Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,הידע שלי במחשבים מוגבל מאד,אני מחפש נייד עם ביצועים בינוניים (בעיקר גולש באינטרנט,לא עוסק ב"הורדות כבדות) שיהיה חסכוני בסוללות ונייד מאד כלומר משקל קל,לא גדול מדי ולא דורש תקע חשמל כל שעה -שעתיים שימוש.

ראיתי את המחשב החדש של LG שלכאורה נראה מתאים מאד.

האם כדאי? משהו נורא שצריך לדעת עליו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה! את הסיקור ב-YNET ראיתי וכך למעשה נודע עליו...

השאלה אם מישהו מכיר את הדגם באופן אישי או שיש לו ניסיון כזה או אחר עם מחשבי LG או שיש אופציה דומה אך על פניה טובה יותר

ושוב תודה..

פורסם

יש לי מחשב מינילפטופ של LG, דגם שונה.

אבל בעקרון אותו מפרט, חוץ משלי יש 2GB זכרון.

מה שאני יכול לומר לך, שהמחשב נחמד יחסית, לא ממליץ עליו למשחקים למיניהם.

וגם לא לאנשים בעלי אצבעות שמנמנות (אנוכי :().

הוא נוח לנשיאה, לא תופס הרבה מקום, אפשר להכניס אותו בקלות לכל תיק גב.

הדגם שיש ברשותי הוא: LG X110.

אם אתה צריך אותו לאימיילים, תוכנות IM למיניהן (מסנג'ר, סקייפ וכדומה) אני ממליץ עליו.

אבל, הוא לא נוח לכל אלו שיש להם GMAIL, הוא לא תומך ברזולוציה של המחשב. :(

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

ניב,

אתה כותב על מסך 10.1 והמשתמש מבקש להתייחס למחשב בעל גודל מסך של 13.3.

הרבה אני לא יודע על המחשב, אבל כן שמתי לב לכמה פרטים:

1. מקלדת גדולה וטובה.

2. לא מצטיין במשקל כלל וכלל - שוקל 1.89 ואין בו כונן דיסקים (הוא שוקל כמו אחד עם כונן).

3. מעבד מאוד חלש, אומנם חסכוני, אבל חלש.

4. בעל סוללה בעלת שמונה תאים - מצויין.

5. במידה ומדובר באחריות מקורית, היא שנתיים.

שורה תחתונה, 4000 ש"ח זהו סכום לא מבוטל כלל וכלל. אני הייתי ממשיך לחפש.

פורסם

טוב, לא בדקתי ב13 אינצ'ים.

אבל במחשב נייד השני שלי, HP 7200NX ג'ימייל עובד בסדר!

בקשר למחיר, זה באמת טיפשי לקנות מחשב כזה במחיר כזה.

אפשר למצוא מחשבים הרבה יותר טובים, בפחות כסף בזאפ!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

לי יש ניסיון די טוב עם מחשבי LG.

לפחות מחשב נייד שהוא מן תחליף לשולחני. מחשב בן קצת יותר משלוש... ועדיין כוחו במותניו.

הוספתי לו זכרון למקסימום, והתכנון העתידי, אם בכלל, להחליף הארד דיסק ממאה גיגה ל320 או יותר.. נראה.

תכלס? אתה צריך מכונה שתעבוד, ותהיה אמינה.

אני ממליץ על מכשירים שאתה רואה שפיזית הם חזקים, עם מקלדת טובה (לLG שלי מקלדת עדינה מאוד ביחס ללנובו למשל).

ועם פתחי איוורור, שלא יתחמם יותר מדי כי התכנון היה לא משהו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה למגיבים, המחשב הוצע לי בהנחה די משמעותית ולא במחיר המחירון היחסית גבוה. אני מודע לכך שיש מחשבי 15.6" מעט חזקים יותר בסביבות ה-3000 ש"ח אבל זמן הסוללות קצר מאד,משקלם גבוה והם עבים וגדולים,חלקם אגב משתמש במערכת הפעלה "ויסטה" שהבנתי שהיא ידועה לשמצה..

כמו ברכב גם במחשבים,הרבה תלוי בצרכים. המחשב הביתי שלי נחות עוד יותר ברוב הפרמטרים מה-LG הנ"ל והוא מספק לגמרי ואפילו יותר מכך (וציינתי שרוב השימושים שלי אם לא כולם,הם קלים,אינני "גיימר",אינני עוסק בפוטושופ וגרפיקה ובאמת אינני זקוק ל"חיה רעה").

מה שחשוב לי זה משקל קל (ואין כמעט מחשבי 13" עם נתוני משקל טובים יותר),זמן סוללה ארוך (יש סוללת 8 תאים עם הבטחה ל-10 שעות פעולה-גם אם יפעל 6 זה כמעט כפול מכל המתחרים).

מחשבי 10-11" קטנים מדי שכן בגילי הראייה היא כבר לא מה שהייתה...:shock:

יש תקשורת בלוטות' שחשובה בגלל האפשרות התיאורטית לחבר GPS בנסיעות לחו"ל.

האחריות אכן מקורית ולשנתיים.

העדר הכונן האופטי אכן מפריעה אבל תמיד אוכל להוסיף כונן חיצוני ככל שבאמת אצטרך אותו (ותמיד אני יכול להעביר מידע לצריבה מהנייד למחשב הביתי ואז לצרוב).

משאין דעה רעה באמת על מחשבי LG והיות ובאמת כל הערותיכם נוגעות בעיקר לדרישות,צרכים ומחיר הרי שעזרתם לי להשתכנע וכנראה אלך על ההצעה.

פורסם

כשראיתי פרסום בעיתון החלטתי לבדוק קצת באינטרנט וכבר כמעט שקניתי.

משקל נמוך, 4 ג'יגה זכרון, וינדוס 7, 320 ג'יגה דיסק ובמיוחד סוללה ל10 שעות (בפועל מקסימום 6 אבל גם טוב)

אבל רק אחרי הכתבה של YNET קלטתי שאין בו כונן (יש לי אייסר 9 אינץ' בלי כונן אבל שם זה נסלח) ושהמעבד הוא 1.3 - חלש! ולכן ויתרתי.

ואם יורשה לי להתעלק על השרשור - האם יש אלטרנטיבות עד 4.5 אש"ח ל13.3 -14.1 אינץ' עם סוללה שכזו?

• תוכן חדש...