Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסכם זאת כך:

רבותי, ההיסטוריה חוזרת. שום דבר לא אבד, לא נשכח. עוד נזכור: תחת גשם עופרת איך בסוריה צעד הפלמ"ח

ירון

לגביי כל מה שהעלת - לא יודע...

אבל איזה סיום מוחץ! אהבתי...

:lol:

אלון

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב כותרות... שוב שטויות של כל הצדדים...

קודם כל לכל המודאגים ממה שידוע לי המדריכים לא נעצרו אלא רק עוכבו לחקירה (הבדל גדול - תאמינו לי), הרכבים נלקחו אבל אני מניח שהם יוחזרו בשלב כזה או אחר. אין שום סיבה חוקית להחרמת טוטאלית של הרכבים, הם אולי הורדו מהכביש אבל לא הוברחו וגם המשטרע יודעת שהחוק בפתח. לגבי המדריכים זה כבר סיפור אחר:

לא נראה לי שיש על מה להאשים אותם בדין פלילי, הדרכות נהיגה אינן נכללות בחוק רישוי עסקים ולא צריך היתרים לקיימה, כך שתסריט ריאלי נראה לי כאישום על נהיגה או התרת נהיגה על רכב ללא טסט וביטוח בתוקף. עברה תעבורתית נטו, בבית דין לתעבורה. עם עורך דין חצי נורמלי אפשר לסגור עסקה ולצאת די בזול (תלוי בעבר התעבורתי).

צר לי שאנשי טופ דרייב לא גילו איפוק לאחר פירסום הכתבה ולא פעלו על מנת להרגיע את השטח. הרי היה די ברור שיחפשו אותם והם שיחקו לידי השוטרים. לפחות היו עוברים מקום או דוחים פעילות לכמה שבועות, זו פשוט היתה נאיביות או טיפשות מצדם.

אני מאחל ליניב ולאנשיו שידעו למצוא את הטוב שיצא מכל התסבוכת הנוכחית ולנצלו על מנת לצאת לדרך חדשה. אני באמת מאמין שספורט הראלי בישראל חשוב ליניב אפילו אם הוא לא נוהג להתחרות בארץ והוא לא יפגע בו במודע.

אף אחד לא התייחס לאבסורד שבמצב - השימוש ברכבי מרוץ הוא למעשה הבטיחותי ביותר לסוג זה של הדרכה, אבל בעצם מה שהם היו צריכים לעשות הוא לקחת מכונית (נניח STI לצורך העניין), להכין אותה בדיוק כפי שהוכנה לראלי רק ללא כלוב בטיחות. במצב כזה סביר להניח שניתן היה להעביר אותה טסט ואז גם לבטחה בביטוח חובה ושלום על ישראל. יש ביטוח, המשטרע מרוצה, לכתבים אין חומר "לחשיפה מרעישה" ורק הלקוחות למעשה נוסעים ברכב פחות בטיחותי. אולי האירוניה היא, שהשמירה על הבטיחות שאני מניח עמדה למול עייני טופ דרייב (בנוסף לעוד שיקולים) היא שהביאה למפלתם. פשוט מדינה מטורפת - אין מילים!

פורסם

בעיתונות כתוב כי החשודים רק עוכבו ולא בילו לילה אחד במעצר (אלא אם יתקנו אותי).

לגבי הרכב - בטוח .שלא הוחזר באותו יום או יום למחרת? ואם לא אני לא מאמין שהמשטרה יכולה להחזיקו לעד - החזרת תפוס במקרה של הוגש כתב אישום ולא יוגש כתב אישום לדעתי

ראו כאן:

http://www.objection.co.il/index2.php?id=358&lang=HEB

היה מעניין לשמוע כאן מיניב כיצד הסתיים העניין.

ועוד דבר- האם מדובר בשטח פרטי? מה קורה כשמדובר בשטח מגודר? מה שלא היה כאן. העלו טענה שנשמעת טובה שהנסיעה המהירה מסכנת עוברי אורח במקום הפעילות (המבורכת בפני עצמה).

מה דעתכם בדבר שטח פרטי? הדבר ישפיע על החלטת המשטרה לשלוח שוטרים ובלשים?

האם פרדס - כבר שטח מגודר, יכול לשמש לסטייג'? ומה בדבר בסיס צבאי נטוש - ישנם כאלה לא?

נ.ב - החרמת הרכבים היא פגיעה בזכות קניין. זכות חוקתית

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מצטרף לשאלה

אם מדובר בשטח הפרטי שלי (או של קיבוץ)

והשטח מגודר היטב

האם הם יכולים לבוא אליי בטענות כלשהן אם אני מתאמן ברכבי הלא חוקי (לכשיבוא) ?

:wink:
פורסם

הועלה רעיון ההפגנה

אני חושב שיש דברים בגו...

אולי סוף כל סוף תאורגן הפגנה כמו שרוכבי הדו"ג עשו וזה יעורר מישהו שם למעלה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אין מה לעורר הם ערים רק לא למציאות שאנחנו חיים בה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
כעקרון אין בארץ תקנות תקנות שמבדילות בין כביש לשטח אז כן, כל מקום במדינה מוגדר ככביש אם באמת רוצים לתת לך דוח.

אם כך אז שאלה נוספת למעורבים מקרוב

הביטוח שיגיע בסופו של דבר

האם הוא יהיה תקף אך ורק על מסלול סגור?

האם אני אוכל להתאמן עם הרכב בשטח פרטי סגור ?

או שכל פעם שאני ארצה לנהוג על הרכב אני אהיה חייב מארשלים וכל הבלאגן ?

פורסם

החוק והביטוח לא תמיד מסכימים.

יכול להיות שהחוק יאפשר דברים מסוימים שהביטוח לא, ויכול להיות שההיפך.

סביר להניח שאם אתה מתעסק בפעילות ספורטיבית, תצטרך לשלם ביטוח הרבה יותר גבוה בלי שום קשר.

יכול גם להיות הבדל בין רכב כביש שמשמש גם למסלול ורכב שכל ייעודו הוא לנהוג על המסלול ואין לו רישוי לכביש.

(אני ממש לא מקורב למי שמנסה להעביר את החוק אבל כן הייתי מעורב בפעילות כזו בחו"ל ועל זה אני מבסס את הדעה שלי).

פורסם
אם כך אז שאלה נוספת למעורבים מקרוב

הביטוח שיגיע בסופו של דבר

האם הוא יהיה תקף אך ורק על מסלול סגור? כן. ולא רק מסלול סגור (או ארעי - לא משנה) אלא גם שמאושר ע"י הרשות.

האם אני אוכל להתאמן עם הרכב בשטח פרטי סגור ? בעיקרון לא. מותר לנהוג ברכב תחרותי רק על מסלול מאושר או שהנוהג ברכב הוא בוחן מוסמך מטעם הרשות. אם הרכב הוא בעל רישיון דואלי אז אולי כן אבל רק בליווי מדריך מוסמך אבל אז אתה לא משתמש בביטוח התחרותי אלא בביטוח חובה.

או שכל פעם שאני ארצה לנהוג על הרכב אני אהיה חייב מארשלים וכל הבלאגן ? כן. לך זה נראה כמו בלאגן אבל בסופו של דבר זה נועד בכדי לשמור על הבטיחות שלך ושל אחרים ואני לא מאמין שחברות הביטוח יסכימו אחרת

גם רכב חוקי לכביש (מספר צהוב) יהיה חייב בהוצאת רישיון לרכב תחרותי (מספר כסוף) - רישיון דואלי. כשתגיע למסלול, תחליף את לוחיות הרישוי, תציג ניירת- רישיון רכב, רישיון נהיגה ותעודת ביטוח, תעלה על המסלול ואח"כ תחליף בחזרה את הלוחיות (באישור בוחן מוסמך), תעלה על כביש ציבורי. זה נראה כמו טרטור מסויים אבל זה החוק, רק ככה הסכימו המשטרה ומשרד התחבורה.

פורסם

או בקיצור

רוצה רכב? תתכונן להוציא מאות שקלים על כל אימון (גררירה למסלול הקרוב ,אם יש כזה, ותשלום לבעלי המסלול)

או בקיצור 2

חסל סדר על תקוות לקטגוריה "זולה" , או שהאוטו ישמש 4-5 פעמים בשנה וזהו

ולקחת כמה חברים ולסגור שטח חקלאי באישור מבחינתי צריך להספיק מבחינת בטיחות

פורסם
איזה כאב ראש אפשר לחשוב שנחזיק f-15i בחנייה!

אתה יכול. אתה רק צריך להעתיק את מקום חנייתך לבסיס צאלים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אתה יכול. אתה רק צריך להעתיק את מקום חנייתך לבסיס צאלים...

אתה מתכוון לחצרים, נכון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ישנו עדכון ספציפי לגבי האירוע הנוכחי? האם הוחזרו הרכבים?

עכשיו מה שיקרה הוא שכולם יורידו רגל מהגז עד יעבור זעם.

ככה לא בונים חומה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...