Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לשאול מה בעצם נותן לי חיבור בי אמפינג ובי ווירינג דרך הקרוס של האילייט, ומה ההבדל בין חיבורים אלו לחיבור הרגיל?

אני יודע מה ההבדלים בין חיבורים אלו אבל אני לא מצליח להבין מה נותנים לי חיבורים אלו כל עוד הם מתבצעים דרך הקרוס הפאסיבי.

תודה

טל

פורסם

הגברה שונה לכל רכיב: שליטה על עוצמה לכל רכיב, והתאמת מגבר לכל רכיב משיקולי עוצמה וגוון צליל.

מתחדשת*

פורסם

אבל אם עושים את הבי אמפינג דרך הקרוס, אז לא כל רכיב מקבל ערוץ משלו במגבר.

ולכן אני שואל, מה בהעצם עושה הבי אמפינג דרך הקרוס הפאסיבי?

טל

פורסם

עידן הוא שואל שאלה לעניין - הוא לא הבין לגמרי את מה שרומם אמר לו ואפשר להבין למה.

קודם כל זה קרוס לאילייט שלושה חלקים - המושג בי-וויירינג מבלבל כאן כי זה סט שלושה חלקים.

המצב שנוצר בקרוס הזה הוא בעצם שיש לך סט שלושה חלקים שמוגבר בתצורת 2.5 - אני אסביר למה הכוונה.

אתה מגביר במצב שכזה את המידבאסים בנפרד על ערוץ הגברה משלהם אבל את המידים והטוויטרים אתה מגביר ביחד על אותו ערוץ הגברה.

ככה שמה שאתה מקבל זה היכולת להגביר יותר את המידבאסים מבלי לגרום למידים ולטוויטרים לצעוק.

זה לא טרי-וויירינג - זה בי-וויירינג אבל על סט שלושה חלקים.

אני באופן עקרוני מעדיף לקחת את הקרוס הזה - לשים אותו בפינת המוזיאון ולעבור לטרי-אמפינג אקטיבי מלא על פרוססור כזה או אחר (או מגבר שישה ערוצים עם קרוס אובר בנד פאס מלא לערוצים של המידבאסים והמידים וHPF לטוויטרים - כמו הלוויתן למשל...)

לא לכעוס - מותר לא להבין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רומק ענה לך ישר ולעניין ואתה שואל עוד פעם.

הוא ענה לך יפה ונכון!

עידן,

התשובה של רומק לא ממש נכונה כי מדובר על סט 3 חלקים שבעזרת חיבור בי אמפינג דרך הקרוס, יוגבר על ידי 4 ערוצים.

בכל אופן, תודה רבה על התרומה המשמעותית שלך לשרשור!

לאנוס,

תודה רבה על התשובה.

נראה לי שאני אשתמש תחילה בחיבור בי אמפינג בעזרת הקרוס, כי התקציב כרגע קצת נמוך בשביל מגבר חדש.

טל

פורסם
עידן הוא שואל שאלה לעניין - הוא לא הבין לגמרי את מה שרומם אמר לו ואפשר להבין למה.

קודם כל זה קרוס לאילייט שלושה חלקים - המושג בי-וויירינג מבלבל כאן כי זה סט שלושה חלקים.

המצב שנוצר בקרוס הזה הוא בעצם שיש לך סט שלושה חלקים שמוגבר בתצורת 2.5 - אני אסביר למה הכוונה.

אתה מגביר במצב שכזה את המידבאסים בנפרד על ערוץ הגברה משלהם אבל את המידים והטוויטרים אתה מגביר ביחד על אותו ערוץ הגברה.

ככה שמה שאתה מקבל זה היכולת להגביר יותר את המידבאסים מבלי לגרום למידים ולטוויטרים לצעוק.

זה לא טרי-וויירינג - זה בי-וויירינג אבל על סט שלושה חלקים.

אני באופן עקרוני מעדיף לקחת את הקרוס הזה - לשים אותו בפינת המוזיאון ולעבור לטרי-אמפינג אקטיבי מלא על פרוססור כזה או אחר (או מגבר שישה ערוצים עם קרוס אובר בנד פאס מלא לערוצים של המידבאסים והמידים וHPF לטוויטרים - כמו הלוויתן למשל...)

לא לכעוס - מותר לא להבין.

אני הייתי ממליץ לבחור כאן להשקיע את הכסף במגבר 4 ערוצים ו-HU רציני באמת ולא בפרוססורים למיניהם.. 

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל - כל גישה וכל דיעה קבילה ותקינה.

פרוססור תמיד אפשר להוסיף כשרוצים ועדיף מראש להשקיע ברכיבים הבסיסיים של המערכת שיהיו טובים ככל האפשר\נדרש.

ותמיד גם אפשר להביא פרוססור טוב ולהתחיל עם רכיבים סבירים ולהנות ממערכת שנשמעת טוב.

סה"כ גם הרכיבים הפשוטים ביותר היום נותנים איכות שמע טובה שאפשר להנות ממנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהה. אז אתה עוד לפני התקנת מידים/ זויות/ בידוד אקוסטי/ כיוונים/ פאזות וכו'.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

והנה לו עוד חבר פורום שהרכב "מגיע" לו ביחד עם חלקי המערכת... מדהים.

Pioneer TS-X150

פורסם

Alpine 9855R שיוחלף בקרוב לאקליפס 7200.

מורל אילייט 3 חלקים.

סאב של סרווין וגה - וימקס עם הממברנה הכסופה. יוחלף בקרוב, עדיין לא הוחלט למה.

שני מגברים של קיקר. KX650.4, KX600.1. עדיין לא הוחלט אם גם הם יוחלפו בקרוב.

לאנוס,

לא הבנתי את כוונתך...

טל

• תוכן חדש...