Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר אינו מרפה ממני. אינני יכול לשכוח את השפעתן של התוכניות שעסקו בבטיחות בדרכים - הזוכרים אתם כמה היו?

ככל הידוע לי אין היום השקעה בכיון זה מדוע?

"אלכסון הוא אסון" ומבטים שמאלה ימינה ושוב שמאלה לפני חציה.

והדבר לא נשכח ממני כבוגר

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הדבר שאני הכי זוכר מתכניות הזהירות בדרכים זה את " יואבי יואבי תיזהר, גוטמן מאחוריך".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הדבר אינו מרפה ממני. אינני יכול לשכוח את השפעתן של התוכניות שעסקו בבטיחות בדרכים - הזוכרים אתם כמה היו?

ככל הידוע לי אין היום השקעה בכיון זה מדוע?

"אלכסון הוא אסון" ומבטים שמאלה ימינה ושוב שמאלה לפני חציה.

והדבר לא נשכח ממני כבוגר

מסכים ב-100%.

אבל הבעיה היא שאז לא היו כבלים וכל מה שיכולת לראות הוא את אותן תוכניות בערוץ 11 (או מקגייור/צוות לעניין במזה"ת :-D)

היום יש מיליון ערוצים ואף ילד לא ירצה לצפות בתוכניות איכות שכאלה.

עצוב :|

פורסם

היתה גברת, שייסלחו לי שאינני זוכר את שמה, שהפרוייקטים של זהירות בדרכים בחינוכית היו הבייבי שלה. מאז היא עזבה ונפטרה, ההסברה בנושא הלכה איתה, וזה נורא חבל. חבל, כי זהירות היא עניין של גישה, ואת זה מלמדים מגיל צעיר. זה מתחיל מאיך חוצים כביש (זכות קדימה מקבלים וכו') ועד איך רוכבים נכון על אופניים. אלו היסודות שאח"כ עושים אותך נהג טוב יותר.

חבל, חבל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דובי דוברמן- עם דורי בן זאב ותיקי דיין. יש בדיחה של שלום אסייג, כשהוא היה ילד הוא עמד וחיכה לרמזור ירוק. פתאום בא דוברמן לידו והוא אמר לו "זה בסדר, אני מחכה לירוק". הדוברמן התעצבן ונתן לו ביס :-P

דלת הקסמים (יואבי תיזהר, גוטמן מאחוריך) עם גידי גוב ומרדכי בן זאב (אבא של דורי. כנראה שזה היה פרוייקט משפחתי)

דני דינה הולכים בצידי הדרכים (הבסיס לשיר של ד"ר קספר- בואי דינה) שלמה ארצי שר את שיר הפתיחה

"פעם היה ילד שקראו לו שמוליק אבל כולם קראו לו... בולבול אקבולבול!!"

בתחילת שנות ה90 היה "עצור בטרם תעבור"

http://tvclassic.net/index.htm חיפוש לפי מדינות=> ישראל=> זהירות בדרכים (למי שעוד לא מכיר את האתר הזה. מומלץ בחום)

כפי שנכתב, אז היה רק ערוץ אחד בעברית, וכולם היו חשופים אליו. היום כדי שדבר כזה ישפיע, צריכה להיות הפקה משותפת לערוץ 2, 10, Yes ו- Hot...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש היום שיעורי זה"ב בבתי הספר כבר מכיתה א' אבל מה שווה כל ההסברה אם מביאים את הילד לגן או לבית הספר ועוצרים באמצע הכביש על מעבר החצייה תוך חסימתו וחסימת הכביש כדי להוריד את הילד עוד מצד הנהג (ואל תגידו מתקשרים למטרה. כועד הורים במשך כמעט כל השנה כל בוקר הייתי מתקשר למשטרה בבקשה שישלחו ניידת וכתבתי הרבה מאוד מכתבים לעירייה בבקשה שיהיה שם פקח בבקרים ושום דבר לא נעשה)?

חינוך מתחיל בדוגמא אישית. עד שזה לא יקרה שום דבר לא יעזור.

פורסם

המודעות היתה גבוהה יותר בשנות ה70 וה80 והיתה תמימות של המממסד.

היום יש מודעות, שונה אך קיימת אך זו לא מודעות קולקטיבית אלא מודעות של כ"א ואחד. היתרון של מודעות קולקטיבית הוא ביכולת להחדיר מסר חיובי נכון. אני הדוגמא לכך.

התמימות של הממסד נעלמה כמובן והיום היכן שאין לממסד כסף אין לו יד ורגל.

לדעתי רעיון אדיר הוא להפנות את הנושא לאאוטסורסינג ואני מוכן אפילו לקבל פרסומות לבמבה/ביסלי העיקר שהמסר יועבר.

הולכי רגל מעורבים בתאונות והם גורם לתאונות ולא מהירות - לפחות לא באחוזים ושלא יאכילו אותנו ח*א בכפית.

פורסם
יש היום שיעורי זה"ב בבתי הספר כבר מכיתה א' אבל מה שווה כל ההסברה אם מביאים את הילד לגן או לבית הספר ועוצרים באמצע הכביש על מעבר החצייה תוך חסימתו וחסימת הכביש כדי להוריד את הילד עוד מצד הנהג (ואל תגידו מתקשרים למטרה. כועד הורים במשך כמעט כל השנה כל בוקר הייתי מתקשר למשטרה בבקשה שישלחו ניידת וכתבתי הרבה מאוד מכתבים לעירייה בבקשה שיהיה שם פקח בבקרים ושום דבר לא נעשה)?

חינוך מתחיל בדוגמא אישית. עד שזה לא יקרה שום דבר לא יעזור.

אני גר ליד בית ספר יסודי ושני גנים.

מספר ההורים שמורידים את הילדים שלהם מהצד של הכביש הוא מדהים. גם מספר ההורים שעושים את זה בשולי צומת על מעבר חציה הוא מדהים. (וזה למרות שיש שם משמרות זה"ב).

אני חושב שבכל מקבץ פרסומות בטלוויזיה המסחרית צריך גם להוסיף פרסומת אחת שקשורה בזהירות בדרכים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

הפרסומת הכי טובה היא מבצע משטרתי שיפזר שוטרים על אזרחי ליד בתי הספר והגנים. הציבור ילמד שהפשע לא משתלם לא רק מבחינת ביטחון הילדים אלא גם מבחינה כלכלית, מי שלא ייתפס יראה את הפרסומת חיה ולסיום במקום להשקיע הון בהפקת פרסומות ובזמן שידור תוך שבוע המשטרה תוכל לקנות צי ניידות עם דבורות, ינשופים ושאר מיני יצורים מעופפים ועוד ישאר לה עודף מהדוחות.

פורסם

המדינה כבר מזמן הפסיקה להשקיע כסף באזרח וברווחתו ומגלגלת את בטחון האזרחים עליהם (ראה את עניין הממ"ד שצריך להיות בכל דירה ולהבנות על חשבון האזרח), אז הרבה יותר קל לא לעשות שום תוכנית טלויזיה ולגלגל את העניין להורים במין קמפיין הזוי בסגנון של "ילד עד גיל 27 לא חוצה לבד".

דחיל ראבאק, אני גדלתי בת"א, בדרך מהבית לביה"ס היו 5 רמזורים.

ביום הראשון של כיתה א' אבא לקח אותי ביד לביה"ס כל הדרך והסביר לי את הדרך.

למחרת כבר פתחו בבוקר את הדלת (של הבית, לא של האוטו), דפקו לי בעיטה ענוגה בעכוז לכיוון חדר המדרגות ואמרו לי "יאללה, אתה מאחר, לך כבר לבית הספר".

אבל גם אז חינכו אותנו שלפני מעבר חציה מבקשים ממבוגר שיעזור לנו לחצות. היום, כשההיסטריה המטומטמת של ההורים גורמת לכל הורה לחשוד בכל מבוגר בטווח של 100 מטר מהבן שלו כפדופיל, אין סיכוי שהוא יגיד לילד שלו תבקש ממבוגר שיעזור לך.

ככה גם על הדרך מגבירים את הניכור של הילדים מהסביבה ואם זה לא מספיק, מנתקים אותו לגמרי מהסביבה ע"י כך שמרוב דאגה, מסיעים אותו לכל מקום באוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

והמועצה הישראלית למניעת תאונות בדרכים היכן אתם היום?

delet_logo.jpg

רבים לא יודעים שהסדרה נולדה בשל קשיים תקציביים בהפקה ואו אז פנו למועצה למניעת תאונות דרכים לעזרה כספית.

אם אינני טועה זינגר - הקוסם אינו בארץ לא?

הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנתה ולהחזיר סדרות אלו למרקע בשדרוג להיום.

האכיפה היא גורנישט מיט גורנישט ללא חינוך.

פורסם
גורנישט מיט גורנישט.

זה "גורנישט מיט נישט".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...