Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולים ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד רוצה רכב אבל רני לא יודע איך לטפל בו. נגיד:כל כמה זמן לקחת למוסך,שיש בעיות איך לנסות לטפל בהם בעצמי,שאם נגיד חס וחלילה אני נתקע עם האוטו מה לעשות לפתוח תמכסה מנוע ואז מה.

אז בבקשה תעזרו לי תנו לי עצות.

פורסם

דבר ראשון תקרא את ספר הרכב שלך, תמצא שם המון תשובות

ודבר שני תערוך חיפוש בפורום, שם תמצא יותר תשובות.

בגדול, מה שאתה צריך לדעת זה בדיקות עצמית תקפתיות של הרכב (כל שבוע עד חודש), טיפול כל 10K או שנה, ולדעת לטפל בפאנצ'ר, התחממות ומצבר גמור.

פורסם

כמו שאמרו אתה לא צריך לדעת כלום, מה שרשום בחוברת וטיפול תקופתי

אם קורה משהו אתה מתקשר לגרר ו/או למוסך וזהו

לא חייב שום דבר מעבר לזה אתה רק נהג לא מוסכניק

אם אתה רוצה לדעת קצת יותר על רכב, לא ברמה של מוסכניק שמעתי שיש גם קורסים זריזים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...