Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מאוורר עם קלאץ, (הוחלף לאחר וזה תקין) , וטרמוסטט של 82 מעלוות,

הצינורות מים חמים במידה שווה, במקרים קיצוניים בלבד הרכב מגיע לחצי ממש, ככה הוא תמיד בין שליש לרבע, יותר מדוייק ברבע,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום ארז,כל הכבוד לך על הפרוייקט שעשיתה נהנתי לקרוא ולהפנים.

שאלה לי אליך:האים פרויקט כזה ניתן לעשות בסובארו אימפרזה 94?

אשמח לתשובה ממך שבת שלום ומבורך!

כמובן, זו הייתה בסך הכל החלפת רדיאטור פשוטה יחסית ועוד כמה דברים על הדרך, ניתן לבצע בכל אוטו, בחלק יותר קל ובחלק יותר מורכב בגלל מיקומו של בית התרמוסטט. יש משהו ספציפי שאתה מעוניין לדעת?

אני חייב לציין שאף פעם לא הגיע לי הרכב למצב של חצי חום בסקלה,ביום יום,

תמיד תמיד, המד ברבע, מקסימום עולה לשליש, אלא אם כן היה יום חם והיה מזגן,

ככה שמה שאתה מציין קצת מוזר.

החום אצלי ברכב כעת הוא המצב התקין - מדגיש שוב, לטנדר סובארו זה המצב התקין, כאשר המדיד נושק לחצי ורק בעומס עולה מעל החצי מעט ואז נפתח המאוורר כדי לקרר אותו, בדוק אולי התרמוסטט אצלך תקוע במצב פתוח או כפי שSubaru_loyale כתב, המאווררים עובדים קבוע.

רק שתדע המצב המקורי שהרכב אמור להיות זה בין חצי לשלושת רבעי חום,היוניט חום המקורי של הסובארו נפתח בין 92-96 מעלות, רבע חום זה מנוע לא בטמפרטורת עבודה שלו שזה אומר,בלאי גבוהה יותר לטווח רחוק וצריכת דלק גבוהה במיקצת.

יכול להיות שהמאווררים אצלך עובדים קבוע מזמן ההנעה ועד לכיבוי?

+1

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ערב טוב ארז, מה עלות של עבודה כזאת כולל החלפת נוזל וטרמוסטט חדש?

דרך אגב שמעתי ממכונאי מסוים שיש לבצע חורים נוספים בטרמוסטט כדי למנוע בועת אוויר במנוע.

האים לדעתך זה נכון?

אשמח לתשובה שלך אולי גם תוכל לבצע את העבודה הזאת בתשלום.

תודה ושבת שלום.

imprza new age

פורסם

היי חגי, לא ידועה לי עלות עבודה כזו במוסך/ מכון רדיאטורים.

עלויות חלקים רשמתי בהדעה לשוקי בהתחלה.

לגבי חורים בתרמוסטט, בתרמוסטט יפני מקורי/חליפי צריך להיות ה"JIGGLE PIN" כפי שרואים בתמונות שהעלתי. הוא מהווה את החריר דרכו מתנקז האוויר וגם מאפשר מעבר קל של מים לחימומו השווה של התרמוסטט משני צידיו.

יש כאלה שמחוררים עוד, אני לא.

איזו סיבה יש לך להחליף את התרמוסטט והרדיאטור? האם רכבך מתחמם או מאבד מים? אני הייתי מוכרח, הרדיאטור שלי נפרץ וכפי שראית בתמונות היה מלא בקורוזיה ואף היה סתום בלי קשר שנפרץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

היי ארז,לא הרכב לא מיתחמם או יש בעיה כלשהי פשוט חשבתי להחליף נוזל קירור וטרמוסטט

אחרי שהרכב עבר 214000 קמ,למרות שב200000 קמ הרכב עבר יישור קו רציני כולל נוזל קירור וטרמוסטט.

ודרך אגב הנוזל קירור שרכשתי עלה לי 150 שח! במוסך מורשה של סובארו שנאמר לי שהנוזל מיעד אך ורק לסובארו.

אבל שוב תודה לך ארז ועשיתה פרויקט אדיר ויפה מבחינתי כל הכבוד המשך ככה.:-)

imprza new age

פורסם

חורים בטרמוסטט עושים אם רוצים להוריד את טמפרטורת העבודה של המנוע,כלומר,ברגע שהטרמוסטט מחורר,יש מעבר מסויים(בתלות בחורים שאתה עושה) של מים גם כשהוא סגור,בעבר עשיתי כמה ניסויים עם העניין הזה,אתה יכול להוריד בכמה מעלות,לא משהו קריטי,לפחות לא במקרה שלי.

לגבי הנוזל קירור שרכשת, הוא עלה 150 כי רכשת אותו במוסך מורשה, המקורי של סובארו אם אינני טועה הוא פזכול 6 והוא עולה 100 שקל(גם יקר יחסית), אבל לפי מה שאני יודע ,מדובר בנוזל מאוד איכותי.

לאניות דעתי הפרסטון הירוק ,זה שמגיע מוכן(עולה 50 שקל),הוא דיי והותר,אני מחליף אותו כל שנה,המערכת נקייה תמיד,המים צלולים ונקיים,אין בעיות וטוב שכך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...