Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בפונטו HGT בשבוע שעבר, עד פה הכל טוב.

הלכתי לחנות הקבועה שלי, "גריז מערכות" בא.ת. ישן בראשל"צ ביום רביעי ה21 לחודש,

על מנת להעביר מערכת מהרכב הקודם לפונטו ומהפונטו לרכב הקודם,

שילמתי 600 ש"ח על 2 פירוקים והרכבות וסט אחד חדש של כבלים, ממה שבדקתי זה בערך המחיר...

(מהפונטו פירקו זוג רמקולים רגילים וHU פשוט ומהרכב הקודם HU, קומפוננט, 6X9, מגבר וסאב)

עד עכשיו היה לי סט קומפוננט של מורל שהייתי מרוצה ממנו עד השמיים עד שנשרף אחד מהם :(

התחילו להעביר את המערכת לפונטו ואז התגלה שאין סיכוי להכניס את המורל לדת של הפונטו

מהיאוש הקשבתי למה שהציעו לי באותו רגע שזה סט של GTO507c JBL ב5.25 נאמר שלוקח את המורל בכמה רמות

מאז אני רק מצטער על הרגע, יום לאחר מכן ביקרתי אצלהם התלוננתי שהסאונד צורם מידי, חתכו מפה כיוונו משם והיה נשמע בסדר

למחרת(שישי) נכנסתי לרכב נסעתי עם המערכת ואני לא מסוגל לשמוע! יש לי כאב ראש מהטוויטרים!

אני רוצה לחזור למורל שלי :(((

מה הסיכוי להחליף אחרי שהסט מותקן 4 ימים ברכב? בע

יש המלצות למשהו בסגנון שיכנס לי בדלת של הפונטו?

אבד לי החשק להפעיל את המערכת ברכב... אגב, שומע בעיקר האוסים...

בתודה, המיואש.

פורסם

למה לא לקחת את הסט של המורל 5.25?

חוץ מזה שתיגש לחנות, תגיד לו שזאת אחת ההמלצות ההכי גרועות שקיבלת ואתה דורש להחליף את הסט הזה בסט של מורל 5.25.

תזכיר לו כמה זמן אתה לקוח אצלו וכמה חברים יש לך שרק מחכים להמלצה שלך איפה להתקין:lol:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בדרך כלל באים לקבל ייעוץ והכוונה, לפני שאתה עושה החלטה ומבצע אותה.

ברגע שאתה אחרי זה קצת מאוחר לבקש חוות דעת והמלצות , אני יודע שזה קצת מעצבן לקרוא את מה שכתבתי.

אבל להבא אתה תהיה פחות פזיז ויותר חכם.

אני מקווה שיחליפו לך את הJBL , תמיד אפשר לנסות לא עולה כסף.

אגב כשאני מיואש אני מסתכל על מישהוא שהצרות שלו יותר גדולות, ואז היאוש נעשה יותר נוח .:-D

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

לבחור הראשון, בקריאה שניה הבקשה באמת קצת יצאה תובענית מהתכנון, הכוונה היתה שדרושה עזרה ;)

לשני, לא בעייתי לשלב רכיבים שונים? יש הרי קורס של JBL שמנתב את הסאונד אם אני לא טועה

אם אני אחליף בין הטוויטרים יש עוד סיכוי להתאהב בסאונד של JBL?

לשלישי, מקווה שזה יהיה המוצא שלי... מחר על הבוקר אני מתכנן לקפוץ אליהם

נקווה שימצאו פתרון שיסתדר לכל הצדדים, כבר מיואש...

פורסם

לmayjortom

ראיתי את הרכב פתוח וערום עם חורים בדלתות הקדמיות

והבחור עומד לידי ורק מרעיף שבחים על הJBL

כבעלים גאה של סאב בזוקה של JBL שמספק את הסחורה כבר מעל ל3 שנים

השתכנעתי!

קורה שטועים, בד"כ אני בודק כל דבר מספיק פעמים לפני הרכישה...

אגב, זה שהיאוש נעשה יותר נוח לעומת צרות גדולות יותר זה לא פתרון - אלא הדחקה,

מטפלים בבעיה כשהיא צצה, אני אשרוד את זה למרות שזה יצא נורא דרמתי בהודעה ;)

פורסם

התחילו להעביר את המערכת לפונטו ואז התגלה שאין סיכוי להכניס את המורל לדת של הפונטו

לא נשמע לי הגיוני בעליל. איזה מודל הרכב? התקנתי שם קלרוס שהוא אלמנט הרבה יותר גדול מהמורל.

פורסם

יוסי, לצערינו לא כל המתקינים בעלי יכולות\רצונות כמו שלך.

יש מתקינים בראשון שהסכלו עלי כאילו נפלתי מהירח כשרק שאלתי אם יש להם כבל 0G

:cry: !!SOLD!!

פורסם

בגדול אפשר להתקין גם 6.5 אינץ אצלך , בשביל זה יש כאן בפורום מתקין על ( יוסי אלפיין )

הכל תלוי במידת הרצון שלך להשקיע .

עצתי לך היא כזו , תחזור לחנות , תבקש לשלם את ההפרש בין הJBL שלך לרמקול 6.5 של מורל שאהבת ותיצור קשר עם מתקין ברמה שיודע על קיום של הגבהות מעץ ולא סתם מתקין שמנסה למכור מה שיש לו בסטוק .

לי יש ניסיון לא קטן עם חנות מעולה ברינתיה תומקאר שמה , בעל החנות הסכים ללא בעיה להחליף לי רמקול שרכשתי באחד אחר לאחר חוסר שביעות רצון . אני מאמין שמקום טוב שמכבד את עצמו יסכים גם .

אם תשקיע קצת יותר אתה תיהיה מרוצה לטווח הארוך .

מקווה שעזרתי , שבוע טוב ובהצלחה !

פורסם

אני לא רואה סיבה שיחליף לך אם הוא מכבד את העסק שלו

תגיד שניסית כמה ימים והקומפוננט לא לטעמך ואתה מחפש משהו מסויים (מורל)

היה לי את אותו הסיפור שהמוכר ניסה למכור לי ROCKFORD T162 נסעתי איתו יומיים

חזרתי אליו אמרתי לו שהוא לא נשמע לאוזניי והוא הסכים להחליף לי למה שאני רוצה בתנאי שאני יודע מה אני רוצה.

בהצלחה תעדכן.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אפשר לדעת כמה זמן המורל היה מותקן באוטו והאם אתה יודע למה הוא נשרף?

לא יודע למה אבל רוב חנויות המוסיקה אומרות שJBL טובים יותר מהמורל ברמקולים.

בכל מקרה כמו שאמרו לך,נסה להתקין את הטוויטר של המורל,אם זה לא אפשרי תנסה כיוונים[וזה במידה והוא לא הסכים להחליף איתך אחרי ויכוחים].

• תוכן חדש...