Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית כריות אויר מהבהבת במאזדה 323-GLXשנת 2000

eaglehorse
שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסברנו את אופן הוצאת הקוד תקלה מהמערכת המון פעמים עשה חיפוש תחזור עם קוד תקלה שאני מאמין שיהיה 46 עד 48 ותחזור לעדכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה שאמא שלי נוהגת ברכב ותאמין לי אין סיכוי שהיא תדע איך לקרא את זה גם אחרי עשרות הסברים

בכל מקרה רק שבוע הבא אני יראה את הרכב בתקוה שתדלק הנורית בדיוק כשאגיע....

ובקשר למס' תקלה שהזכרת אם זה אכן המספר על מה זה מצביע?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקיר למוסך זה בעייתי כיוון שלא נדלקת הנורה קבוע וברכבים הללו לא ניתן לזהות תקלה אלא אם היא קיימת באותו רגע נתון.

ולך פותח השרשור אם יהיה אחד מבין קודי התקלה שכתבתי מדובר בחיישן תפוסה של כיסא נוסע אני בטוח ב 90% שזו הבעיה גם מבלי לחכות שתוציא קוד תקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרות נוספת, אם זה קורה תוך כדי סיבוב ההגה, אז סליל כרית האוויר הנמצא מאחורי ההגה.

כשהמנוע פועל בסרק, וכשהרכב במצב עמידה סובב את ההגה שמאלה וימינה עד הסוף מספר פעמים, ובדוק אם קורה שפתאום הנורה דולקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יקיר תזכור מה אני רשמתי בשרשור הנ"ל ותעקוב אחריו ותראה שצדקתי.

ואמרתי 90% ומתוך 10% הנותרים אולי 3% זה יהיה תקלה בקפיץ שעון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסן, לא שללתי את מה שאמרת, אבל גם אם מדובר באחוז אחד עדיין יש סיכוי לתקלה בסליל כרית האוויר זה לא משהו נדיר.

גם ברכבים חדשים הקפיץ שעון יכול להתקלקל.

בדגמים האלו התקלה הנפוצה היא בחישן תפוסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם אני יבדוק בהזדמנות הראשונה (שזה ככל הנראה בסופ"ש) ואעדכן אתכם

אם אכן זה חיישן תפוסה יש לי אפשרות לסדר את זה בעצמי?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אין לך אפשרות ולא מציע לך להתעסק בטח שלא בכריות האויר (אפשר למות מזה)

בכל אופן קודם נהיה בטוחים בבעיה לאחר מכן נפנה אותך למקום טוב לטיפול בעיינין, דרך אגב לא בכל מקום בעלי מקצוע מתעסקים עם כריות אוויר אז תשלול לחלוטין את האפשרות להתעסק בזה לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...