Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש רכב רגוע יותר,אני ממליץ שתעבור לקומפקטית כמו 306 מהשנתונים האחרונים , אם כבר סופר מיני 206XS או אפילו GTI מהנות מאוד ורגועות לעומת הראלי.

פונטו HGT לא מהווה שיפור, השילדה בינונית מאוד והמנוע הוא לב האוטו, היא תגרום לך להתעגע לראלי.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

קשה לי לחשוב על משהו שממש עונה לדרישות שלך - או שזה אירופאי, יקר לאחזקה ו"לא אמין" (קליאו ספורט למשל)

או שזה אוטומטי - מאזדה 3 2.0 למשל.

מנגד אולי יש משהו שימצא חן בעיניך מכיוון אחר. שטח אולי? או הנאה מנוחות דוגמת סיטרואן C5? כי הנאה ידנית

בסגנון ה-106 אבל עם יותר נוחות ומרווח קשה להשיג בלי להוציא הרבה כסף (WRX/MX-5 למשל).

פורסם
קשה לי לחשוב על משהו שממש עונה לדרישות שלך - או שזה אירופאי, יקר לאחזקה ו"לא אמין" (קליאו ספורט למשל).

אני מוחה בתוקף, קליאו ספורט יכולה להיות אמינה ובעלת תחזוקה הגיונית מאד, אני יכול להעיד מנסיון אישי.

פרט לישור קו שעשיתי מיד עם הקניה לא נתקלתי בבעיות להוציא החלפת צמיגים.

ביטוח זול מאד.

צריכת דלק מצחיקה ממש מרוב שהיא נמוכה - אני כל פעם מופתע מחדש.

אני מודה עם זאת שהרכב שמור מאד, מטופל בהדיקות נוסע מעט ומאד (רכב שני) ורגוע יחסית.

בכל מקרה 206 GTI לדעתי לא תשעמם אותך מידי, 147 (קצת חלשה לטעמי ב1.6) , 156.

נתן.

פורסם
זה היה בצחוק, האמירה על המיאטה. רק בגלל שהוא כתב "רכב יפני" בכותרת.

התשובה היא לקנות מכונית סופר-מיני ידנית כמו 206, קליאו וכדומה. זולות לאחזקה ומהנות לנהיגה.

ככתב רציני איך אתה יכול לכתוב באותו המשפט קליאו וזולה לאחזקה ???:-(

ונאור,

גם נינג'ה יכולה להיות זולה להחזקה אך לא תיתן לך לעולם את ההיגוי שיש לך כיום .

באם שידרוג אז הייתי מטפס לGT או שהולך לכיוון גרמניה איכותית (לאון וכד').

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כן הבעיה היא שאין דבר כזה לאון ב 40 אלף ש"ח, או גרמניה מעניינת במחיר הזה. GT SAME SAME...

ההתפשרות חייבת לבוא מכיוון כלשהו ואני מבין את זה השאלה היא מאיזה כיוון

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
ככתב רציני איך אתה יכול לכתוב באותו המשפט קליאו וזולה לאחזקה ???:-(

מה לא זול לאחזקה בקליאו 1.4 ידנית? או 206 XS נניח?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאור תגובות פותח השרשור אני חושב שכיוון אפשרי יכול להיות פורד פוקוס ידנית, אמנם לא ספורטיבית מוצהרת אבל יכולה לתת הרבה כיף בכבשים מפותלים ותהיה זולה לאחזקה.

ולא, לא אמרתי שיהיה פשוט למצוא אחת.

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם לי עברה בראש מחשבה על פוקוס אבל באמת שאי אפשר למצוא כאלו בשום מקום.

מישהו יכול להסביר לי למה לא HGT? בהנחה שאני מוכן להתפשר על פידבק הגה כי הבנתי שהשלדה\מנוע לא רעים בכלל.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
הגיע הזמן טיפה להרגע ולהתבגר .

באמת?!!!

איך זה שאף אחד לא סיפר לי על זה?

נבלות, עודפם התחילו את המהפכה בלעדי...

If it's ain't broken - don't fix it

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אימפרזה עד שנת 2000 (כולל) - רק תחליף בולמי זעזועים וצמיגים אחרי שאתה קונה. סוחבת לא רע בשביל מישהו שהתבגר, ובהחלט מהנה בסיבובים. ויש מקום בבגז' לבגדים של הגברת.

הדור השני של האימפרזה הוא עגלה, אל תטרח.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

נראה לי שאתה קצת מתבלבל בוא נגיד ככה. אימפרזה רגילה ממש לא הכיוון!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

יכול להיות פולו 16V?

עריכה: אני רואה שאתה עדיין בכיוון של טיפה ספורטיביות, אז אני מניח שאתה יכול להתעלם מההצעה הזאת...

• תוכן חדש...