Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטעו אותי בבדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי רכב מסוג טויוטה קורולה 2006 בטכנו טסט בחיפה. לאחר הבדיקה הבודק אמר לי שיש רק תיקוני צבע ופח קטנים ולא הוחלפו חלקים ברכב. וכך הוא גם ציין בדו"ח שנתן לי ואני מצטט " פגמים בצבע מכות פח במרכב שריטוט צבע, בוצעו תיקוני פח וצבע בוצע תיקון אורך ימין." על סמך הבדיקה רכשתי את הרכב בכ80000 .

לאחר כמה ימים הלכתי למוסך בירכא ושם התברר לי שדלת הנהג הוחלפה.

רציתי לדעת איך כדאי לי לפעול? לדרוש פיצוי (אם כן באיזה גובה)? לתבוע? או פשוט להשלים עם העובדה שהטעו אותי.

אני רק יציין שאם הייתי יודע שהוחלפה דלת בוודאות לא הייתי קונה.

תודה לכולם.

פורסם

תבדוק אם ברגע שמחליפים דלת אם יש ביכלל ירידה במחירון {אני חושב שלא וגם אם יש הוא בטח שולי}.

ובלי שום קשר למה אתה לא היית רוכש את הרכב אםהחליפו דלת ? אם הרכב היה במצב מכאני תקין אז אין שום בעיה .

לפי דעתי חבל על הכאב ראש של להתחיל להתרוצץ בשביל זה.

פורסם

השאלה היא, האם "תיקוני פח וצבע" כפי שנרשם בבדיקה, יכולים לכלול גם החלפת דלת.

אגב, גם אני לא סבור שיש ירידת ערך משמעותית אם בכלל (למרות שעל פניו זה כן נראה רציני).

alfa 156 2.5.

פורסם

במקרה כזה הייתי ניגש לפחח מומחה כדי לוודא שאין עוד הפתעות שמכון הבדיקה שכח לגלות.

אם מדובר "רק" בדלת זאת חצי נחמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה תמיד יכול לתבוע אותם בגין עוגמת נפש. סביר להניח שגם תזכה.

סביר להניח? ואת זה אתה אומר בתור שופט?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם מדובר רק בדלת אז לדעתי אין לכך שום משמעות לגבי ערך הרכב ו/או סחירותו העתידית.

בדוק אם מסתכם רק בכך.

לגבי סיכויי תביעה- לדעתי נמוכים אם מדובר רק בדלת שהוחלפה ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ל-adi_n: לידיעתך, בתי משפט כמעט ולא פוסקים פיצויים בגין עגמת נפש. מאחר שאתה לא ממש מבין בעניין עדיף לא להגיב כדי לא להטעות.

לפותח השרשור: אם תוכל להוכיח נזק (אמיתי) כלשהו, כגון ירידה במחירון או פגיעות אחרות שלא נתגלו בבדיקה, תשקול לפנות להליך של תביעות קטנות. זהו הליך זול ויחסית פשוט (ללא עו"ד).

• תוכן חדש...