Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל אותה, אם תגיד כן מה טוב, אם תגיד לא לפחות לא תבזבז עליה זמן מיותר במחשבה שאולי היא כן מעוניינת. זה גם יכול לחסוך בעיות עתידיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סעמק:bigcry::mm_eek::cry:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אנשים..אתם קצת נסחפים..

בסך הכל ילדים בני 18 שמשחקים קצת משחקי כח אחד עם השני,דבר נורמאלי בכל גיל ובטח ובטח בגילאי הטיפשעשרה.

לפותח השרשור,לדעתי,קח את זה בקלות ובלי יותר מדי ניתוח של הדברים ושל הנתונים,תקנה לה יחידה אחת של שוקולד כמו שרצית,לא מראה על שום דבר חוץ מזה שזכרת שהיא אוהבת שוקולד,וזאת מחווה יפה וחמודה ואני בטוח שהיא תעריך את זה(אנשים פה נסחפו עם ההגדרה של מתנות,בסך הכל קוביית שוקולד,לא טבעת יהלום לאירוסים),לגבי ההמשך,תזרום,גם ככה חשבת שזה אבוד אז לפחות קיבלת עוד צאנס.

בכל מקרה בהצלחה ותיקח דברים בפרופורציה הנכונה(איך אומרים-אין חכם כבעל ניסיון:-D).

פורסם

מיכאל: תודה לך נראה לי זה מה אני אעשה,אביא לה כדרך אגב ובראש הכי קל את קופסת השוקולד.בנוסף גם אעזור לה לאכול אותה ועל הז*ן שלי מה יהיה.

יותר מדי כאב ראש יש לי מהנשים האלה:evil:

פורסם

אתה עוד לא יודע מה זה ז**ן שכל מנשים...תאמין לי..

אני רק חושב על העתיד שלי:אשה,בת אחת כבר יש לי,עוד אחת בדרך לאויר העולם... אני "אבו אל בנת":?

פורסם

קודם כל הבחור שענה לך צדק . אסור בחיים (!!)לתת לבחורה שי בדייט שני . זה מראה על הצהרת כוונת, זה מראה על לחץ זה מראה על נואשות..

אתה חושב שבחורות לא קולטות שאתה מנסה לקנות אותה במתנות? אז אתה טועה..בחורה לא רוצה שתקנה אותה בחורה רוצה שתכבוש אותה (משהו שאתה צריך ללמוד:idea:)

ואיך שאתה צוחק על הקורסים האלה זה לא במקום. ניסית שאת יודע? :roll:

אנוכי עוסק בתחום (לא יכול לפרט) והכרתי לא מעט אנשים שעברו את הקורסים האלה ונהפכו לתותחי על עם נשים וזיינים.

תלמד משהו. בחיים בושה זה לא לא לדעת ,בושה זה להכיר בזה שאתה לא טוב במשהו או שאתה יכול להשתפר ולהתחדד.:idea:

רוב הגברים יש להם תפיסה מסויימת על בחורות שהיא טעות :idea:, הקורסים האלה באים ללמד אותך תפיסה נכונה על נשים ואיך עובדת החשיבה אצלן והיא פאקינג שונה מגברים. (לפי איך שהגבת , הסיכוי שהתפיסה אצלך נכונה הוא לא גבוה)

ההבדל בין גבר שעשה את הקורס לבין גבר שלא עשה הוא שמים וארץ ,כלומר נתרגם את זה ככה: רוב מי שלא עשה מתפשר על בחורה שהוא הכיר במקרה בלימודים או בעבודה או דרך חברים או במקרה במועדון לעומת בוגר קורס ש"התיישב" על החומר כמו שצריך והוא מסוגל לגשת לכל בחורה לענין אותה , לרגש אותה, למשוך אותה , לדעת איך להדליק אותה , מה לעשות בדייט ומה לא והלאה..

יוגב

יוגב

אני אתחיל ואגיד שראיתי באחד הפירסומים על שיטת ה"סירוב של הרגע האחרון ליחסי מין" איך מצליחים בכל זאת?

זה מושג מה"תחום" שלך, לא?

מה זה לדעתך תותח על עם נשים?

אתה מדבר כמותית?

מה קורה שנניח יאללה, ישבת על החומר, ריגשת,משכת,ידעת איך להדליק, ידעת מה לא לעשות כי קראת ונמנעת.

עכשיו עובדה פשוטה שכל בן אדם שונה, אז לא היית אתה והתנהגת בדיוק כמו שכתוב בספרים, בעצם סתם יצאת נוכל שמציג משהו שהוא לא אתה, כדי לקבל משהו.

אז בוא ותסביר לי מה זה בעצם "להתפשר" על בחורה שפגשת במקרה בלימודים, במועדון או דרך חברים, שאתה איתה כי ההתנהגות הטבעית שלך זה מה שמשך אותה. איפה הפשרה כאן?

כי לפי הראיה שלי, נראה לי שאתה זה שמתפשר, אמרת נו אף אחד לא רוצה אותי בזכות מי שאני אז אני אלמד להיות מישהו אחר, זיון זה ישיג לך, ואני בטוח שמבחורה מאוד "איכותית" שאפשר להפיל אותה בפח.

אבל נוכל נשאר נוכל ובטווח הרחוק זה לא כל כך בריא

בגלל זה אני מאמין שהתפיסה שלי הרבה יותר נכונה, כי היא בנוייה על להיות אתה ולא מי שאתה לא, אבל כנראה שאתה מסתכל לטווח הקצר ואני לרחוק, בן אדם נורמלי מעדיף את מי שמתאים לו איתה ואתה מתאים את עצמך במודע ומראש, ממש מכין את עצמך להיות מי שאתה לא.

עריכה מאוחרת: כל אחד ימשיך בדרך שלו, נראה איזו דרך תוביל לאן ומי יבלה את החיים שלו במשחק ומי יתנהג בטבעיות, תעשה חיים

ואם אישה תקרא את מה שכתבנו כאן בוא ונראה מה היא תגיד לגבי מי צודק, הולך?

בקיצור, לפותח האשכול תהיה מי שאתה ותמשוך את מי שמתאימה לך

פורסם
שנינו מסכימים על אותו דבר -- פשוט לקנות שוקולד לבן אדם שאתה מכיר שעתיים לא נראה לי טבעי

בקשר לקורס עם התוצאות שלו, לא אני ולא אף אחד מהחברים שלי יכולים להתווכח, המטרה שלי הייתה

לתת לי את האפשרות להכיר בנות כדי שאוכל למצוא מישהי שתתאים לי וגם להנות בדרך. חברה שלי

מכירה את התחום והיא מאוד בעד ואפילו המליצה לכמה גברים ללכת לקורס כזה.

צר לי שאתה ניזון מכתבות נעצה על התחום - לא תמיד מה שקוראים ב YNET נכון.

גם אני לא מעוניין לפרט יותר מידי על עצמי, אבל אני יכול להגיד לך שראיתי הרבה גברים שהקורסים

הללו שינו להם את החיים והקשר בינהם לבין התדמית הסליזית שתארת ממש לא הולמת אותם.

הקורסים ההלו משווקים בתדמית זוהרת\זולה של אמן פיתוי שבעצם הם עוזרים לגברים ביישנים

וחסרי ביטחון להצליח עם נשים. אף אחד לא אוהב להודות שיש לו בעיה לכן ככה זה נשמע יותר טוב.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מצטער,לא קראתי את כל מה שהיה ורק עכשיו שמתי לב לקטע הזה של שבועיים נתק...

תראה,מצד אחד אתה רוצה אותה והרבה אהבות גדולות התחילו מקטע לא רציני מצד אחד מבני הזוג שפשוט הפך לנכון

להתרגש מבחורה מסויימת זה לא דבר שבא כל יום וכל רגע - תמיד שווה לנסות ולקחת את הצ'אנס ולך תדע מה ילד יום :wink:

מצד שני,אם היא בקטע של משחקים וגם להבא היא תנפנף אותך מתי שבא לה - אל תשפיל את עצמך,יגיע היום שתמצא טובה ונכונה יותר

בשיחה תהיה נחמד ותזרום אבל תציב גבולות ואל תתבייש להראות לה שאתה הופתעת שהיא נעלמה (בלי לשים את עצמך כתלוי בה ובלי להראות זלזול של עודף בטחון עצמי,אלא בכנות) אין לך מה להפסיד ואם זה זה זה יפתח על השולחן לכאן או לכאן ואז תרגיש מה הכיוון שלה וכמה היא רוצה בקשר איתך

את השוקלד הייתי שומר באוטו,אם הדברים יתפתחו יפה תוכל להגיד לה שחשבת עליה והבאת לה הפתעה קטנה

מחזיקים לך אצבעות אחי :-D

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפותח השרשור,

בהתחשב בגילכם ובכך שהיה לכם רק דייט ראשון עולה בראשי המתנה המושלמת עבורכם.

היא פותרת לך את העניין של האם היא תחשוב שזה רק בשבילה או שהמתנה עבור שניכם,כשהיא תראה את המתנה היא ישר תודה לך כי היא תבין שאתה חושב על העתיד של שניכם ושהשקעת בה מחשבה.

והבונוס הכי טוב, המתנה הזו כבר מגיעה ארוזה,לא תצטרך להתעסק בלעטוף\לבקבק\לניילן אותה.

ידידי,

המתנה המושלמת שלך לדייט השני- חבילת קונדומים.

:lol:

בשלב זה, למען קידום הדיון, כדאי להוסיף עזרים ויזואליים. אנא פרסם תמונה שלה, רצוי עם אבטיח בפריים לקנה מידה.

אפשר פשוט לצלם אותה עם האבטיחים שלה חשופים,אנחנו כבר נדע להסיק על קנה המידה.....

הכל בצחוק ידידי,קח את זה בקלות.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן-תודה על ההצעה, האמת זה המתנה שהייתי רוצה להביא ואתה לא יודע עד כמה הייתי רוצה להשתמש בא.

אבל מהשיחות שלי איתה(גם בדייט הראשון וגם כמה פעמים יצא לי לדבר איתה על זה) הבנתי שבמידה וזה יזרום אני אצתרך לחכות לא מעט זמן:cry:

פורסם

דבר ראשון - אל תביא לה שום שוקולדים, לבחורה לא היה חבר אף פעם (לטענתך) ולזרוק אותה למים העמוקים בפגישה השניה ועוד עם שוקולדים היא לא תדע איך להתייחס וסביר להניח שלא תסתכל על זה בעין יפה.

שוקולד ב-20 ש"ח זה "מים עמוקים"?

בוא'נה, אני לא מאמין שאני נשוי. אם זאת הגישה ורמת ההשקעה של גברים היום, אני הייתי יכול לחגוג...

לפותח השרשור, היא מוצאת חן בעיניך? מאוד???

לך על זה!

עזוב אותך מכל הפחדנים שחושבים שאם הם מביעים עניין ומקבלים סירוב הם "הושפלו". שיישארו עם הכבוד, אתה תצא עם בחורות, תשקיע, תהנה, תבלה, ואם ייצא משהו רציני - יופי. ואם לא, העברת זמן בסבבה עם בחורה.

מה רע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני אתחיל ואגיד שראיתי באחד הפירסומים על שיטת ה"סירוב של הרגע האחרון ליחסי מין" איך מצליחים בכל זאת?

זה מושג מה"תחום" שלך, לא?

מה זה לדעתך תותח על עם נשים?

אתה מדבר כמותית?

מה קורה שנניח יאללה, ישבת על החומר, ריגשת,משכת,ידעת איך להדליק, ידעת מה לא לעשות כי קראת ונמנעת.

עכשיו עובדה פשוטה שכל בן אדם שונה, אז לא היית אתה והתנהגת בדיוק כמו שכתוב בספרים, בעצם סתם יצאת נוכל שמציג משהו שהוא לא אתה, כדי לקבל משהו.

אז בוא ותסביר לי מה זה בעצם "להתפשר" על בחורה שפגשת במקרה בלימודים, במועדון או דרך חברים, שאתה איתה כי ההתנהגות הטבעית שלך זה מה שמשך אותה. איפה הפשרה כאן?

כי לפי הראיה שלי, נראה לי שאתה זה שמתפשר, אמרת נו אף אחד לא רוצה אותי בזכות מי שאני אז אני אלמד להיות מישהו אחר, זיון זה ישיג לך, ואני בטוח שמבחורה מאוד "איכותית" שאפשר להפיל אותה בפח.

אבל נוכל נשאר נוכל ובטווח הרחוק זה לא כל כך בריא

בגלל זה אני מאמין שהתפיסה שלי הרבה יותר נכונה, כי היא בנוייה על להיות אתה ולא מי שאתה לא, אבל כנראה שאתה מסתכל לטווח הקצר ואני לרחוק, בן אדם נורמלי מעדיף את מי שמתאים לו איתה ואתה מתאים את עצמך במודע ומראש, ממש מכין את עצמך להיות מי שאתה לא.

עריכה מאוחרת: כל אחד ימשיך בדרך שלו, נראה איזו דרך תוביל לאן ומי יבלה את החיים שלו במשחק ומי יתנהג בטבעיות, תעשה חיים

ואם אישה תקרא את מה שכתבנו כאן בוא ונראה מה היא תגיד לגבי מי צודק, הולך?

אני לא יענה ספציפית על השאלות שלך , אני יענה בעקיפין דרך זה שאני יסביר בגדול מה המטרה של הקורסים של הפיתוי האלה .

שמע , שאלת את עצמך פעם למה גבר אחד מצליח עם בחורות ולמה לא?

שים לב :idea: שאתה יכול ליראות סביבך מלא גברים שלא נראים הכי משהו (אבל אסטתים ונקיים) ובלי הרבה כסף שיוצאים עם בחורות מדהימות ,שרובנו חולם עליהם.

אני לא יודע מה איתך , אולי אתה תותח על עם בחורות, אבל המון גברים לא מבינים את הראש של בחורות וזכותם ללכת לקורסים שילמדו אותם גישה נכונה עם בחורות, כי בסופו של דבר הכל ענין של גישה.

עם מה שהם למדת תעשה מה שאתה רוצה תלך לכיוון סטוצים או קשר.(בנוגע לשאלתך:מי שמצליח בכל אחד מהכיוון שהוא בחר הוא תותח על עם נשים, סבבה?:wink: )

הגישה הנכונה הזאת שהם מלמדים אותך זאת הגישה של כל הטבעיים ,שאלה חבר'ה שהולך להם טיבעי עם בחורות. (אז מה לפי הראש שלך כל מי שמצליח עם בחורות הוא נוכל? :roll:).

אף אחד פה לא מנסה או רוצה לשנות אותך , אתה תישאר כמו שאתה א-ב-ל מעכשיו אתה תדע צורת תקשורת אפקטיבית עם בחורות .תדע פשוט איך לדבר עם בחורה בצורה שהיא תסתכל עליך בתור גבר שהוא פוטצנציאל להיות מאהב או חבר ולא סתם איזה ידיד מסכן או מישהו שמנפנפים אותו .

כי אולי אתה לא יודע אבל הוכח מדעית שהצורת חשיבה של נשים שונה לגמרי משל גברים.(ואני לא יכנס לזה ויפרט -מי שרוצה שיתחיל להתעניין).

אבל אני יתן משהו קטן -ענק שקשה להרבה להבין אותו(זה גם קשור לגישה שדיברתי איתה מקודם). שאני הולך להתחיל עם בחורה אני לא הולך להתחיל עם בחורה , אני הולך לדבר בכיף כי אני בן אדם סבבה שכיף לי לדבר עם אנשים וכיף לאנשים לדבר איתי כי אני יודע ליצור ענין ורגש בשיחה , ואם תיהיה לי בחורה או לא זה לא משנה-אני תמיד מבסוט מעצמי ואני אחלה בן אדם:idea:

לעומת המון גברים שבאים בראש להתחיל ,לזיין, ומסתכלים על בחורה בתור מספר טלפון מהלך..

יש עוד אלף ואחד דברים , אתה רוצה לדעת תתחיל להתענין-תתענין, אתה רוצה להשאר בגישה שלך -תישאר.

יוגב

• תוכן חדש...