Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בהונדה סיויק 2002

כיום יש לו טייפ בלבד ואני רוצה לשים רדיו דיסק במקומו.

כמה יעלה דבר כזה פחות או יותר?

הרמקולים גם נדפקו, אי-אפשר לשמוע מעל 9-10 בווליום.. כמה יעלה לתקן/להחליף אותם? (אם להחליף אז לאותם רמקולים בערך.. לא למשהו רציני וחזק, אלא משהו דומה ופשוט)

פורסם

המחירים מאוד משתנים ממקום למקום וכמובן גם בהתאם לסוג הרדיו דיסק והרמקולים שאתה רוצה להתקין. יש רדיו דיסק+רמקולים שיעלו לך 300 שקל ויש כאלה שיעלו לך 1500 שקל...

בכול מקרה ההתקנה עצמה לבד מאוד פשוטה וזולה, כשאני התקנתי אצלי עשו לי את ההתקנה בחינם, ובכול מקרה למיטב הבנתי לא אמור לעלות יותר מ150-200 שקל..

שים לב שיש פורום מיוחד בשביל הנושא הזה..

פורסם

מצטער, אני לא הכי מבין בזה לכן אני לא מכיר חברות ודגמים של רדיו-דיסק ורמקולים למינהם..

שמעתי שאפשר למצוא רדיו דיסק נחמד ופשוט ב-200 שקל אז אני מעריך שזה פחות או יותר יהיה המחיר של הרדיו דיסק.

אבל השאלה שלי הייתה כמה תעלה התקנה של הרדיו דיסק כי הבנתי שזה בעיה בגלל הטייפ המובנה וצריך לפרק שם וכל זה..

רמקולים גם כן, אני לא מחפש משהו רציני אלא משהו פשוט בדיוק כמו שיש עכשיו שהחזיקו לי כמה שנים טובות.

מקווה שזה יותר מובן :-D

• תוכן חדש...