Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כול פעם שהרכב קר ואני מדליק אותו אני צריך לחכות כמה דקות עד שהטורים ירדו

וזה מעצבן לחכות אני רוצה כמו כול רכב נורמלי

להניע ולנסוע מה עושים..?? תודה!

פורסם

גבוה = 1150 או 4500, או אולי הוא כ"כ משופר שהוא מתחיל דווקא מ -10K סל"ד

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תגיד תודה שיש מנגנון ששומר על טורים גבוהים

עד שהמנוע מתחמם וזה נורמאלי גם אצלי

זה שומר על אורך חיי המנוע

ואפשרי להתחיל לנסוע בעדינות אבל אפשר

בהצלחה

אורי

פורסם
שלום לכולם

כול פעם שהרכב קר,ואני מדליק (מניע)אותו ,אני צריך לחכות כמה דקות ,עד שהטורים ירדו,

וזה מעצבן לחכות, אני רוצה כמו כול רכב נורמלי,

להניע ולנסוע מה עושים..?(מיותר) תודה!

שלום רב !

ראשית שים לב לפיסוק החסר בהודעה שלך, בניגוד לכללי הפורום !

העריכה היא שלי וחד פעמית, להבא הקפד לפסק משפטים בעצמך, ולפי כללי הפורום , ובכך צמנע מנעילת השרשור !

ובקשר לבעייתך, בדשוק מפלס מי קירור ברדיאטור, והוסף מי קירור לפי הצורך, והקפד על מי קירור, ולא מי ברז !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום, הודה לך אם תוכל להרחיב מהו הקשר בין נוזל קירור במנוע לבין התייצבות הטורים לאחר הנעה קרה?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מה שנותן את נתון טמפ' המנוע בד"כ זה חום מי הקירור (בפועל ולא חום השמן).

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
צביקה שלום, הודה לך אם תוכל להרחיב מהו הקשר בין נוזל קירור במנוע לבין התייצבות הטורים לאחר הנעה קרה?

שלום רב !

חיישן הטמפרטורה המשדר למחשב הרכב, את טמפרטורת המים, ניזון מחום מי הקירור, במידה וקיים מעבר מים חסום לחיישן הטמפרטורה, ואו קיים מחסור רציני של מי קירור במערכת הקירור, ו/או תרמובטט נמנוע תפוס במצב פתוח, ואו חיישן הטמפרטורה תקול, מתעכבת הפקודה החשמלית/ המכנית ,להורדת הסלד, והסלד נשאר גבוה למשך זמן ארוך מהרגיל ומהרצוי, תופעת הלוואי בלאי מואץ למנוע, ועלייה בתצרוכת הדלק.

כולי תקווה שהבהרתי את הקשר בין מחסור במי קירור לסלד המנוע לאחר ההתנעה.

בברכה

צביקה

פורסם

בכל מקרה, אם כמות נוזל הקירור תקינה, בכל רכב מוזרק הסל''ד יהיה גבוה למס' דקות ואז ירד ויתייצב במקומו. הדבר תקין נכון וחשוב ומעיד על תקינות מערכת ההזרקה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל ידידי, שלום רב !

לא ברור , מפותח השרשור, האם הסלד לא מתיצב ולא יורד תוך שתי דקות מקסימום מההתנעה.

בפתיחת שרשור , הקמצן בפרטים, התשובות והתגובות קמצניות בהתאם, ומתיחסות לתופעה כללית, ולאו דווקא לרכב הספציפי, נושא השרשור. הבה נמתין להבהרה מפותח השרשור.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...