Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אבד לי רישיון לחידוש רכב,ששולם כבר בדואר,האם אפשר להתקשר למענה טלפוני ולבקש רישיון חדש?

ומה הפרוצדורה עם בנק הדואר?תודה לעוזרים

פורסם

תיגש למשרד הרישוי הקרוב לביתך כשאתה מצוייד בת.ז של בעל הרכב + מספר הרכב. מנפיקים לך אחד על המקום.

אם אני לא טועה תצטרך לשלם אגרה של 56 ש"ח.

שונא גזענים !.

פורסם
תיגש למשרד הרישוי הקרוב לביתך כשאתה מצוייד בת.ז של בעל הרכב + מספר הרכב. מנפיקים לך אחד על המקום.

אם אני לא טועה תצטרך לשלם אגרה של 56 ש"ח.

וואו..לשלם 56 שח אתה בטוח??זה קצת מעצבן,אומנם איבדתי את הרישיון נכון וזו טעות שלי,אבל זה כולה חתיכת נייר.

פורסם

עשיתי טסט לפני שבוע, את האגרת רישוי שילמתי דרך אינטרנט, שבוע וחצי אחרי התשלום זה לא הדיע לדואר, אז הלכתי למשרד הרישוי והדפיסו לי את זה במקום ללא שום אגרה נוספת.

האם יש הבדל מהותי בין המקרה שלי ושלו? בשני המקרים מדפיסים את רשיון הרכב במקום.

פורסם

יש הבדל - הם רואים אצלם את אופן התשלום ומועדו.

מן הסתם ברור שמי ששילם באינטרנט לא מחזיק בידו טופס שאיתו יוכל לגשת לטסט ועליו להמתין לקבלתו בדואר. הם גם יכולים לראות אם נשלח לך אם לאו. נקודת ההנחה היא שדחוף לך לגשת לטסט ואינך רוצה להמתין לרשיון המשולם בדואר, לכן נותנים לך רשיון מודפס כמשלום למרות שאולי יגיע גם אחד בדואר.

מי ששילם בדואר, אוחז בוודאות את אגרת המקור המשולמת.

מצד שני, כשאני חושב על זה, אולי לא יחייבו אם טרם מוזן ביצוע טסט בפועל או כישלון טסט בפועל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עדכון:הלכתי למשרד הרישוי אומנם חיכיתי בתור 50 דקות,אבל קיבלתי רישיון חדש ולמטה מצויין שולם,ולמעלה הסכום.

לא שילמתי אגורה נוספת, וקיבלתי רישיון חדש.תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...