Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני כבר התייאשתי לחפש רכב שיתאים לצרכים שלי.אנסה כמה שיותר קצר לספר מהן שתי האופציות שאני בודק.

1.סוזוקי בלנו שנת 2001,יד שנייה,ק"מ-96000,גיר אוטומט.הבעלים דורש 32500 ולא מוכן להתפשר אפילו לשקל אחד והוא אמר לי את זה שגם אחרי תוצאות הבדיקה במכון כלשהו הוא לא יוריד שקל.היתרון שהרכב הזה נמצא בערך 100 מטר מהבית שלי והלכתי ברגל לראות אותו,הוא נראה מאוד מטופל ונקי,כאילו אף פעם אף אחד לא ישב בפנים והבן אדם גם נראה לי די אמין.

2.דייהטסו YRV שנת 2002 גם יד שנייה,ק"מ-111000,גיר אוטומט.הבעלים דורש 32000 ועדיין לא יצא לי לנסוע לראות את הרכב,אבל כתוב שהוא נקי מתאונות וכו'..

בקיצור נכון לרגע זה אלה שתי האופציות ואני ממש בהתלבטות קשה על מה ללכת ועל מה להסתכל.אני בעצמי סטודנט ומוסד הלימודים שלי נמצא ממש קרוב לבית,אולי 5-7 דקות נסיעה.כמו כן אני צריך לנסוע לעבודה,אבל אני לא עובד כל יום,הלוך וחזור אני חושב זה בערך 40 ק"מ מרחק וזה נסיעה מחוץ לעיר שבה אני גר.כמובן עדיף שהרכב יהיה אמין ובלי יותר מדי תקלות.רצוי שלא ישתה הרבה דלק וגם שהטיפולים לא יהיו יקרים.בדרך כלל ברכב יסעו מ 1 ועד 3 אנשים.

דרך הגב בבלנו חייב להיות 2 כריות אויר או שזה בגדר המלצה?

נראה לי זהו...חפרתי מספיק ואני מקווה שתוכלו לעזור לי במידת האפשר ואם למישהו יש המלצות אחרות בערך בתקציב הזה (עד 35 גג) אני אשמח לשמוע.

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

מבחינה בטיחותית לא משנה כמה כריות אוויר תשים בבאלנו היא תהיה עדיין סכנת נפשות ליסוע בה,אני לא מכיר את הבטיחות של הYRV אז אין לי דעה במקרה הזה,אבל אם אתה מתכוון להסיע את המשפחה שלך באוטו הזה,עדיף לך למחוק את הבאלנו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
שלום חברים!

אני כבר התייאשתי לחפש רכב שיתאים לצרכים שלי.אנסה כמה שיותר קצר לספר מהן שתי האופציות שאני בודק.

1.סוזוקי בלנו שנת 2001,יד שנייה,ק"מ-96000,גיר אוטומט.הבעלים דורש 32500 ולא מוכן להתפשר אפילו לשקל אחד והוא אמר לי את זה שגם אחרי תוצאות הבדיקה במכון כלשהו הוא לא יוריד שקל.היתרון שהרכב הזה נמצא בערך 100 מטר מהבית שלי והלכתי ברגל לראות אותו,הוא נראה מאוד מטופל ונקי,כאילו אף פעם אף אחד לא ישב בפנים והבן אדם גם נראה לי די אמין.

2.דייהטסו YRV שנת 2002 גם יד שנייה,ק"מ-111000,גיר אוטומט.הבעלים דורש 32000 ועדיין לא יצא לי לנסוע לראות את הרכב,אבל כתוב שהוא נקי מתאונות וכו'..

בקיצור נכון לרגע זה אלה שתי האופציות ואני ממש בהתלבטות קשה על מה ללכת ועל מה להסתכל.אני בעצמי סטודנט ומוסד הלימודים שלי נמצא ממש קרוב לבית,אולי 5-7 דקות נסיעה.כמו כן אני צריך לנסוע לעבודה,אבל אני לא עובד כל יום,הלוך וחזור אני חושב זה בערך 40 ק"מ מרחק וזה נסיעה מחוץ לעיר שבה אני גר.כמובן עדיף שהרכב יהיה אמין ובלי יותר מדי תקלות.רצוי שלא ישתה הרבה דלק וגם שהטיפולים לא יהיו יקרים.בדרך כלל ברכב יסעו מ 1 ועד 3 אנשים.

דרך הגב בבלנו חייב להיות 2 כריות אויר או שזה בגדר המלצה?

נראה לי זהו...חפרתי מספיק ואני מקווה שתוכלו לעזור לי במידת האפשר ואם למישהו יש המלצות אחרות בערך בתקציב הזה (עד 35 גג) אני אשמח לשמוע.

תודה מראש לכל המגיבים

באופן אישי לא אהבתי את הבלנו.

את הYRV מאוד אהבתי אך בסופו של דבר בחרתי באלמרה, בעקבות ההמלצות באתר, ובבדיקות מדוקדקות באתרים מקבילים בחו"ל.

אני מאוד מרוצה מהרכב. הוא זול משמעותית מהקורולה באותו שנתון ומפגין אמינות מרשימה.

הרכב מרווח, עם תא מטען גדול, 2 כריות אוויר וחסכוני יחסית בדלק.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

הייתה ברשותי סוזוקי בלנו במשך 8 שנים. קניתי אותה חדשה בשנת 1999 ומכרתי ב-2007. הערה - עם תיבה ידנית.

יכול להגיד עליה בעיקר דברים טובים ובמיוחד בכל הקשור לאמינות.

למה בעיקר ? - ובכן הייתה בעיה מסויימת עם התיבה (הילוך שלישי לא היה משתלב בצורה חלקה, הייתי צריך "לשחק" קצת עם הקלץ'), אבל ממה שאמרו לי המוסכניקים - דווקא התיבה האוטומטית של בלנו אמינה יותר.

מעבר לזה, במשך 8 שנים החלפתי: פעם אחת מצבר, פעמיים מגבים, פעם אחת נורה בפנס קדמי שמאלי ופעם אחת גומיות אטימה על החצי-ציריות קדמיות (וכמובן שמן ומסננים לפי הדרישת היצרן).

לולא הייתי חייב לבדוק שמן - לא הייתי יודע איך נפתח מכסה המנוע :)

חוץ-מזה, המכונית מאוד חסכונית יחסית למתחרות, בממוצע 1:13, אבל אוטומט יהיה פחות חסכוני.

בקיצור, מניסיון אישי - מאוד מומלץ.

פורסם

הרכב אמין פה אין ספק,אבל אם חשובה לך הבטיחות שלך ללכת על רכב כזה לא הייתי הולך,גם לנו הייתה באלנו אח שלי נכנס איתה בעמוד,המנוע נכנס לתא הנוסעים דחף את ההגה לתוך החזה שלו מעך אותו והרג אותו,הרכב הזה קופסאת פלסטיק מסוכנת,פשוט לא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...