200 ק"מ

2. אצל חבר שלי כבר אחרי מאה ק"מ לאחר התיסוף הראשון חל שיפור

3.אם המנוע תקין זה אכן שומר עליו מבלאי גם כן וצריך רק שתי שפורפרות. יצרני רכב כן משתמשים בתוסף הזה- הוא מוכנס לשמן המנוע של הטיפול השוטף כבר בייצורו (לדוגמא: וולוו, פולקסוואגן, ועוד). אלו שלא משתמשים בו זה כנראה מסיבות עלות.

4. ראיתי את האטומיק כבר מזמן, לא השתמשתי בו ולכן אני לא יכול להמליץ עליו

פורסם

3.אם המנוע תקין זה אכן שומר עליו מבלאי גם כן וצריך רק שתי שפורפרות. יצרני רכב כן משתמשים בתוסף הזה- הוא מוכנס לשמן המנוע של הטיפול השוטף כבר בייצורו (לדוגמא: וולוו, פולקסוואגן, ועוד). אלו שלא משתמשים בו זה כנראה מסיבות עלות.

סיפורי אלף לילה ולילה.

אני מציע לך לפרסם את השטויות האלה בפורום 'אני מאמין'.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהצלחה.

גם אצלי יושבת שפורפרת בארון הנקראת 'ווזלין על בסיס מים' אולי אני אנסה להוסיף את הווזלין ישירות למנוע בכדי להוריד את החיכוך מה דעתך ?

פורסם

מרק 10 אני מציע שתבדוק קצת על החומר MOS2 ליפני שאתה זורק הערות ציניות

אני מצרף לך כמה קישורים ותריץ חיפוש בגוגל...

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%93%D7%9F

http://en.wikipedia.org/wiki/Molybdenum_disulfide

מוליבדן גפריתי (MoS2) משמש כשימון מוצק נגד בלאי בלחץ קיצון. הוא יוצר שכבה חזקה על פני המתכת, ועמיד מאוד לחום ולחץ גבוהים. מסיבה זו הוא משמש תוסף נפוץ למשחות שימון: במקרה של כשל מונעת השכבה הדקה של מוליבדן מגע מתכת במתכת

הדברים בדוקים.

אני השתמשתי בחומר הזה ברכב שלי הוא מגיע בתור תוסף לשמן LM ואני יכול להגיד שהמנוע אכן עובד חלק יותר

תתייעץ עם כמה מהנדסי מכונות בעלי כמה שנות ותק ותשאל על החומר הזה ותיראה שיש דברים בגו...

פורסם

הייתי מאוד רוצה לראות מסמך של ייצרן הרכב המאשר את הדברים שכתבת.

בהצלחה.

שמע ידידי, אם אתה מאמין שצריכת הדלק יורדת ב-20 אחוז+עלייה ב-10 אחוז בהספק המנוע אז לך על זה.

לא תצטרך צ'יפ לשם שיפור ביצועי המנוע.

אני לא צריך להתייעץ עם מהנדסי מכונות מכיוון שגם אני כזה.

• תוכן חדש...