Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת פרוונית שחורה.

הנציג הישראלי המקומי של משפחת הטרנטולות.

נשיכה שלה כואבת (עצם הנשיכה, לא הארסיות) אפילו פחות מהנשיכה של הכדורית האדומה (שהביס לא כואב אבל היא ממש ארסית), בכל מקרה, אם אתה לא תופס אותן ביד אחת וביד שניה מכריח אותן לנשוך אותך, אין ממש סיכוי שאף אחת מהשתיים תנשוך אותך.

דרך אגב, נקבת פרוונית שחורה בוגרת וגדולה עשויה להגיע למפתח רגליים של 10 ס"מ! ממש לא מפגש מרנין כשאתה בבית ופתאום איזה אחת כזאת מטיילת בבית.

ולמי ששאל, השק שהכדורית סוחבת הוא אכן שק בייצים והיא סוחבת אותו ככה ומגינה עליו בחרוף נפש עד הבקיעה של הצאצים.

למרות שאני מבין את האינסטינקט הראשוני של להוריד על בעלי חיים כאלה משהוא כבד, התפיסה שלהן קלה, שמים עליה כוס, מחליקים דף נייר מתחתיה, הופכים את הכוס ומשחררים אותה בחוץ, הן מאוד מועילות לנו באכילת חרקים, תיקנים ובמקרה של הגדולות, גם מאורת עכברים עם גורי עכברים תתקבל בשמחה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לאבחנה של בגירה שמדובר בפרוונית שחורה. מייד רואים זאת לפי 8 רגליים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלא לדבר על מספר אי-זוגי של בי3ים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זאת פרוונית שחורה.

היום הופיע לנו עוד אחד כזה בתוך הבית...

יש להם מושבות גדולות? אנחנו צפויים להתקל בעוד רבים מהיצורים הלא סמפטיים האלה?

החודש לכדנו עכבר, יכול להיות שהם מופיעים כמו פטריות אחרי הגשם?

פורסם

לא חיים כלל במושבות, מדובר בבעלי חיים יחידאים.

כנראה שהייתה לך הטלה/ בקיעה בחצר וכמה נשארו בסביבה, גדלו ומידי פעם נכנסות לבית.

למרות הגודל המרשים והמראה המאיים אני חוזר על זה שמדובר בבעל חיים שתורם המון לחיסול מזיקים בסביבת הבית ומומלץ לתפוס אותן בעדינות בקופסה ולשחרר בחצר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי המון עכבישים (הרבה סוגים) בחצר, בתוך הבית יחסית אין הרבה אבל יש וזה חביב למדי שהם על הקירות.

חבל שהם לא מחסלים את הנמלולים, זאת באמת כבר בעיה שלא מצליחים להילחם בה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אישית לא מבין למה להרוג אותם? יש לנו ולהם אוייבים משותפים (לא האירנים) יתושים וג'וקים (בעיקר לאלו שיש להם גם חברה בבית)

אני אישית שמח שיש לי עכבישים ושממיות בבית , גם עוזרים בחיסול מזיקים וגם לא מפריעים לי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...