Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע אחי לא אכפת לי מה אנשים חושבים עם אני רציני או לא אין לי זמן למשחקים הבעיה פה זה לא הכסף הקטע זה שאני מנהל חברה ויש לי החזר על דלק (סולר בלבד)ואין להאמר סולר יש רק בנזין אז בגלל זה אני קצת חושש לקנות תהאמר בגלל הדלק זה לא כלכלי בשבילי

אז עכשיו עברת מלהתלבט על בין מכוניות של 300+ אלף שקל בגלל צריכת הדלק, להתלבטות ביניהם בגלל שזה דיזל או בנזין...? למה שלא תחליט לפי הצבע?

אם אתה כל כך סגור על אחד משני אלו (בחירות תמוהות, יש לציין), תעדיף את הטויוטה, ולא רק בגלל סוג הדלק, בבקשה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותי מעניין, איזה חברה ניתן לנהל עם כתיבה ברמה כזו וסגנון של ילדים מפגרים (צומת ליבי, להפתיע תבן שלי וכו').

בקיצור, מפתיע אותי שהרבה חברי פורום התייחסו לשרשור ברצינות, לדעתי זה סתם ילד משועמם בחופשת פסח.

פורסם
סלח לי, אבל מאיך שאתה כותב כאן, אני מתקשה להאמין שאתה באמת רציני. אתה מחליט בין שניהם לפי הדלק? נותן את האוטו לבן שלך? נו באמת...

/////

פורסם
מותג ההאמר זה מותג שגוסס ועומד למות...

וההפך הגמור הוא הלנד קרוזר אשר הינו ג'יפ מצויין, אמין, לא שתיין גדול לעומת ההאמר - אין בכלל מה לדבר על גרסאת ה V8 שזה בכלל חיית שטח מטורפת מלאת טכנולוגיה.

כפי שציינתי קודם, אין קשר מובהק בין יכולות שטח לבין צרכים אמיתיים של מי שזו ההתלבטות שלו. בכל מקרה מרבית רוכשי הג'יפים אינם צריכים יכולות שטח או שיכלולים וטכנולוגיות יוצאות דופן. כל שהם מבקשים היא תשומת לב ועם האמר היא תנתן מלוא חפניים. ודאי כך שלנדקרוזר זה כבר אוטו די המוני שלכל אחת יש.

פורסם
טוב חברה בע'ה עוד איזה חודש ככה אני מעלה לכם פה תמונות של האוטו החדש שלי!

אנחנו מחכים בציפיה דרוכה ובמתח רב (NOT)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב חברה בע'ה עוד איזה חודש ככה אני מעלה לכם פה תמונות של האוטו החדש שלי!

לא בטוח שיהיה לך זמן להעלות תמונות כי כבר תהיה חזרה בבית הספר וכדאי שתשקיע בלימודים ובעיקר בבגרות בלשון :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...