Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,

לפני שנים קניתי פעמיים רכב (לנצ'יה תמה) מהטרייד אין של היבואן (פיאט-לנצ'יה-אלפא) שהיום כבר לא קיים, הייתה שקיפות מלאה,ניתנה אחריות,הקניה הייתה בטוחה,אמינה וחלקה והרכבים היו מצויינים.

כאמור,מדובר בניסיון אישי שלי בלבד,יש לשים לב שיש מגרשים "טובים ואמינים" יותר,יש פחות,יש מגרשים שמקור הרכבים הוא טרייד אין "אמיתי" כלומר אדם מהישוב ששמר על הרכב,טיפל במורשה בא להחליף אותו ברכב חדש ומוכן לתת אותו במעט פחות מהמחירון תמורת שקט נפשי במכירה והחזקת הרכב עד ליום שהוא יקבל את החדש ומנגד יש מגרשים שאליהם מתרכזים רכבים בעייתיים שאף אחד לא באמת מצליח למכור אותם. ויש כמובן את האמצע-רכבים שמגיעים במסות מחברות שונות,חלקם מצויינים ושמורים,חלקם לא וצריך לבדוק וגם צריך קצת מזל..

לא לשכוח שגם ברכישה מאדם (לכאורה) פרטי אפשר ליפול ובגדול...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אחי רכש בזמנו רכב ממגרש בנתניה, המוכר הראה תעודת סוחר, הרכב עבר בדיקה ונקנה.

שנה וחצי הוא עבר עם האיביזה הזו ללא תקלות מיוחדות.

היא נמכרה במחיר מעל המחירון ללא תקלות תוך זמן קצר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני רכשתי פעם אופל קורסה מסוחר, שהזדהה ככזה מראש עוד בטלפון, כמובן לאחר בדיקה. אני עדיין משוכנע שהרכב עבר קצת יותר מה- 107K ק"מ המוצהרים, אבל הוא שירת אותי נאמנה במשך הלימודים.

הכל עניין של התרשמות ראשונית ובדיקת הרכב. אם מצאת ששיקרו לך (אל מול תוצאות הבדיקה במכון עצמאי שאתה בחרת, ועדיף מרוחק ככל הניתן ממגרש המכוניות) פעם אחת, תעבור הלאה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בהחלט !

פורד פוקוס 2004 שנרכש באיזה מגרש מכוניות בצומת סגולה פ"ת (אח"כ עברו מקום והיום לא קיימים)

הרכב נקנה לפני שנתיים וחצי ועדיין הכל טוב.

כמו כן לפני כ7 חודשים נמכרה סיאט טולדו 2001 ונרכשה פורד מונדאו 2007 ב"אלדן". בינתיים מרוצים.

היה בעיה בחיישן רוורס, שלחו אותנו לספק, והחיישן הוחלף. (ועכשיו שוב עושה בעיות, אבל אחרות :? )

פורסם

בדיון שכזה צריך להבחין בין מגרש מכוניות "קלאסי" לבין מגרש טרייד-אין של יבואן, שהם שני דברים נפרדים לחלוטין.

בכל הנוגע למגרשי טרייד-אין מוסמכים: אני סבור שרכישה ממגרש כזה עדיפה על רכישה מאדם פרטי, מכיוון:

1. יש "אבא" לבעיות. מגרש טרייד-אין בעל שם צריך לשמור על המוניטין שלו כדי להמשיך להתקיים, בניגוד לאדם פרטי שנעלם רגע לאחר העסקה.

2. במקרים רבים הרכב מגיע עם אחריות.

3. יש הגנות מכח החוק במקרה של רכב גנוב או משועבד וכיוב'.

4. קיימת אופציית תביעה, בניגוד לאדם פרטי שכאמור נעלם רגע לאחר העסקה.

פורסם

אאודי A6 לעצמי וגולף לאימי מאוטודיל - רכבים מיד ראשונה, בעלות פרטית עם ק"מ נמוך ואפס תאונות. יש יתרון בלקנות ישר מהטרייד-אין הרשמי מכיוון ששם רוב הרכבים בלא בעיות של ממש. לעומת זאת - "מגרשי מדרכה" בלי אבא ואמא - שומר נפשו ירחק!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אחותי קנתה לנטיס ממגרש בחולון לפניי שנתיים בערך, האוטו נוסע בובה ממש מרוצה ללא בעיות מיוחדות.

אני יכול לספר לכם שחיפשתי רכב הייתי באיזה שהוא מגרש באזור הסתכלתי על רכבים ואחד הרכבים שמשך את העין שלי היה פיג'ו 206, שהתקרבתי לאוטו ראיתי שהוחלפה הדלת (לפי סימני צביעה) הסוחר שהציע לי את הרכב הזה ואפילו אמר לי שהרכב עשה תאונה והוחלף לו הכנף והדלת ככה שהוא היה יחסית אמין (לפחות איתי).

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

בודאי שכן ~!

פיז'ו 204 סטיישן

בעל המגרש הודיע לי :היא בנויה משתי מכוניות,אחת מהן נחצתה על ידי משאית לשניים וחוברה ל204 עם תאונת חזית קשה.

בו במקום הסכמתי לא לפני שהורדתי את המחיר למחיר הגלגלים בלבד...

נסעתי בה 8 שנים רצוף,חוץ מרצועת אביזרים אפס תקלות.

ידית גיר בהגה,אחלה רכב.

הכיסאות דמו לקוראסון חם ומפנק.

פורסם
בודאי שכן ~!

פיז'ו 204 סטיישן

בעל המגרש הודיע לי :היא בנויה משתי מכוניות,אחת מהן נחצתה על ידי משאית לשניים וחוברה ל204 עם תאונת חזית קשה.

בו במקום הסכמתי לא לפני שהורדתי את המחיר למחיר הגלגלים בלבד...

נסעתי בה 8 שנים רצוף,חוץ מרצועת אביזרים אפס תקלות.

ידית גיר בהגה,אחלה רכב.

הכיסאות דמו לקוראסון חם ומפנק.

הזוי.

• תוכן חדש...