Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את כל הנורות וכולן עובדות, אבל היו מקומות שלא היה אפילו בית נורה, פשוט חור,

עכשיו שהסתכלתי דרך החורים אז ראיתי למשל ציור של "סכנת החלקה" או מעיין צורה של ריבוע כזה ועליו כוכבית משונה כזו,

שאלתי את הבחור (המוסך שקניתי אצלו את הנורות) אם יש לו בשבילי גם בתי נורה, והוא אמר שאיפה שאין לי בית נורה לא צריך להיות נורה.

מדובר על סיטרואן ברלינגו 2000, זה הגיוני שסתם יש מקומות לנורות שלא צריך???

נגיד כשאני מרים את הבלם יד, אז גם אין לי נורה של בלם יד, ואני חושב שראיתי אותה שם, פשוט אין בית נורה.

בקיצור מישהו יש להסביר לי מה הוא התכוון כשהוא אמר שלא צריך?? ז"א מה הסיכוי שהלך המעגל עצמו או מה הסיכוי שזה לוח אוניברסלי לכל הרכבים של סיטרואן שבחלק יש תמיכה מהנורות וחלק לא?

תודה!

פורסם

נפוץ מאוד. לוח מחוונים אחד משרת מס' דגמים של היצרן וכולל נורות בהתאם לדגם ולרמת הגימור הנבחרת.

אם לא נדלקת אצלך בלוח המחוונים נורה אדומה כאשר הינך מרים את בלם היד יש לבדוק איפה התקלה, יכול להיות שביום מין הימים כשתהיה בעייה קריטית בבלמים לא תדע על זה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בחלק מהמקומות אין בית נורה, כי אלו מקומות של נורות ביקורת של אביזרים, שלא קיימים אצלך, וכן קיימים ברמות איבזור אחרות.

אבל נורה של בלם יד חייבת להיות לך.

• תוכן חדש...