Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר ב-GS ההיברידית אני לא יודע כמה שימושית היא תהיה לנוסעים.

גם ככה התא מטען של הגרסה הרגילה לא גדול ומכיל 430 ליטר אבל גרסת ההיברידי בעלת תא מטען זעיר של 280 ליטר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר שאין עדיין מוניות אודי.

יש A6 מדור הקודם , יש כמה S500 מהדור הקודם ו2 מהדור החדש , יש וולוו ועכשיו גם לקסוס GS

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
אם יש מוניות מרצדס אז למה לא לקסוס?

וזאת גם הטענה שלי, ההנחה (אחוזית) היא אותה ההנחה.

מרצדס הובילה בזמנו, בזכות הפאר, הנוחות, הפרקטיות ואמינות המנועים שלה.

אין סיבה שלקסוס לא תענה על אותם הצרכים ממש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש A6 מדור הקודם , יש כמה S500 מהדור הקודם ו2 מהדור החדש , יש וולוו ועכשיו גם לקסוס GS

יש גם A6 דור נוכחי (לפני המתיחת פנים).

וזאת גם הטענה שלי, ההנחה (אחוזית) היא אותה ההנחה.

מרצדס הובילה בזמנו, בזכות הפאר, הנוחות, הפרקטיות ואמינות המנועים שלה.

אין סיבה שלקסוס לא תענה על אותם הצרכים ממש.

עידן

דבר ראשון, זה שההנחה מבחינת המיסוי הממשלתי זהה - לא אומר שבאחוזים ללקוח מדובר באותה הנחה.

דבר שני, אתם שוכחים פרט חשוב מאוד - ללקסוס אין מנועי דיזל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין S500 מונית. יש S320CDI או S400CDI שהדביקו את הכיתוב "S500".

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל אני לא כותב שום דבר מבלי להיות בטוח בו .

יש גם S500 (מנוע בנזין) דור קודם וגם S500 (מנוע בנזין) דור חדש , אז נא לא לא לכתוב משהו שאתה לא בטוח בו .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

האם מישהו מוכן להסביר את ההגיון בלהחזיק מונית כזו ? (עדיין מחיר הקניה גבוה מאוד, צריכת הדלק, הביטוח, טיפולים, איפה הקאצ' ?)

לעולם לא הבנתי, אשמח אם מישהו יבהיר את הנושא הזה אחת ולתמיד.

משה

פורסם
צר לי לאכזב אותך אבל אני לא כותב שום דבר מבלי להיות בטוח בו .

יש גם S500 (מנוע בנזין) דור קודם וגם S500 (מנוע בנזין) דור חדש , אז נא לא לא לכתוב משהו שאתה לא בטוח בו .

איך אתה בטוח? הסתכלת לכל S500 שראית מתחת למכסה המנוע? אני בספק.

פורסם

הלקסוס כנראה היברידית.

מה שמוזר זה שעל רכבים היברידיים יש מס קניה מופחת, לכן היחס בין המחיר למונית היברידית לבין אותו רכב היברידי פרטי הוא מאוד נמוך (בגלל זה סיויק הייבריד למונית עולה כמעט כמו מרצדס C קלאס למונית).

על הלקסוס GS450h אין הנחת מס כיוון שההנחה לרכבים היברידיים היא היא על מנוע שמתחת ל-3000 סמ"ק.

לכן אפשר להציע אותה בתור אלטרנטיבה למרצדס E קלאס.

ואם כבר במוניות עסקינן, זכור לי שנמכרו 306 ו-307 דיזל למוניות.

יום חמישי ראיתי בראשל"צ מונית 308, ולא זכור לי ש-308 בגרסאות דיזל מיובאות לארץ, אבל מה שכן ידוע לי שיש מונית C4 בקריית גת שמונעת בבנזין, הנהג אפילו מדבקה שרשום בנזין כדי שמתדלקים לא יתבלבלו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש S500 בנזין שמשמשת כמונית צמודה.

דהיינו איש פרטי שהוציא רשיון מונית או שיש לו נהג אישי שיש לו רשיון מונית, והוא קונה את האוטו הפרטי שלו כמונית כדי לחסוך במיסים (+לקזז מע"מ).

הייתה פעם כתבה על הנושא הזה.

אפשר לראות אותה מסתובבת באיזור הרצליה פיתוח. S500 בלי מדבקות מונית עם סיומת 25.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכן אפשר להציע אותה בתור אלטרנטיבה למרצדס E קלאס.

אם כבר E קלאס אז ביום שבת ראיתי פעם ראשונה מונית E קלאס חדשה מסתובבת בראשון, ראיתי אותה 4 פעמים באותו יום ואם זאת אותה אחת שראיתי בכל הפעמים אז היא בטח מאחת התחנות כאן

פורסם
האם מישהו מוכן להסביר את ההגיון בלהחזיק מונית כזו ? (עדיין מחיר הקניה גבוה מאוד, צריכת הדלק, הביטוח, טיפולים, איפה הקאצ' ?)

לעולם לא הבנתי, אשמח אם מישהו יבהיר את הנושא הזה אחת ולתמיד.

קודם כל, מדובר במשרד שלהם בו הם נמצאים 8-12 שעות מידי יום. בדיוק כמוך וכמוני, הם גם רוצים נוחות, בטיחות ואפילו הנאה מסביבת העבודה שלהם.

סיבה עיקרית נוספת היא שחלק ניכר מפרנסה של כל נהג מונית הם הלקוחות הקבועים.

הרבה אנשי עסקים שצריכים להתנייד בארץ בנוחות ובמהירות.

אם יש לך מונית 306 סטיישן מיושנת, אני אתפלא אם יש לך אפילו לקוח אחד כזה.

כשיש לך מרצדס חדישה, שמורה ומטופחת שיכולה ממש לשמש כרכב שרד, לקיחת אורחים שלך לנסיעה בארץ וכו' תאמין לי שמספיקים כמה לקוחות בודדים כאלה וכבר יש לך משכורת מכובדת.

דרך אגב, איפה תמיד קראת שנהגי מוניות לא מרוויחים כסף? לא ידוע לי על שום בעיתיות בענף הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כבר E קלאס אז ביום שבת ראיתי פעם ראשונה מונית E קלאס חדשה מסתובבת בראשון, ראיתי אותה 4 פעמים באותו יום ואם זאת אותה אחת שראיתי בכל הפעמים אז היא בטח מאחת התחנות כאן

יש כבר כמה מוניות E קלאס חדשות באיזור המלונות בירושלים (מצודת דוד, ממילא, המלך דוד).

ואני מחזק את התשובה של באגירה.

באיזור המלונות של ירושלים, יש מלא מוניות מרצדס וגם מוניות מפוארות ל-7 נוסעים (קראוול, ויאנו, רודיוס).

לעומת זאת אם תלך לתחנה מרכזית בירושלים ותראה את המוניות המזדמנות שמחכות לנוסעי אוטובוסים שיעדיפו מונית במקום אוטובוס תוכל לראות בעיקר מוניות ישנות (זכור לי המונית סופר לנסר שהיתה שם לפני שנתיים שרק חיכתה לנוסעים).

שהכנסה של נהג מונית זה הסעה של תיירים ברחבי ירושלים או לנתב"ג, אז יש אחלה סיבה להחזיק מונית מרצדס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כנראה שמדובר במונית צמודה למשרד עו"ד/רו"ח/איש עסקים כלשהו.

במקום לקנות במחיר מלא, קונים בחצי מחיר.

הבעייתיות:

רק תושב ישראל בעל רישיון נהיגה למונית יכול לנסוע ברכב.

ביטוח חובה בשמיים.

ביטוח מקיף עוד יותר בשמיים.

טסט כל שנה.

ירידת ערך גדולה מאוד.

----

• תוכן חדש...