Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נהג חדש הנוהג ברכב של אמא שלי.

ברשותנו טויטה ראב4 שנת 2007 .

לפני כחודש מגני השמש נפלו ופנינו למוסך טויטה והוזמנו שני מגני שמש חדשים אשר הגיעו לא מזמן למוסך.

סליחה על הבורות אבל האם אני צריך לקבוע "תור" כדי ללכת למוסך?או פשוט מחר על הבוקר ללכת להיכנס ולהגיד את המקרה ומתקינים על המקום?

איך זה הולך?

שוב,סליחה על הבורות:\

פורסם

גם אני מטפל במוסך מורשה טויוטה ואף פעם לא קבעתי תור, פשוט מגיע נירשם במקום וזהו, כמובן כאשר מדובר בטיפול שותף. לגבי "בעיה" כמו שלך אני מאמין שהם ידביקו לך את המגנים במקום ברגע שאחד העובדים יתפנה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תשמע אני הייתי פעמיים במוסך מורשה של מיצובישי.

תמיד לפניי שהגעתי קבעתי יום ושעה להגיע, והם פשוט עשו הזמנה.

ברגע שהגעתי ישר התחילו לתקתק עבודה על האוטו.

לפי דעתי ככה זה גם מתנהל במוסך מורשה של טויוטה , הכי טוב תתקשר אליהם, תשאל אותם איך מתנהל שם כל העסק.

זה נכון מה שאמרו פה לפניי שפותחים לך כרטיס כשאתה בא לשם, כל זה במידה ויש לך הזמנה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בשביל דבר קטן כזה לא צריך לקבוע תור. פשוט תגיע למוסך, מקסימום תחכה קצת עד שמנהל העבודה ימצא עובד שפנוי לכמה דקות כדי להרכיב את מגני השמש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...