Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ומועדים לשמחה,

רציתי להתייעץ בחברי הפורום.

ברשותי קורולה 2001 יד שנייה עם 116K קילומטרים, שמורה ביותר המשמשת כרכב שני (האישה והילדים משתמשים בו). אנחנו מרוצים מאוד ממנו. לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג לרכב משנת 2007 2008 מליסינג, על מנת לעלות בשנתונים ובבטיחות הפאסיבית של הרכב. נראה שיהי עלי להוסיף כ 20 אלף ש"ח לשם כך (המחירון של הקורולה 43 אלף ש"ח) ועם מבצעי המכירות של חברות הליסינג, ניתן לקנות לאנסר משפחתית 2007-2008 ב 60-65 אלף).

האם זהו צעד חכם, או שכדאי להישאר עם הקורולה המוכרת עד שתזדקן לגמרי?

תודה על התיחסותכם

Lich

פורסם

מבחינת בטיחות זה צעד נבון. אבל אם אתה קונה רכב מליסינג חשוב מאוד לשים לב שאתה לא מקבל

רכב עם אבזור בטיחות דל. חלק ניכר ממכוניות הליסינג בשנים האלה עדיין לא מציעות 6 כריות אוויר

או בקרת יציבות. בלעדיהן, השדרוג לא יהיה משמעותי.

כמו כן, קח בחשבון שמבחינת עלויות זו לא בהכרח עסקה משתלמת - אם הקורולה שלך לא עושה

בעיות היא תעלה לך מדי שנה פחות מרכב חדש יותר (בעיקר בגלל ירידת הערך).

פורסם

קח בחשבון שאתה יכול למכור את הרכב שלך במחירון +- .

אם תקנה במזומן במגרש (טרייד אין) המחיר יירד משמעותית. לנסר מליסינג שנת 2007 במחיר של 55K לדוגמא.

פורסם

אני אישית לא הייתי מוכר קורולה 2001. הדגם הכי מוצלח שלהם. 100 אחוז אמינות 0 תקלות וזה בדוק יש לנו אחת בבית כזו עם 60 אלף קמ!!

פורסם

אני חושב שזה הדגם המוצלח ביותר של טויוטה עד היום,הכי אמין אפס תקלות,שקט להפליא,זריז מאוד,גיר מעולה,פשוט רכב שנוסע ונוסע, אני לא חושב שכדאי לשדרג אותו כ"כ מהר, כרכב שני במשפחה ,בכלל אני חושב שזה אחד הרכבים היותר טובים שיש.

יש לנו אחת מודל 2001 עם 65 אלף ק"מ,הכל מקורי!

אגב,בשנתון 2002 הוחלף המנוע למנוע מתקדם וחסכוני יותר כמו שיש בטויוטות היותר חדישות , והרכב מרגיש מהיר עוד יותר,ממש שד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

איך אתם יודעים על אמינות הרכב אם ב9 שנים הרכב עבר אצלכם כ60K בשנה?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני חושב שאם אחרי 9 שנים של בלאי ,כלום לא הוחלף מלבד טיפול פעם בשנה במורשה,וכמוני יעידו עוד בעלי רכב זהה משנתון זהה,הכל יושב כמו שצריך ,עובד כמו שעון שוויצרי,אני חושב שיש משהוא מאחורי זה.

מעבר לזה כנס למוסך ותשאל לגבי אמינות הרכב הזה ,כל מוסך,ותראה מה יאמרו לך.

כך, שאומנם 60 אלף זה מעט מאוד לרכב כזה בשנתון כזה,אי לכך או אפילו בגלל זה,אני חושב שלמכור אותו תהיה טעות.

אבל זאת רק דעתי בעניין.

מעבר לכך פותח השירשור מעיד שהוא עבר כבר 112 אלף ק"מ, אולי ישפוך לנו קצת אור ויאמר אם היו לו תקלות ואילו?

תודה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כל מה שמאמר פה נכון , מצד שני כרגע הטויוטה שווה משהו שניתן להוסיף עליו כדי להשתדרג, עוד מס' שנים ערכה ירד כ"כ שכדי להשתדרג תצטרך להוסיף הרבה יותר כסף.

השאלה היא האם הלאנסר היא המחליפה הראוייה לטויוטה שלך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה לכל המשיבים.

116 אלף קילומטר ללא שום תקלה אחת (טפו טפו טפו). טיפולים שוטפים בזמן, ברקסים כשצריך וזהו.

אכן ככול שיעבור הזמן יהיה צורך להוסיף סכום גבוה יותר על מנת להחליף. מצד שני ערכו של רכב חדיש יורד מהר יותר ובסכומים גדולים יותר.

נראה לי שבשלב זה נישאר עם הטיוטה הנאמנה.

חג שמח

פורסם

לאנסר...אתה משווה בכלל.

אצלנו בעבודה יש לאנסרים חדשים,בוא תעשה סיבוב על הלאנסר חדשה ואח"כ על טויוטה בת 9 ותאמר לי אם יש הבדל.

אגב....גם אני לא מבין את זה!

לפותח השירשור: אם זה מתאפשר,גש לבקש סיבוב על הרכב שאתה מעוניין לרכוש (לאנסר) ותעלה ממצאים על גבי הפורום למען ייראו וייראו.

• תוכן חדש...