Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוטיי אחרי שמן מנוע איכותי ולא יקר, מצאתי בהום סנטר 2 סוגי שמן אופטימליים. הראשון, שמן SJ 10W40 של חברת "דלקול" כ100 ש"ח ל5 ליטר בערך. ובאותו סניף יש מותג פרטי של הום סנטר "home car" בעל אותם נתונים בדיוק, שכתוב למטה על התווית שהייצור הוא של חברת דלקול, עם אותו הלוגו וכתובת המפעל. עולה כ50 ש"ח ל4 ליטר.

האם יש כאן מלכודת סמויה? על פניו- מדובר באותו שמן בדיוק. מה הסיבה להפרשי המחירים בכזה פער? יש עוד נתונים של השמן חוץ ממה שרשמתי שיכולים לגרום להבדלי איכות?

פורסם

תראה: לשמנים של דלק/פז/סונול וכ'ו יצא כבר לפני הרבה שנים שם של "שמן סוסים".

אם אתה אוהב את הרכב שלך, תשקול להשתמש בשמן אחר.

נ.ב. מישהו יכול להפריח את הדעות הקדומות על כל השמנים הישראליים? האם הם כאלו גרועים?

פורסם

לא הם לא כאלו גרועים והם עומדים בתקנים שמוצהרים על האריזה.

מרבית היבואנים עובדים שנים עם היצרניות האלו כך שהשמנים הללו רצים בעשרות אלפי כלי רכב ועברו מילוני קילומטר ללא תקלות.

פורסם

אני לא שואל על השמן עצמו - כי למיטב ידיעתי החברה עצמה (דלקול) איכותית. השאלה היא האם 2 אריזות שונות עם אותו שמן בתוכם יכולות להיות בהפרש מחירים כל כך גדול רק בגלל שאחת מהן היא מותג פרטי של הום סנטר?

פורסם

בד"כ אתה משלם על שם של מותג. זה כמו שתקנה ג'ינס של דיזל וג'ינס של פוקס. מה יהיה יותר יקר?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לא מחייב שזה אותו המוצר. אמנם, גם אם הם בדרגת איכות זהה הם יכולים להיות טובים יותר ופחות, כאשר השמנים היותר איכותיים מכילים חבילת תוספים משופרת ולכן מחירם יותר יקר. ז"א שמן יכול לעמוד בתקן על הקשקש ושמן אחר לעבור את התקן ולהיות במעט יותר ירוד מהתקן הבא, אם ישנו.

יש גם עניין של מיתוג, מלאים אצל היצרן/ספק תקופות אחסון ועוד גורמים שמשנים מחיר של מוצר ללקוח הסופי.

פורסם

ברחוב המסגר בצד השני של הפרסי כלומר לכיוון סוכנות סובארו ובהמשך שלה יש 2 חנויות עם שמנים מכל מיני סוגים במחירים ממש טובים. 5 ליטר ב 50 שח די נפוץ שם. חנות אחת היא גנרל ברקס והשניה צמודה לה ממש.

פורסם

אני יודע שהשמן 10W40 של חברת דלקול ,איכותי מאוד ,בהתנעה קרה הרכב נשמע כאילו הוא חם ומוכן לנסיעה.

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אני משתמש בהום קאר 20-50 למרצדס ולחיפושית כבר שנה ואני קונה גלון של 3.7 ליטר ב45 שקל.

אתמול קניתי באייס 2 גלוני שמן AGIP 10-40 4 ליטר חצי סינטטי ב100 שקל לאחד .

עם האג'יפ יש לי ניסיון מצויין וזה שמן טוב.

הדלקול/הוםקאר אני משתמש בצמיגות 20-50 SL ככה שהאיכות טובה ועובדה שהמנועים עובדים כבר שנה איתם ואין בעיות.

אני ממליץ לך על האג'יפ שבאייס ב100 שקל או מוביל1 גם חצי סינטטי 10-40 ב130 שקל.שניהם 4 ליטר ובאים מחברות טובות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...