Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אודה אם מביני העניין יעזרו לי בשאלתי הדחופה.

אני עומדת לרכוש מאזדה 3 2008 מניו קופל שלמה SIXT. הרכב שנה על הכביש בדיוק, כך שיש עוד שנתיים אחריות יצרן, הגיע משכירות תפעולית (=ליסינג תפעולי, נכון?), ועשה 42,000 ק"מ. הרכב נראה יפה, ולקחתי אותו הבוקר לבדיקה במכון טסט ליין בירושלים. הבדיקה הייתה בסדר, למעט תיקונים קטנים ושוליים, ו ל מ ע ט : החליפו לרכב כנף קדמית, תיקנו דלתות אחוריות, תיקוני פח וצבע - סביב, החליפו מכסה מנוע, ןהחליפו פח חזית המחובר עם ברגים.

כל זה נראה לי בעייתי כי זה אומר שהרכב עבר תאונות בשנה שהוא על הכביש, אבל המוכר בניו קופל ממש בסדר (קנינו ממנו רכב לפני שנה והכל בסדר) וגם מוכן להוריד עוד כסף על זה.

שאלותיי: בהנחה שהחלקים שהוחלפו מקוריים, האם כדאי לי לקנות את הרכב, ומהי ירידת הערך פחות או יותר בשל החלפת כל החלקים הללו. אני בהתלבטות רצינית אם לרכוש את הרכב הזה או לא.

אודה לתשובתכם המהירה והמקצועית

פורסם

מהדברים שציינת אשר הוחלפו אין ירידת ערך רשמית.הכל תלוי בכושר משה ומתן שלך מול המוכר,עד כמה להוריד.

לדעתי צריך לקחת את הרכב לפחח מקצועי שאתם סומכים עליו ולקבל קצת יותר מידע על התאונה שהרכב עבר.

בגדול לא ניראה לי משהו רציני.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אם לומר את האמת,חברת ליסינג,וסיקסט בפרט לא היתי מתקרב.ועוד על רכב שנראה כאילו נסעו עליו נהגים לא הכי מנוסים ננסח זאת בעדינות.מציע לך לחפש במגזר הפרטי,השוק פשוט עמוס ברכב הזה.

ג'ובני

פורסם

השכרה תפעולית זה לא ליסינג.

זה ככל הנראה רכב שנשכר על ידי ארגון מסויים לתקופה ממושכת ואך ורק בשביל הארגון הזה כלומר הוא לא עבר משוכר לשוכר אך עדיין יכול להיות שנהגו עליו מספר גדול של אנשים.

ליסינג הוא רכב שמיועד לנהג אחד מסויים אבל יכול לשמש גם את בני משפחתו.

מאזדה 3 זה הרכב האחרון שבעייתי למצוא, כדאי לחפש עוד קצת בכדי למצוא רכב שמור יותר בחברות הליסינג או להתפשר על שנתון קודם ולרכוש רכב פרטי, לפי דעתי זו אפשרות עדיפה.

אם תחליטו לרכוש את הרכב הספציפי הזה תזכרו שאתם תצטרכו להוריד את המחיר גם כשאתם תמכרו אותו על כך שהוא היה בהשכרה תפעולית וגם על התאונות שעבר.

בהצלחה!

פורסם

בסניף SIXT בירושלים אין רכבים טובים יותר?

הרכב נסע 42K קילומטרים בשנה, שזה כמעט פעמיים הממוצע השנתי לרכב פרטי וכל הרכב מלא בתיקוני פחחות.

נכון, זה לא אסון גדול אבל הרכב רחוק מלהיות מושלם. אם מתקזזים איתך במחיר ואת מודעת לעובדה שלמכור את הרכב הזה בעתיד יהיה קשה ולא מתכננת מכירה בעתיד הקרוב אולי עוד אפשר וכדאי ללכת לכיוון עסקה שכזאת. אחרת בקשי מהסוכן רכב אחר, טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף הדעת הרוב, המבחר כל כך גדול, למה לך לקחת רכב שאינך שלמה איתו?

אני חושב שניתן לקחת מאזדה 3 גם מליסינג כשהיא במצב טוב הרבה יותר, שימי לב למשל שלא יהיו פגיעות במרכב תחתון,

לרוב זה מרמז על שימוש אכזרי.

מוזר לי המושג "השכרה תפעולית", לא ניתקלתי בו בהקשר של רכבי ליסינג... אם הבחור 'Mike808' צודק, אני הייתי בורח מזה.

מה גם שיהיה קשה לך למכור אותו בבוא העת.

בהצלחה.

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

• תוכן חדש...