Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשכונה בה אני גר יש כמה ערסונים הרוכבים יומם וליל על הקורקנטים הממנועים שאביהם האידיוט בנה \ קנה להם. אני מדבר על הכלים עם מנוע הבנזין, זה שנשמע כמו אופנוע שטח 50 סמ"ק של תיכוניסט שאוהב לנסוע על 7,000 סל"ד עם פחית קולה באגזוז.

הערסונים נהנים לנסוע על הכלים האלה יום וליל, שעות כמו 1 ו 2 בלילה הן שעות כלל לא זרות להם, וכל "יעף" כזה מעיר את כל הרחוב. תוסיפו את העובדה שכמו החיות באפריקה גם הם התקבצו לעדר, ויוצא שב 2 בלילה כל הרחוב מתעורר לשמע זעקות ארבעה מנועים, בד"כ תוך כדי הפגנת נסיעה אומנותית על שני נתיבי הכביש.

מי שמנסה לצפור להם או לעקוף אותם זוכה בנסיעה איטית במיוחד וחסימת נתיב לעקיפה.

אני בכלל לא מדבר על אמצעי בטיחות מינימליים כמו קסדה או מחזירי אור, ובחושך בכלל אי אפשר לראות אותם (אם כי מזל שיש להם מנוע צווחני, אפשר לאתר אותם מקילומטרים).

בואו נחשוב רגע מה יקרה בתאונה. גם פגישה במהירות איטית עם רכב יכולה לשלוח את הקורקינט ורוכבו לעולם הבא, וכמו 99% מתאונות של מכוניות עם דו גלגלי האשמה תיפול על הנהג. כן כן, אתם תואשמו בתאונה בגלל ילד בן 12 שנסע על הכביש עם רכב לא חוקי, לא תקני ובטח שללא ביטוח או אמצעי מיגון. פשוט חלם.

בקיצור, הבנתם את הנקודה שלי.

עם זאת, לדעתי יש פתרון למצב. קוראים לו פעילות סמוייה של המשטרה. כמו שאני הצלחתי לראות קורקינטים כאלה יוצאים מחצרות בשכונה או חונים ליד המרכז המסחרי גם המשטרה יכולה לעשות כך ופשוט להחרים את הקורקינט, במקום, בלי שאלות ובלי שום הסברים. לזמן את האבא (האידיוט, כבר הזכרתי?) לתחנת המשטרה ולשחרר את הקורקינט הזה תמורת קנס סמלי של כמה אלפי שקלים. אני רוצה לראות שהילד יחזור לרכב על הדבר הזה.

עד שמישהו יעשה משהו בנידון, סעו בזהירות והסתכלו טוב טוב במראות, לפני שאיזה קורקינט ימרח לכם על הדלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עד שמישהו יעשה משהו בנידון

ואתה מתכוון לעשות או שאתה מחכה שמישהו אחר יעשה?

ניסית כבר לפנות למשטרה? צפצפו עליך? יש איפה שאתה גר בטחון עירוני עם טנדרים? אם יש אז אולי תפנה אליהם?

ואם כל זה לא יעזור,צא בלילה עם הרכב וכלה בהם את זעמך עד שישארו מהם רק חתיכות קטנות שיתקעו לך בגריל הקדמי ותצטרך להוציא אותן עם קיסם שיניים. :evil::lol:

V5

פורסם

אישית אני לא מתכוון לעשות כלום. אלה ערסים נטולי כל תרבות, וגם בכביש אני לא מצפצף או מנסה לעקוף אותם. חבל שאני אתעצבן, חבל על פגיעה אפשרית ברכב וחבל עוד יותר שאני אצא מהרכב, זה לא יגמר בטוב.

לפנות למשטרה? מה, כאילו הם לא יודעים? עיוורים? יש נוכחות משטרתית בשכונה מדי יום, צריך לדווח להם על זה? עובדי המועצה לא רואים אותם? הפקחים?

זה לא מפגע נקודתי, זה מפגע כלל ארצי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקף גם לגבי אנשים מטומטמים שאינם מזן ה"ערס".

בתל אביב, אתה נוסע ברחוב וקופצים לך לכביש כל מיני אנשים על קורקינטים או אופניים חשמליים, ואתה חייב לעצור, לסטות מהנתיב, להתחמק ולהיסחב אחריהם כי הם חושבים שהם יכולים להשתלב בלי שום בעיה בנתיב שלך.

אני כמעט דרסתי חכמולוג כזה על קורקינט שניסע לעקוף אותי מצד ימין (!) ברחוב צר בתל אביב, בגללו היתי חייב לסטות לנתיב הנגדי ולבלום כדי לא להתנגש באוטובוס.

המטומטמם מצידו הסתכל עלי במבט מופתע והמשיך לנסוע. :roll:

יום אחד, אני אקנה טנדר עם מגן חזירים... ואז - :-D

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
שלום לכולם.

בשכונה בה אני גר יש כמה ערסונים הרוכבים יומם וליל על הקורקנטים הממנועים שאביהם האידיוט בנה \ קנה להם. אני מדבר על הכלים עם מנוע הבנזין, זה שנשמע כמו אופנוע שטח 50 סמ"ק של תיכוניסט שאוהב לנסוע על 7,000 סל"ד עם פחית קולה באגזוז.

הערסונים נהנים לנסוע על הכלים האלה יום וליל, שעות כמו 1 ו 2 בלילה הן שעות כלל לא זרות להם, וכל "יעף" כזה מעיר את כל הרחוב. תוסיפו את העובדה שכמו החיות באפריקה גם הם התקבצו לעדר, ויוצא שב 2 בלילה כל הרחוב מתעורר לשמע זעקות ארבעה מנועים, בד"כ תוך כדי הפגנת נסיעה אומנותית על שני נתיבי הכביש.

מי שמנסה לצפור להם או לעקוף אותם זוכה בנסיעה איטית במיוחד וחסימת נתיב לעקיפה.

אני בכלל לא מדבר על אמצעי בטיחות מינימליים כמו קסדה או מחזירי אור, ובחושך בכלל אי אפשר לראות אותם (אם כי מזל שיש להם מנוע צווחני, אפשר לאתר אותם מקילומטרים).

בואו נחשוב רגע מה יקרה בתאונה. גם פגישה במהירות איטית עם רכב יכולה לשלוח את הקורקינט ורוכבו לעולם הבא, וכמו 99% מתאונות של מכוניות עם דו גלגלי האשמה תיפול על הנהג. כן כן, אתם תואשמו בתאונה בגלל ילד בן 12 שנסע על הכביש עם רכב לא חוקי, לא תקני ובטח שללא ביטוח או אמצעי מיגון. פשוט חלם.

בקיצור, הבנתם את הנקודה שלי.

עם זאת, לדעתי יש פתרון למצב. קוראים לו פעילות סמוייה של המשטרה. כמו שאני הצלחתי לראות קורקינטים כאלה יוצאים מחצרות בשכונה או חונים ליד המרכז המסחרי גם המשטרה יכולה לעשות כך ופשוט להחרים את הקורקינט, במקום, בלי שאלות ובלי שום הסברים. לזמן את האבא (האידיוט, כבר הזכרתי?) לתחנת המשטרה ולשחרר את הקורקינט הזה תמורת קנס סמלי של כמה אלפי שקלים. אני רוצה לראות שהילד יחזור לרכב על הדבר הזה.

עד שמישהו יעשה משהו בנידון, סעו בזהירות והסתכלו טוב טוב במראות, לפני שאיזה קורקינט ימרח לכם על הדלת.

איתמר.

1.בקשר לזה שאם ילד בן 12, יסע על הקורקינט הנ"ל בכביש בחושך ואני לא אראה אותו.

ואם חס וחלילה, אני אפגע בו. אז יאשימו אותי, אין מה לעשות בנידון.

גם אם הרכב לא חוקי, ללא ביטוח ולא תקני. עדיין יאשימו את הנהג, בגלל שהוא לא שם לב אליו.

היה מקרה לפני שבועיים - שלושה, אם לא נדמה לי.

שסטודנט למחשבים, נכנס ב"נהג" קורקינט החשמלי הזה ובית המשפט, ציווה עליו לשלם כמה מאות אלפי שקלים.

אז בקשר לפתרון החוקי, אין מה לעשות חוץ מכפי שאמרת.

לנהוג בזהירות מרובה עם 8 עיניים.

2. בקשר לפתרון של הניידות הסמויות.

אני דיי בספק, אם זה ייעשה מתישהו.

גם ככה, רוב הסמויים עסוקים בסמים ובשאר הדברים הבאמת לא חוקיים.

אז, לא יציבו ניידת סמויה בכל אזור מסחרי, שילדים נוהגים לנסוע על הקורקינט החשמלי הזה.

אז, עד שלא יתחילו לתת קנסות לנהיגה על הקורקינט הזה, או שיתחילו או לבטח אותו.

אין מה לעשות בנידון!!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

אם ימנעו את הקורקינטים ,אז תשכחו ממכוניות משופרות ,לדעתי צריך להגביל אותם לנסיעה עם קסדה ולמהירות מותרת לא מעל 40 קמ"ש .

כמובן פנס קידמי ואחורי ,מערך אורות איתות ומראות צד וגיל מינימלי :twisted:.

סה"כ אין הרבה הבדל בינו לבין קטנוע 50 סמ"ק .

פורסם

אצלי בשכונה גם כן היה נער שנהג לרכוב על קורקינט ממונע ( ללא קסדה בניגוד לכיוון התנועה בחד סטרי ועוד ועוד). שני טלפונים למשטרה, וראה איזה פלא, הוא נעלם. לא ראיתי אותם תופסים אותו אבל כנראה שהבין את הרמז.

פורסם
גם המשטרה יכולה לעשות כך ופשוט להחרים את הקורקינט, במקום, בלי שאלות ובלי שום הסברים. לזמן את האבא (האידיוט, כבר הזכרתי?) לתחנת המשטרה ולשחרר את הקורקינט הזה תמורת קנס סמלי של כמה אלפי שקלים. אני רוצה לראות שהילד יחזור לרכב על הדבר הזה.

לפי מה שיצא לי לראות, לא סמויה אלה גלויה - עצרו ליד קורקינט בנזין ופשוט העמיסו לניידת ונסעו. הייתה חליפת דברים שנמשכה בערך 15 שניות שתוכנה פחות או יותר כלהלן: הכלי לא חוקי הוא מוחרם ואין טעם לבוא לתחנה לקחת כי הוא לא יוחזר. להיפך, השוטר הדגיש שאם יבואו לתחנה זה יכול להיגמר בכתב אישום, אז שיעשו חושבים לבד כי הוא מסתפק בהחרמה וזהו.

פיקוח עירוני/סיירת ביטחון עירונית לא יכולים לעשות שום דבר בענין הזה זולת לזמן שוטר.

אם במקרה יש להם שוטר ברכב של הפיקוח/ביטחון, השוטר יכול לפעול מכוח סמכותו ולא מכוח סמכות הפיקוח/ביטחון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וואלה?

מעניין מי ירכב על הקורקינט המוחרם כעת.

מדוע אנו לא מעודכנים על גריסת כלים אלה ע"י המשטרה.

רק אל תאמרו לי שהם נמכרים במכירה פומבית.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני מציע דווקא לקרוא למשטרה כאשר הם מתקהלים ולומר להם שיש פה תחרויות על כסף.

כשהשוטרים שומעים את מילת הקסם "רייסים" הם אוהבים להגיע- אולי תצא להם איזה כותרת בעיתון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש מכרזים שבהם מוגדר מראש ליצוא בלבד.

אני מניח שאם זה ימכר בארץ, יקדחו את המנוע כדי להשבית את הכלי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

2. בקשר לפתרון של הניידות הסמויות.

אני דיי בספק, אם זה ייעשה מתישהו.

גם ככה, רוב הסמויים עסוקים בסמים ובשאר הדברים הבאמת לא חוקיים.

אז, לא יציבו ניידת סמויה בכל אזור מסחרי, שילדים נוהגים לנסוע על הקורקינט החשמלי הזה.

אני לא מדבר על ניידות סמויות, אני מדבר על עבודה בלשית. כמו שאני הסתובבתי בשכונה וראיתי מאיזה חצר יוצא האדיוט התורן או ראיתי במרכז המסחרי שני ילדים מחנים את הכלים שלהם גם המשטרה יכולה לעשות בדיוק אותו דבר.

אם ימנעו את הקורקינטים ,אז תשכחו ממכוניות משופרות ,לדעתי צריך להגביל אותם לנסיעה עם קסדה ולמהירות מותרת לא מעל 40 קמ"ש .

כמובן פנס קידמי ואחורי ,מערך אורות איתות ומראות צד וגיל מינימלי :twisted:.

סה"כ אין הרבה הבדל בינו לבין קטנוע 50 סמ"ק .

מי יגביל אותם? אלו כלים פיראטיים שרק אלוהים יודע מאיפה הביאו אותם או איך בנו אותם. אני לא מצליח לתפוס איך הורה בכלל מאשר לילד שלו לעלות על כלי כזה, אפילו בור בכביש יכול לגמור לו את הקריירה.

שבוע שעבר נהרג נהג קורקינט שכזה.

הפעם הראשונה בה נהרג נהג קורקינט.

הוא התנגש במכונית חונה, עף מכלי הרכב ונהרג.

אולי הפעם הראשונה שמישהו נהרג, אבל אני מבטיח לך עוד אלפי מקרים לא מדווחים על תאונות כאלה ואחרות, ברור להורה ולילד שזה עלול לסבך אותם בפלילים.

לפי מה שיצא לי לראות, לא סמויה אלה גלויה - עצרו ליד קורקינט בנזין ופשוט העמיסו לניידת ונסעו. הייתה חליפת דברים שנמשכה בערך 15 שניות שתוכנה פחות או יותר כלהלן: הכלי לא חוקי הוא מוחרם ואין טעם לבוא לתחנה לקחת כי הוא לא יוחזר. להיפך, השוטר הדגיש שאם יבואו לתחנה זה יכול להיגמר בכתב אישום, אז שיעשו חושבים לבד כי הוא מסתפק בהחרמה וזהו.

טוב מאוד. ככה צריכה להיראות המשטרה.

איתמר.

פורסם

אוי תאמינו לי באיזה שטויות אתם מתעסקים,

אז לחלק קפץ פה קורקינט על הכביש, באותה מידה אני בטוח שקפצו לכם הולכי רגל,רוכבי אופניים,אופנוענים,בעלי חיים וכו'.

אז בואו נלך למשטרה ונשים את כל מי שציינתי בכלוב.

תאמין לי בשביל אותם הבני15-16 זאת אחלה דרך בשביל להיות ניידים ואני באופן אישי מבין אותם.

ובאמת אם זה היה מפריע לך אז היית פונה לגוף מסויים ומנסה לעשות עם זה משהו אבל עובדה שלא פנית ובאת לפורום בשביל סתם לדבר על זה, מילא לפחות היית בא ואומר "שמעו לאחר שניסיתי לעשות א,ב,ג זה לא עזר, מה אני יכול לעשות בנדון?"

זה היה כבר נראה יותר הגיוני.

מה שכן תדע לך שיש מה לעשות בעניין וזה בדיוק למה אני מגיב, לפני שבוע וחצי אבא של חבר וכן שלו התלוננו בלילה שיש כמה חבר'ה שעושים רעש עם אופניים וקורקינטים עם ממונעים והזמין ניידת לאחר שבאה הניידת (ממה שאני שמעתי) הכלים נשארו שם לאחר וויכוחים של איזה 10 דק' והילדים האלה חזרו הבית ברגל ככה שאם זה באמת מפריע לך תרים שיחה למשטרה ואולי העניינים קצת יסתדרו למרות שאני באופן אישי לא סומך על הדרדסים האלה.

• תוכן חדש...