Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג + 1 (ובעזרת השם יהיו 2).

יש לנו רכב אחד פרטי מסוג הונדה סיוויק 2007.

בנוסף, יש לנו רכב ליסינג (מאזדה 3) מהעבודה.

אנחנו גרים בהרצליה.

כיום, אישתי עובדת בהרצליה פיתוח, ואני במרכז תל אביב.

אני משתמש ברכב הליסינג, ואישתי גומעת 3 ק"מ לכל כיוון ברכב הפרטי שלנו.

אני אמור להתחיל עבודה חדשה בהרצליה פיתוח גם כן.

לכן, אנו שוקלים להחזיר את רכב הליסינג ולרכוש רכב חדש.

הרכב יכול להיות קטן, כי הוא ישמש אותי רק לגיע לעבודה.

עדיף שיהיה כמה שיותר חדש.

מחיר בסביבות 60-70 אלף ש"ח.

עדיפות להוצאות תחזוקה נמוכות (מישהו אמר יפני)

אגב, אפ אקח ליסינג מהעבודה החדשה, אקבל רכב מאזדה 3 חדש, במחיר 2300 ש"ח נטו בחודש.

תודה.

פורסם

דייהטסו סיריון מודל 2006+ יכולה להתאים בול לדרישות.

אחזקה זולה, מכונית מוצלחת, נחשבת לאמינה, חיסכונית .

השאלה שלי היא, האם הדרישות שרשמת מתאימות למצב (הכוונה ל"בעזרת השם").

לרכב קטן כמו סיריון, יאריס פביה ועוד הבגאז' קטן ולא כל כך נח להכנסת עגלות+תיקים (אולי תצטרכו את זה גם ברכב השני).

אולי רכב קטן עם בגאז' גדול יתאים יותר למצב העתידי - למשל פביה סטיישן.

אפילו להונדה ג'אז יש בגאז' בגודל סביר.

תשקלו את העניין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה,

מה המחיר של כזו דייהטסו סיריון?

מה המחיר של הונדה ג'אז (איזו שנה)?

אנחנו מתכוונים שההורה שמטפל בילדים ייקח את הרכב הגדול (ההונדה) באותו היום, וההורה השני ייקח את הרכב הקטן יותר.

בסו"ש נשתמש בהונדה.

יש רכבים קטנים חדשים (מהיבואן) במחירים סבירים (70-80 אלף)?

תודה שוב.

פורסם
תודה,

מה המחיר של כזו דייהטסו סיריון? http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=97&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מה המחיר של הונדה ג'אז (איזו שנה)? http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=2002&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אנחנו מתכוונים שההורה שמטפל בילדים ייקח את הרכב הגדול (ההונדה) באותו היום, וההורה השני ייקח את הרכב הקטן יותר.

בסו"ש נשתמש בהונדה.

יש רכבים קטנים חדשים (מהיבואן) במחירים סבירים (70-80 אלף)? תבדקו את סוזוקי אלטו : http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/סוזוקי/אלטו/24318 או יונדאי I 10:

http://newcar.yad2.co.il/רכב-פרטי/יונדאי/i10

תודה שוב.

12345

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה !

הרעיון של מכוניות מיני נראה לי מעולה.

מה ההבדל בין 2 המכוניות האלה? מה לדעתכם יותר מתאים לצרכים שתוארו לעיל?

האם ישנם שיקולים נוספים שנצטרךלקחת בבחירת אחד מרכבים אלו?

תודה רבה שוב.

פורסם

התכוונת לסיריון\ג'אז?

או לסוזוקי אלטו\I10 יונדאי ?

אם הכוונה לסיריון או ג'אז משומשות, סיריון תהיה יותר חדשה לתקציב שלך, ביטוחים וטיפולים יותר זולים ויש מבחר גדול למכירה.

ג'אז יותר מבוקשת ולכן המחיר בהתאם. יש גם קושי למצוא ג'אז שמורה, כי אין מבחר גדול, ורכב במצב טוב נמכר תוך שעות.

היתרונות של ג'אז הן במרחב פנים ובגאז' שמתקרבים לאלה של משפחתיות, לצד חיסכון בדלק (אפילו יותר חיסכוני מסיריון).

לדעתי, סיריון תתאים יותר לדרישות שהצגת.

כאשר קונים רכב חדש, יש לקחת בחשבון את ירידת ערך בשלושת השנים הראשונות.

פורסם

הכי טוב נסיעת מבחן, ועל הדרך בדיקה של תאריכי אספקה.

לדעתי אם תזמין סוזוקי עכשיו תראה אותה עוד קצת פחות מחצי שנה (איזור אפריל - מאי).

ב 70K בערך יש גם פיג'ו 107 מהניילונים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

טעות. משום מה זכרתי שהמחיר של 107 (לפחות בתקופת ההשקה) היה 73K, ועם קצת מיקוח והנחות סוף שנה אפשר היה להגיע ל 70.

לפי האתר של לובינסקי המחיר לרכב חדש הוא בערך 81K.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אגב, אפ אקח ליסינג מהעבודה החדשה, אקבל רכב מאזדה 3 חדש, במחיר 2300 ש"ח נטו בחודש.

תודה.

עוד לא שמעתי על מקום עבודה שמורידים מהנטו. תמיד מורידים מהברוטו. בנוסף יש תשלום עבור שווי שימוש, מינואר זה יהיה בערך 2400 ש"ח.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את החישוב המדוייק כאן:

http://www.ccalcs.com/php/index.php?page=LeasingCalc

לדעתי ייצא לך יותר מ2,300. אבל אם זהו אכן הסכום, ייתכן ויותר משתלם לך לקחת ליסינג. עלות אחזקה חודשית של רכב ששוויו 60K-70K לא רחוקה בהרבה מהסכום הזה. בנוסף קח בחשבון שגם אם שניכם גרים ועובדים בהרצליה תמיד ישנן נסיעות נוספות שניתן לעשות ברכב הליסינג. בנוסף ייתכן שבמקרה הזה בכלל עדיף לקחת ליסינג ולהחליף את ההונדה סיוויק ברכב קטן ("שני במשפחה") ובכך להקטין עוד יותר את העלויות.

• תוכן חדש...