Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וגמר חתימה טובה.

חבר רוצה לפתוח אתר מכירות באינטרנט למכירה מוצרי מזון אורגנים.

למי פונים בנושא כזה? יש המלצות לחברות מסויימות?

מהן ההעלויות לפתיחת אתר שכזה?

אני עוזר לו בנושא והבנתי שיש אתר לאבטח את האתר, לשלם על שם, לשלם על אחסון.

במידה ואני פונה לחברה ייעודית לדבר, הם עושים לי הכל?

במידה וכן, מהן הסכומים שמדובר?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון עלות של עשרות אלפי שקלים והלאה.

אלא אם יש לך חבר מתכנת.

הכל תלוי בכמה מוצרים מדובר, האם תהיה קניה דרך כ. אשראי און ליין ובמידה שכן עמידה בתקן אבטחה וגם ב PCI.

החברות המתמחות בד"כ לוקחים סכום גלובאלי כפרוייקט אבל תמיד יש תוספות ושינויים למיניהם. זה לא מתומחר וצריך לסגור את זה מראש בחוזה.

קח בחשבון גם כסף לאחזקת האתר בחברה מארחת + גיבוי לפחות ב 2 מקומות + אפשרות לסטטיסטיקות=כמה מאות שקלים בחודש.

פורסם

המחיר הוא החל מכמעט 0 שקלים בעבודה עצמית על קוד פתוח (של מאות שעות לכל אתר), למשל לאתר כמו שיש בחתימתי.

ועד אתר שצוות של 10 אנשים כותב במשך שנה פלוס על תשתיות שרק הן עולות סכום חמש סיפרתי בדולרים, למשל

bluecenter.co.il

מכאן אתה מבין שהשאלה שלך היא כמו "כמה עולה חליפה ליתום?".

מה הטראפיק הצפוי לאתר ? האם הוא הולך להתבסס על מערכת קומרס קיימת או לבנות משהו יעודי ? יש לו דרישות מיוחדות ? גרפיקה ? סליקה ? מי יתפעל את האתר ויקבל את ההזמנות ? איפה יהיה המחסן ? מי יעשה את המשלוחים ?

אם יש לך תשובות אשמח לייעץ מנסיוני.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא רוצה לפרסם את עצמי, אבל אני עוסק בכך ואוכל לעזור לך באתר מעולה במחיר נמוך מאוד ביחס לשוק.

שלח הודעה פרטית אם אתה מעוניין.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק גם מול חברות בחו"ל, ישנה אפשרות לרכוש טמפלט של אתר מוכן, ורק לשנות את התוכן ולהוסיף מוצרים בממשק ידידותי מאוד. לא תמיד צריך להקים הכל מ 0.

פורסם

המלצה אישית וחמה, חבר'ה טובים שיודעים את העבודה, עם המון ניסיון ויחס חם.

פארגון קראיישנס שמם בישראל.

אני מכיר אותם כמה שנים טובות ויש לי רק דברים טובים להגיד על החבר'ה המוכשרים האילו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה לכולם על העזרה..

מהו קומרס?

אין דרישות מיוחדות, אתר עם מוצרים פנימי שניתן לקנות דרך האתר. גרפיקה פשוטה מאוד ומאמרים שיופרסמו באתר.

הציפיה שהחבר יתפעל את האתר ויקבל את ההזמנות, המחסן בבית והמשלוחים יבוצעו דואר-ישראל או כל חברת דואר שליחים.

הסגנון הוא כזה. והמוצרים הם אותו עקרון

http://www.organicziv.co.il/

פורסם

וכמובן מקום שיהיה לו "אבא ואמא" בכדי לפנות לייעוץ בנושא תקלות, מענה אנושי.

פורסם
וכמובן מקום שיהיה לו "אבא ואמא" בכדי לפנות לייעוץ בנושא תקלות, מענה אנושי.

תרים טל' לחבר'ה ששלחתי לך. מיקצוענים וחביבים.

כמו כן יש להם ניסיון רב מאוד עם חנויות אינטרנטיות, ואני בטוח שבשיחה איתם תגלה הרבה דברים שלא חשבת עליהם.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם אני מברר בתקופה האחרונה לגבי חנות אינטרנט, ומתברר שישנה חברת בת של איביי בשם Prostores

המספקת לך פלטפורמה לחנות עם מספר תבניות בסיסיות ואתה ממשיך משמה. היתרון הגדול בשבילי לפחות

הוא הסינכרון עם איביי, ככה שניתן לפרסם את המוצרים גם באיביי וגם בחנות המקוונת ללא חשש כפל מכירה.

בנוסף, ישנו אתר בשם Getafreelancer שמקנה לך אפשרות לפרסם את הפרוייקט המוצע שלך ולקבל

הצעות מחיר לביצועו מכל רחבי העולם. חבר אוסטרלי שלי בנה ככה שני אתרי-קניות למוצרים שהוא מייבא,

לאחר שהוא נפרד מ-500 דולר בערך לאתר לטובת המתכנתים ההודים (שאגב מדורגים לאחר כל עבודה).

צחי.

No worries 8)

פורסם

בשביל חנות קטנה באינטרנט לא צריך לשלם הרבה ולא צריך להטמיע פלטפורמות, אפשר לרכוש הסכם חודשי עם אחד הספקים שמאפשרים לך להשתמש בפלטפורמה שלהם עם הדומיין שלך, למשל אלה.

פורסם

שלומי יש לך ניסיון עם האתר לדוגמא שהצגת?

פורסם

שלומי צודק לחלוטין פה, הרבה בעלים של מוצרים נחשקים כאלו ואחרים שמנהלים חנויות אינטרנטיות בימינו חושבים כל אחד שצריך להמציא את הגלגל מחדש בכל פעם שפותחים אתר מכירות באינטרנט.

האמת היא אחרת לחלוטין, לפתח אתר מכירות איכותי שידע לטפל גם בסליקות כ"א, הזמנות מרובות, ניהול מלאי, איזורים אישיים למסחר עבור סוחרים, אינטגרציה לאתרים כמו KSP ועוד ועוד יעלה פשוט בוחטות של כסף.

לרוב ישנם פתרונות, שחלקם אפילו חינמיים שיהוו פתרון מעל ומעבר לצרכי החנות, החל מכל מה שאמרתי למעלה, ועוד אלפי תוספים חינמיים שקיימים כבר ברשת ומתממשקים לפלטפורמות קיימות.

למי כן משתלמת בניית אתר מ0? אתרים מאוד מיוחדים בעלי צרכים מאוד ספציפיים ובעלי תעבורה גבוהה במיוחד.

כבסיס התחלתי אני באמת ממליץ ללכת על משהו שכבר נמצא כרגע בMAINSTREAM של החנויות אונליין (אפשר לקחת דוגמא מהמון ספקיות חומרה באינטרנט כיום).

אחרי שתתנסו עם העסק בעולם האינטרנט תדעו איפה הנקודות שאותם תרצו לחזק, אלו דברים חשובים לכם וללקוחות שלכם כאחד, אז תהיו חכמים הרבה יותר ותדעו לבחור את הפתרון המתאים ביותר לעסק הספציפי.

בהצלחה,

אבי.

פורסם

שמתי לב לשרשור הזה רק עכשיו.

יש לי "חנות אינטרנטית" כבר קרוב ל 5 שנים.

אני מציע לך לפנות לכאן: www.shopy.co.il

בקצרה, אתה מקבל אתר מכירות (חנות אינטרנטית) שהוא מוכן מראש. העלות לא גבוהה (לא עשרות אלפי שקלים אלא יותר באיזור הכמה מאות בחודש). בנוסף, הם יכולים לרכוש עבורך דומיין (כתובת אתר באם הכתובת פנויה).

יש מספר עיצובים שאתה יכול לבחור מהם ולשנות. באנרים, תמונות וכו' אתה מעלה ומכניס לאתר. כנ"ל לגבי מוצרים. אתה יושב ומעלה מוצר מוצר לאתר. הרבה מאוד עבודה שחורה וסיזיפית (לי יש קרוב ל 3000 מוצרים באתר).

האתר עצמו מאובטח SSL בהתאם לדרישות חברות האשראי. קח בחשבון שאתה צריך אישור מחברת האשראי כדי לחייב כרטיסי אשראי בעסקאות עם חתימה חסרה (עסקאות טלפון ואינטרנט). בשביל לקבל את האישור הזה, עליך קודם להראות להם אתר פעיל עם תקנון ואישורים על האבטחה.

בנוסף, אתר לבד לא עוזר אם אתה לא מפרסם אותו. אני מפרסם בזאפ ובמודעות הממומנות של גוגל. עלות הפרסום היא אסטרונומית ולכן כדאי שתבדוק טוב מי המתחרים שלך בזאפ ואם אתה אטרקטיבי מספיק כדי להתחרות בהם.

אם יש עוד שאלות אז תרגיש חופשי.

אסף.

נ.ב. יש עוד הרבה חברות שמציעות את אותו השירות של SHOPY. אני אישית ממליץ עליהם מכיוון שהיה לי ניסיון רע עם חברות אחרות עם עיצובים יותר יפים, אבל בסופו של דבר המכירות נפגעו וירדו ונפח הקונים שנכנסו לאתר גם כן ירד.

פורסם

החנות שלך נקנתה ונעשתה דרך שופי?

• תוכן חדש...