Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רשמת שהרכב עוד לא הגיע - כלומר מה שהבנתי זה שאתה גם עוד לא סגור על הרכב בו תותקן המערכת (למרות שיש לך רכב בסמלון... :?) אז זה היה נראה כאילו שאתה קונה מערכת עוד לפני שאתה קונה רכב - שזו תופעה מאוד ביזארית שמתרחשת לה לעיתים בפורום...

אל תמהר להחליף את הקיקרים כרגע - סה"כ מגברים שנותנים תמורה מטורפת לעלות שלהם והם מאוד חזקים וגם הוכיחו את עצמם כשילוב נהדר לסט אילייט ברכב הפרטי שלי - חבל שנאלצתי להקריב אותם בכדי לשדרג את המערכת של הרכב הראשי.

אם כי בקרוב אני ממש הולך לנוון את המערכת ברכב הפרטי - אבל ממש - אבל זה כבר סיפור לת'רד אחר.

בכל מקרה - אני חייב לציין שלאחרונה יצא לי לשמוע מוראל מוגברים על הגברה של נקמיצ'י ולראשונה בחיי זה היה שילוב מדהים ומוצלח ביותר - שדרוג עתידי בעלויות סבירות ומאוד מאוד כדאי - תשקול את זה.

וזה שאף אחד לא מבין אותי, נו שויין, בפעם האחרונה שהתחלתי לאמר "וואזה" גם חטפתי אזהרה במקביל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להכניס פולני לפנתיאון של תהילה זה כמו לזהם את המוביל הארצי בחיידקי אבולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקליאו נמכרה לפני כמה חודשים עקב טיסה לחו"ל. היא הייתה איתי קרוב לחמש שנים :(

היום קניתי איביזה קופרה, שבה תותקן המערכת.

הסט קומפוננט הגיע מותקן ברכב במחיר מגוחך שברשותכם אני אשמור אותו לעצמי.

כל שאר הרכיבים עוברים מקליאו לאיביזה, פרט לאלפיין שיוחלף באקליפס.

מקווה שעכשיו העניינים קצת יותר ברורים.

טל

• תוכן חדש...