Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי בשאר הרכבים פלגים תוצרת חברות כגון NGK DENSO וכו' מתפקדים יופי..

מה כ"כ מיוחד ברנו שיש צורך אך ורק בפלאג המקורי?

(סליחה על הבורות מקודם לא שמתי לב שהייתי בפורום שיפורים :x )

פורסם
הרי בשאר הרכבים פלגים תוצרת חברות כגון NGK DENSO וכו' מתפקדים יופי..

אנשים לא יודעים דבר וסתם זורקים מילים.

קיימים אצל יצרנים DENSO NGK פלאגים התואמים ל מקוריים של רנו .הם מתאימים גם מבחינת מרווח וגם מבחינת קר או חום המצת.בקיצור מק''ט תואם של חברה אחרת.

ברור כשמרכיבים מצת לא תואם אז בטח מאשימים את החברה של המצת.

פורסם

אנשים טוענים שלא כדאי להשתמש בפלאג לא מקורי ברנו מגאן מהסיבה שלרנו מגאן יש מחלה שסלילי הצתה נשרפים.

סלילי הצתה עלולים להשרף מפלאגים לא מתאימים ששמים ברכב (בכל רכב). לדוגמא אם שמים פלאגים מקוריים צריך לדאוג שהמקט יתאים לדגם שלך. כמו גם אם שמים BOSCH או DENSO או NGK צריך לבדוק שהמקט יתאים.

להרבה חנויות חלפים אין מבחר של פלגים הם מחזיקים רק בדגמים פופולריים של פלגים ואם אתה בא אליהם עם רנו מגאן הם דוחפים לך פלאג לא מתאים העיקר למכור. סלילי הצתה של רנו נשרפים בממוצע אחרי 3 או 4 שנים על הכביש גם עם פלאגים מקוריים. ואם תשים דנסו זה לא יקצר את אורך החיים שלהם (אולי יאריך) העיקר תשים את המק"ט הנכון.

פורסם

יש לי נסיון של כמה שנים עם סניק - פלגים אני מחליף במוסך מורשה (והם לא כותבים איזה יצרן, המקט נגמר ב-155) והם מחזיקים כמה שנים וכמה עשרות אלפי קילומטרים. כמה כבר תחסך אם תשים פלג חליפי?

דווקא את מוליכי ההצתה אני מחליף במוסך לא מורשה אבל מקצועי ואמין מאוד, והם מחזיקים לפחות כמו מקוריים אם לא יותר. זה קצת מזל איתם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...