Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמתי תמונה בחושך ממש איכות על הפנים כי זה גם מהפלאפון אבל זה רק מה שהיה ברשותי ומחר אני רוצה כבר ללכת לקנות את הצינור הזה,אם מישהו יוכל לזהות את הצינור ולהגיד לי מה תפקידו בצוות,אני אשמח,הוא יורד מהנשם בית שס' לכיוון מתחת לסעפת היניקה הכסופה,ומתחבר מתחתיה יותר לצד ימין באיזור הראש מנוע\לבלוק.

סימנתי אותו פחות או יותר באדום הוא כמובן מתחת לסעפת וכל מה שמסתיר אותו איפה שמסומן אבל זו הצורה והכיוון שלו בערך,

אני רוצה לדעת כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג ומה התפקיד שלו כמובן?

הוא נקרע לי ממש מהחיבור שלו לבלוק,ושמתי לב שיש עליו חריץ לכל אורכו של הצינור זה נראה כאילו הוא בא ככהכי זה סימטרי.אין לי מושג למה.

תודה ומצטער שוב על איכות התמונה.

012lq.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

הצינור הזה נקרא "צינור נשם תחתון "מחירו של מקורי כ 400 שח

ויש גם חליפי איכותי בכ 250 ,המחירים לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון מה התפקיד שלו כעקרון ?

אם המחוג של הטורים לפעמים אחרי עזיבה פתאומים של הגז שהאוטו לדוגמה בשני ולחיצה מהירה גם תוך כדי על הקלאץ' מפילה אותו לכימעט 0.5 ואז הוא חוזר מהר חזרה ל800-900 יכול להיות שזה קשור לעניין ? אם לא למה יכול להיות קשור ?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

לא ,הצינור הזה לא יכול לגרום לזיוף כזה .

אצלך במנוע הזה AEK (דרך אגב מנוע חזק ומוצלח ביותר)

קיים מעבר אויר עוקף ליצוב סלד הסרק (סולונואיד גדול שמחובר לשני צינורות מאחורי סעפת היניקה)

המעבר הזה נוטה להסתם כמו במצערות ולגרום לתופעה של נפילת סלד שכזאת ,

עליך לפרק את הציורות ולנקות בפנים עם ספריי קרבורטור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...