Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. :-D

קיבלתי במתנה רמקולים של MAGNAT והחלטתי להתקין אותם במקום הקלריון המקוריים שהיו שם- שנקרעו עם השנים והתחילו להישמע זוועה.

פירקתי את הדלתות, אבל נתקלתי בבעיה- המגנט של הרמקול היה גדול מדי והפריע לחלון לרדת.

הלכתי למחסן והכנתי הגבהות, אבל בגלל שלא היה לי ג'קסון נאלצתי לעשות חורים עם מקדחה, ככה שהטבעות ניראות לא משהו.

אבל מה זה משנה- עכשיו שומעים הרבה יותר טוב.

הרמקולים האלה זמניים- עד שבעוד מספר חודשים יותקן קומפוננט מורל טמפו, מגבר מאק אודיו Z4200 וסאב הייפוניקס HFI.

זה מה שיצא:

DSC00067.jpg

DSC00068.jpg

DSC00069.jpg

DSC00070.jpg

DSC00071.jpg

DSC00073.jpg

DSC00074.jpg

DSC00075.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה. :wink:

שייפתי את הקצוות עד כמה שאפשר- עד שלא יכולתי להזיז את הידיים.

ולא, מדובר באלמרה פרפקט 2001.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כל הכבוד על הסבלנות ועל ההתמדה בקידוח! :lol:

העיקר שאתה מרוצה מהשיפור בסאונד.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

תתחדש.

אבל רק משהו קטן, חתכת(אוקיי, יותר נכון קדחת) טבעת מסנדוויץ' כדי להתקין זוג רמקולים קואקסיליים, ואתה קורא לזה "פרוייקט".:shock:.

לא בכדי לפגוע אבל זה נראה לי קצת מוגזם משהו:-)

under construction..

פורסם

אולי באמת קצת הגזמתי.

אבל בשבילי אישית זאת הייתה חתיכת עבודה- לקדוח בסביבות ה- 80-90 חורים לכל רמקול. :lol:

לקח שלוש שעות כולל שיופים.

פורסם

:lol:

בלי שיופים זה ניראה כמו שיח קוצני.

פעם הבאה שאני בונה משהו- רק עם ג'קסון.

פורסם

שים טבעות נורמליות, במידה ואין לך את הכלים, יש פה 2-3-4 מתקינים מקצוענים שאין להם בעייה לבנות לך טבעות במיוחד שזה לא דבר יקר כ"כ.

פורסם

גם ככה עוד מספר חודשים אני שם מערכת כוללת לאוטו אצל מתקין מקצועי, והוא כבר יבנה לי טבעות נורמאליות.

פורסם

מחרטה... ציר... בורג ציר... מדידת מרחק ממרכז הלהב למרכז בורג הציר - מתחיל להשמע כמו מחוגה לא? :-D

או אולי מחרטה ביחד עם אחד כזה...

http://www.madisound.com/manufacturers/mpower/index.php

מתאים לכל מחרטה שיש מרווח למוטות בין 7.5 ל 9.4 מילימטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...