Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי טלפון מהסוכן- הרכב שלי היגיע :)

תתחדש!! באיזה תאריך הזמנת?! הקדימו לך או שבחוזה היה רשום שתקבל ביוני?

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין כיצד מופצות שמועות חסרות אחיזה במציאות ואנשים נוטים לקבלן.

אין שום הצדקה וצורך ב"חימום" מנוע לפני הנסיעה.(בלי קשר בזמן ולאחר הרצת רכב חדש). כמובן שאין לזה שום סימוכין או המלצה בהוראות היצרן הזה, או של כל יצרן רכב מודרני שהוא. אולי פעם הומלץ הדבר במכוניות מלפני עשרות שנים ללקוחות באזורים ארקטיים - סיביריים.

בכל רכב ובכל עת , חורף / קייץ , הרצה / לאחר ההרצה יש להתניע ולאחר מספר שניות להתחיל בנסיעה מתונה. אין לאמץ את המנוע בסל"ד גבוה ומשיכת הילוכים בחמש דקות הראשונות עד שהשמן מגיע לטמפרטורת עבודה תיקנית.

נוהג ה"חימום לפני נסיעה" גורם לבזבוז דלק, זמן, בלאי , זיהום אוויר ועוד מרעין בישין.

+1, ולא משנה אם זה אלטו או פרארי אנזו.

לגבי צריכת הדלק, זה שנפח מיכל הדלק באלטו עומד על 35 ל' לא אומר שהוא באמת תדלק 35 ל' (אחרת הרכב היה אמור להכבות מעצמו בתחנת הדלק אחרי שריפת טיפת הדלק האחרונה). E.L, כמו שרשמו לך כאן, חלק את מס' הקילומטרים המדוייק מהתדלוק האחרון וחלק אותו במס' הליטרים המדוייק שנכנסו. ככה תקבל צריכה אמיתית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+2

בספר רכב של פיאט טיפו הזרקת דלק כתוב שחור על גבי לבן (אינני זוכר את הניסוח המדוייק) אין לחמם את המנוע בעמידה עקב בלאי מואץ לממיר הקטליטי ולמנוע. במזג אוויר קר במיוחד ניתן לחמם מעט את המנוע אך לא יותר מ-30 שניות. חימום המנוע יש לבצע בנסיעה מתונה בסל"ד נמוך.

פורסם
קיבולת המיכל של האלטו = 35 ליטר

לכן החישוב הוא

400/35 = 11.4

כלומר 1 ליטר ל11.4 ק"מ

אני מגיב לך ולתגובות הסמוכות אחריך.

אין מצב שהוא נסע 400 ק"מ על 35 ליטרים, כי אם כל המיכל הוא 35, זה כולל את הרזרבה, והרי הוא לא הגיע לתחנה עם מנוע כבוי, נכון?

החשבון הוא 400 ק"מ לחלק במס' הליטרים שנכנסו בתדלוק השני. הערכה שלי - 30 ליטר. 400/30 = 13.3

צריכה הגיונית ביחס לרכב בתקופת הרצה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
החשבון הוא 400 ק"מ לחלק במס' הליטרים שנכנסו בתדלוק השני. הערכה שלי - 30 ליטר. 400/30 = 13.3

צריכה הגיונית ביחס לרכב בתקופת הרצה

נכון,וזה מה שיצא לי. הגעתי לתחנת הדלק,חישבתי את כמות הק"מ המדוייקת לחלק לליטרים ויצא לי 1:13 .

אם זה ישתפר בהמשך - מה טוב. אם לא? לא נורא.

פורסם

די בואו נירגע.

ערן, אני לא יודע לאיזה צריכה אתה רגיל אבל חביבי 1:13 באלטו זה תוצאה גרועה מאד.

למה? כי אני עושה 1:13 עם מזגן ברכב 1600 אוטומט

למה בכל זאת אני אומר בואו נירגע? כי זה תדלוק ראשון והרכב בהרצה, אין שום סיבה להגיע לשום מסקנות. אנחנו גם לא יודעים את תנאי הדרך ולא מכירים את סגנון הנהיגה שלך.

בכל מקרה באוטומט אפשר לפי מה שהבנתי לצפות לצריכה ממוצעת עם מזגן של כ1:15 ובידני לכ1:18

פורסם
לא נורא? קטסטרופה! צריכת דלק זו הנקודה של אלטו.

נראה לי שבסוזוקי התמקדו כל כך בנקודה הזאת ששכחו שהם מייצרים רכב וזה מה שיצא להם בסוף.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לא נורא? קטסטרופה! צריכת דלק זו הנקודה של אלטו.

מה ציפית ,שאני אעשה 1:30 ????

גם אוטומט,גם בינעירוני וגם מזגן כל הזמן.

לי אישית אין בעייה לתדלק כל 3 שבועות פול טנק....(מחזירים לי כל שקל מהעבודה על הוצאות דלק..חחח )

פורסם

מנוע 3 צילנדרים של אלטו כנראה חסכוני רק כאשר נוהגים כמו בשיעור נהיגה. ברגע שלוחצים קצת על הדוושה מקבלים צריכת דלק של רכב גדול רק בלי הביצועים והנוחות.

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול מה באמת עושים עם זה שאין מד חום מנוע ברכב?

האם זה קריטי? האם יש נורה שנדלקת אם החום בתחום גבוה מידי?

תודה מראש, יוני.

פורסם

חברה משהו פה לא הגיוני במדידה.

לי יש אלטו ידנית ,ההתחלה היתה דווקא פנטסטית 1\21 אך לאחרונה הגעתי ל1\18 אולי ביגלל שינוי צורת הנהיגה.

לכם יש מקרה מוזר מאוד=להגיע ל1\12 בממוצע אין אפשרות כזו מילבד פאק בייצור או טעות במדידה.

יש אופצייה נדירה יותר שהתפרסמה בריקול שקיבלה אלטו בכול העולם לגבי משאבת הדלק דיברו על הדגם האוטומטי,אךך שווה בדיקה נוספת אולי ישנם דגמים ידניים שגם נגועים .

בכול מקרה אשמח לעידכונים בהמשך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...