Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלומי יש לך ניסיון עם האתר לדוגמא שהצגת?

לי יש נסיון מצוין עם DNS.

החנות שלי יושבת על "שלד" שלהם:

www.reptilez.co.il

קח בחשבון שיש פה עבודה עצמית מרובה מאוד של הכנסה (עצמית) של כל המוצרים והפרטים לחנות שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההגדרה היותר נכונה זה להשכיר. אני משכיר מהם חנות אינטרנטית. הם מספקים ממשק ניהול וממשק ללקוח.

ממשק ניהול זה בעצם הצד שבו אתה שולט בחנות. דרך הממשק ניהול אתה מכניס מוצרים לאתר, מקים מחלקות, רואה את הסטורית ההזמנות באתר, מעלה בנרים ופרסומות לאתר, קובע עיצוב, קובע מדיניות משלוחים ועוד.

הממשק לקוח זה בעצם האתר עצמו, מה שהלקוח שלך רואה ובנוסף דף ההזמנה המאובטח ודף יצירת הקשר במקרה של שאלה.

שלחתי לך לינק לאתר שלי בהודעה פרטית. יש עוד הרבה עיצובים. את הבנרים באתר אני יוצר לבד. אם אתה רוצה להתנסות ביצירת אתר שכזה אז יש לך התנסות של 30 יום חינם בלי התחייבות. תתחיל לבנות אתר ואז תראה במה מדובר (תעלה כמה מוצרים לדוגמה, תפתח מחלקות וסתם תשחק שם בממשק)

אסף.

פורסם

והעלות שמצויינת שם 180 ש"ח לפני מע"מ כולל האחסון?

אתה מוגבל בכמות האחסון?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אתה יכול לשכור את השלד או לרכוש אותו.

אם רכשת אותו, אתה לא מוגבל בכמות הפריטים ולא בנפח.

אם אתה שוכר, אתה מוגבל ל 400 פריטים בחנות ללא קשר לנפח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשופי למיטב זכרוני אפשר רק לשכור. מדי פעם יוצאים עיצובים חדשים וכל מיני אופציות חדשות וככה האתר "מתחדש".

מחירים שלחתי לך בה"פ.

אסף.

• תוכן חדש...