Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים רכשתי לרכבי {106} רביעיית צמיגי דאנלופ SP SPORT 2000 במידה 185/55/14,ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהם,ההבדל הוא פשוט עצום בין הצמיגים שהיו מורכבים לפני על הרכב {MABOR}.שלשום חבר שלי עם מאזדה לאנטיס הלך להחליף את רביעיית הצמיגים ברכבו והמלצתי לו ללכת על הדאנלופ,ואכן הוא קנה רביעיית דאנלופ SP SPORT {לא זוכר את מספר הדגם} במידה 185/65/14.

היום עשיתי איתו סיבוב ברכב והצמיגים פשוט על הפנים....הרכב מחליק והאחיזה שלו ירדה בכמה רמות בהשוואה לצמיגים הקודמים {2 קדמיים של פירלי ואחוריים של ברידג'סטון}.

חיכינו שהצמיגים יגיעו לטמפרטורת עבודה,בדקתי לו תאריך ייצור של הצמיג והכל כשורה והם פשוט על הפנים!!!.

ההבדל היחיד ששמתי לב הוא שהצמיג שלו מיוצר באינדונזיה בעוד שלי מיוצר בגרמניה.

אז אם כך מה יכולה להיות הבעיה בצמיגים שלו?

נ.ב-רק אציין שהמחיר שהוא שילם ריאלי לצמיגים הללו {1100 לעומת 1470 שעלו שלי}

תודה מראש,נתי.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

המחיר לא משקף את מקום היצור, המחיר תלוי גם במידה.

בכל אופן אני הבנתי שיש גרמני ויש סיני בצמיגים האלה, כשהציעו לי את הסיני מיד סרבתי כי סיני זה תמיד מעלה בראש דברים זולים וגרועים (אולי אני טועה במקרה הזה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לפני כחודשיים רכשתי לרכבי {106} רביעיית צמיגי דאנלופ SP SPORT 2000 במידה 185/55/14,ואני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהם,ההבדל הוא פשוט עצום בין הצמיגים שהיו מורכבים לפני על הרכב {MABOR}.שלשום חבר שלי עם מאזדה לאנטיס הלך להחליף את רביעיית הצמיגים ברכבו והמלצתי לו ללכת על הדאנלופ,ואכן הוא קנה רביעיית דאנלופ SP SPORT {לא זוכר את מספר הדגם} במידה 185/65/14.

היום עשיתי איתו סיבוב ברכב והצמיגים פשוט על הפנים....הרכב מחליק והאחיזה שלו ירדה בכמה רמות בהשוואה לצמיגים הקודמים {2 קדמיים של פירלי ואחוריים של ברידג'סטון}.

חיכינו שהצמיגים יגיעו לטמפרטורת עבודה,בדקתי לו תאריך ייצור של הצמיג והכל כשורה והם פשוט על הפנים!!!.

ההבדל היחיד ששמתי לב הוא שהצמיג שלו מיוצר באינדונזיה בעוד שלי מיוצר בגרמניה.

אז אם כך מה יכולה להיות הבעיה בצמיגים שלו?

נ.ב-רק אציין שהמחיר שהוא שילם ריאלי לצמיגים הללו {1100 לעומת 1470 שעלו שלי}

תודה מראש,נתי.

זה פשוט:

האחיזה בלנטיס שווה לת$)(%*$%^ - שום צמיג (מעולה ככל שיהיה) לא יוכל "לתקן" מערכת מתלים בינונית כמו זו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אני לא טועה קיים דגם SP200 (מאתיים) שהוא נחות מה2000...

למיטב ידיעתי ה200 שונה מה2000 בגודל המידה.

כך ש175-60-14 -->SP200

ו 185-60-14 ------>SP2000

:mm_yeah:

והוא לא נחות בכלל הוא נחשב אחד הצמיגים היותר אייכותיים של דאנלופ - אחרי מחקר.

הצמיג הרגיש נ-ה-ד-ר על ה206 שלי, בזמנו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

המדהים הוא שבחיים אתה לא תקנה למשל "שברולט אופטרה" כי אתה יודע שזה בעצם דייהו נובירה.

בצמיגים לעומת זאת, אם דונלופ קונה מפעל כושל באינדונזיה ומוכר את אותם צמיגים (בטכנולוגיה ירודה) רק עם הטבעת המותג על הצמיג אתה כן תקנה.

תהרוג אותי אבל אני ממש לא מבין את הנהירה אחרי שמות מותג, נכון שיש יצרנים טובים יותר וטובים פחות אבל גם בתוך מגוון המוצרים שהחברה מייצרת יש הבדלים תהומיים.

אם קראת איפושהו שהצמיג X הוא טוב זה בגלל שבדקו אותו על סוג כביש מסויים, בטמפרטורה מסויימת, לקחת את הנתונים הללו ולהשליך אותם על כל הצמיגים של אותו היצרן מבלי להתחשב בשאר הגורמים זו חובבנות לשמה.

אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים שממש בודקים בעצמם ולא רק מקשיבים לעצות של "חכמים" אחרים,

יש נתונים על כל צמיג, יש יתרונות וגם חסרונות לכל צמיג (גם למותגים המוכרים) ויש מבחני השוואה שיראו לך את ההבדלים.

צמיג בוחרים לפי כל אלו ועוד (אופי נהיגה, תנאי דרך, חתך, השפעה רצוייה -ריכוך או הקשחה)

ממש לא מבין את אלו שקונים שם מותג ולא באמת צמיג

דודי

• תוכן חדש...