Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רז שלום

פרודתי , עד כמה ידוע לי אינה יודעת על חברותי בפורום הנ"ל ובטח שאינה יודעת את שם המשתמש שלי .

מלבד זאת אציין שגם אם הינה יודעת את הפרטים הללו , אין לי כלל בעיה עם כך שתקרא את השרשור ואת הדברים שנכתבו .

הרי מדובר באמת כהוויתה ואין לי כל סיבה לחשוש מחשיפת הדברים בבוא הזמן גם בפני עורך דינה ובפני בית המשפט לעניני משפחה שם ידונו בענין שביני לבינה .

בכל אופן תודה

לילה טוב

פורסם

מעולם לא חוויתי גירושים (לא שלי, לא של חברים טובים, ולא של ההורים) אבל אני מקווה שזה יסתיים באופן שיעשה מעט נזק ככל האפשר.

לפרק זוגיות גם אפשר באופן רגוע והוגן.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לצערי אני כרגע מלווה חבר קרוב בתהליך דומה.

אתה חייב לקחת עורך דין, העו"ד של אישתך נראה שמצא פתיה כדי לעשות עליה קופה.

יש להילחם בנושא כינוס הנכסים, זה לא מריח טוב.

לדעתי נסה להתייעץ עם עו"ד ונסה להוציא את הבית למכירה עצמאית תוך הגעה להבנה שהכסף אשר יושג מהמכירה יחולק בין הצדדים על פי הסכם אשר ייסגר מראש, אחרת תפסיד כסף רב..

גירושין זה לא עסק פשוט, במיוחד שהצד השני מוסת כל כך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הוא הרי ביקש בנוסף לשכר טרחתו המופקע , ביקש בכתב התביעה שהשופט ימנה אותו ככונס נכסים לבית המשותף )

אתה חייב עו"ד ומהר. אם אין יסוד סביר לחשוד שאתה הולך להבריח נכסים אז כונס בכלל מיותר ואם כבר כונס זכותך שזה יהיה מושהו ניטרלי.

קראתי את דבריך ופשוט ליבי איתך אבל אתה ממש לא צריך להרגיש עלבון או השפלה על זה שניסית בכל כוחך להילחם באותם שדים שבראשה ללא הצלחה. אתה לפחות ניסית כמיטב יכלתך וזה הרבה יותר ממה ששאר הסובבים אותה עשו.

עזוב אותך עכשיו מאם הבית ישאר ואצל מי. תתמקד בבריאותך הנפשית, בחופש שלך ובילדים שלך ואת ענייני הממון תשאיר לעורכי הדין.

מאחל לך שנה טובה ללא מאבקים מהסוג הזה ושתגמרו את העניינים ביניכם במהרה ולשביעות רצון שניכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ועוד דבר אחד שקפץ לי לראש עכשיו. כתבת על סדנאות קבלה ועל דת. אם יש לה רב נסה לדבר איתו ואולי הוא יוכל לאזן אותה קצת.

פורסם

ליבי ליבי עליך.

כינוס נכסים מתבצע אך ורק בתנאים הבאים:

א. יש לך חוב מוצהר כלפיה, נניח ואתה לא משלם לה מזונות שנקבעו במשך זמן, אזי מתבקש הליך שיממש את כיסוי החוב.

ב. אם אחד הצדדים מסרב, אזי יש סעד שיפוטי לצד שכנגד לכפות את המכירה, ושוב רק אם המכירה הוסכמה/קיבלה תוקף של פס"ד באמצעות הליך זה של כינוס נכסים. בכל מקרה זה מריח לי מקנוניה של העו"ד עם פרודתך, מהסיבה הפשוטה שהוא יכול לכאורה למכור בפחות ממה שכונס נכסים "אובייקטיבי" שביהמ"ש ממנה היה מוכר.

באופן כללי נכס שנמכר באמצעות כינוס, נמכר כמובן בפחות ממחיר השוק שלו, נוסף על עמלה של 8% [!], לעיתים לא כולל הוצאות נלוות כגון פרסום וכו'. הסכמה מצידך למכירת הדירה וחלוקתה לפי יחס שביה"מ יקבע, מייתרת את הצורך בהליך כינוס נכסים. עמוד על כך שאתה מסרב להליך זה. לו רק יכולת לנסות להסביר לה שיופחת מחלקה 8+%.. אך בשלב זה אף אחד לא רוצה לשמוע לשני, אף אחד לא רואה בעיניים. להיפך. הגישה היא "אעקור לעצמי עין ובלבד שייעקרו לאויבי שתיהן". כמה עצוב, כמה חבל.

אם היא מסרבת בכל תוקף לטיפול במשמורת הילדים/חלוקת הזמנים, חלוקת הרכוש וקביעת גובה המזונות מחוץ לכתלי ביהמ"ש בשיתוף פעולה באמצעות גישור, הכנת כתב הגנה וייצוג בידי עו"ד אכן לא נמנע.

אתה כן צריך לומר לביהמ"ש ולעו"ד שלך שאתה מבקש להגיע להסכם גירושין ושהיא מסרבת לשתף פעולה. ביהמ"ש יתרשם מכך משום שהוא טובע בהררי תיקים וישמח מאד לסיים במהירות כל תיק שיוכל. מיותר לציין שזה יפחית נקודות אצלה בעיני השופט.

אני דווקא מצטרף לאזהרת רז. אל תתפלא על סוג והיקף האינפורמציה שיש ברשותה וכיצד היא אספה זאת בשיטתיות לאורך זמן.

בניגוד להשקפת עולמי בענין ולרצוני לא להשתמש במונחים כאלו, זכור כי כלל ראשון בלחימה, אל תזלזל באויב ואל תפחית מערכו.

אני מחזק שוב את ידיך ומאחל לך כל טוב, ותקל על עצמך אם תזכור את הצדדים החיוביים שבלחזור להיות סינגל..

יאללה, לך תקרע את העיר במסיבות בלילות הפנויים שלך ותתחיל לעשות מה שבזין שלך בלי חפירות מיותרות.

הבנות המקסימות שלך יקבלו אמנם פחות זמן כרונולוגי אך הרבה יותר זמן איכות עם אבא [ויותר עם אמא, תחשוב גם על כך].

זה כבר לא מובן מאליו שאתה חוזר הביתה והן ממילא שם ואתה נותן להן לפעמים עדיפות משנית על פני דברים שאתה "ממש חייב לעשות עכשיו".. כשאתה תהיה איתן, אתה תהיה רק איתן.

אינסטנקטיבית אנו מסתכלים תמיד על חצי [או על תשע העשיריות, זה לא משנה] של הכוס המלאה בחרא. יש גם חצי נוסף [או עשירית, זה לא משנה]. אל תתעלם ממנו ותשאב ממנו כח.

אז מחפש רעיון למסיבה מטורפת עם ים כוסיות ביום שישי? ברוך הבא למועדון! :lol:

פורסם
ועוד דבר אחד שקפץ לי לראש עכשיו. כתבת על סדנאות קבלה ועל דת. אם יש לה רב נסה לדבר איתו ואולי הוא יוכל לאזן אותה קצת.

רב יכול לאזן אותה, אך גם יכול להסית עוד יותר (אם הוא לא היה הגורם ההתחלתי).

פורסם

1. כינוס נכסים מתבצע במקרים כאלו כאשר מדובר בפירוק שיתוף.

2. אתה ח י י ב עורך המתמחה במעמד אישי. אל תלך לדיונים לבד.

3. עזרה פסיכולוגית לך ובעיקר לילדות חשוב מאוד.

4.תבין שאתה נמצא היום במערכה על עתידך, זו תקופה קשה נפשית.

5.אני מרגיש שאני חייב לחזור על סעיף 2 - אתה ח י י ב עורך דין.

בהצלחה

פורסם
צביקה שלום

היא קורבן של סדנאות רוחניות כאלה ואחרות בשם הדת והקבלה

היא קורבן של חברותיה הגרושות שהסיתו אותה נגד קיום התא המשפחתי אם מתוך כאב או מתוך קנאה .

ליל מנוחה .

אומנם אין לי מה לתרום לדיון אך אני מאחל לך שכול מה שאתה עובר כעת יגמר כמה שיותר מהר ובכמה שפחות עוגמת נפש.

סלח לי על החדירה לפרטיות אך מה הגיל של בתך הקטנה ביותר? במידה והיא בגיל העשרה תנסה איך שהו לצור איתה קשר ולדבר איתה על זה,או אם זה לא אפשרי תנסה איך שהו לדאוג שיהיה לה מי שידבר איתה על כול מה שהיא עוברת ושהיא לא תעבור את זה לבד.

מתוך נסיון כמה שהילד יותר צעיר ככה יותר קשה לו לעבור את זה(אולי אחרי שמתבגרים יודעים לשפוט בעצמם ולקבוע עמדה יותר אובייקטיבית.).

אולי תבקש מבתך הגדולה איך שהו לעזור לאחיותיה הקטנות שהן לא יעברו את זה לבד.

בנוסף לכך אני חושב שכדאי לך לקבל את הצעתו של רז,לי היה קטע לא נעים עם אותו עקרון כאשר פרסמתי פוסט בפורום על מקרה שלי עם חברה שלי.אחרי זמן מה ידיד שלה גלש פה בפורום ובטעות נתקל בפוסט שלי,המקרה היה נראה לו מאוד מוכר משום מה והוא החליט לשלוח לה את זה=\.לאחר מכן היו כמה אי נעימויות וטיפה כאב ראש אך בתרגום לסדר גודל של מקרה שלך אני חושב שכדאי לך לחשוב שוב מה אתה מפרסם לעיני ציבור הרחב כי גם אני פרסמתי בלי שום חשש ואחר כך סתם עצבים התבזבזו,אך בניגוד אלי אצלך זה יהיה יותר מכמה עצבים אז למה לך לקחת סיכון שכזה?

אומנם טקת זה צד די חזק שלי אך אני מנסה להבין עד כמה השפעתן של חברותיה עליה הייתה גדולה?

נ.ב

תרגיש הכי חופשי שבעולם לא לענות על אף שאלה שנראת לך חדירה לפרטיות או זריעת מלח על פצע.

כולנו איתך ידידי חג שמח!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לי גם יש ניסיון עם מישהי שהושפעה מגורמים שונים שגרמו לה לשנוא גברים ולהחשיב אותנו לרוע הכי גדול שיש בחברה ולהשפעה רעה על ילדים.

אחרי שיחה על התפקיד שלי במשפחה בעתיד, הבנתי שהיא הושפעה מזה יותר מדי והאידיאולוגיה שלה היא אנטי משפחתית ואנטי גברים.

הרבה פעמים פה בפורום התרעתי מסדנאות מוזרות ומדת באופן כללי. הנה עוד מקרה של פלישה "רוחנית" לתוך משפחה והרס של משהו יפה.

פורסם

יוסי האם זה הפלג הקיצוני של הפמיניזם? אם האידיולוגיה שלה היא אנטי גברים,אז איך היא רוצה לבנות בית? או שהיא רוצה בית שבו הגבר יהיה עבד היא תהיה המלכה וכול פיפס קטן שלו יתפרש כ אקט שוביניסטי והוא יקבל סקס במקרה הכי טוב פעם בשנה.

האמת עד שלא קראתי על זה כמה כתבות באמת שלא האמנתי שקיים דבר כזה=\

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

יש לה משפחה מטריארכלית.

בפגישות משפחתיות מזמינים את אבא שלה ואת אחיה, אבל מושיבים אותם בסלון בפינה בזמן שכל הנשים יושבות בסלון ומדברות "על הדברים החשובים" בלי הגברים.

הן רואות את עצמן כמרכז המשפחה, והגברים שם רק בשביל לעזור להן לעשות ילדים ואז להיעלם.

כל הנשים במשפחה שלה גרושות, וכל החברות שלה פמיניסטיות.

הכל ממוקד ב"אני חזקה ועצמאית ואתה הורס לנשים את החיים".

אבל אבוי לי אם אני לא פותח לה דלת או לא מביא לה פרחים!

אז היא אומרת שאני לא אוהב אותה.

בקיצור, ישנן השפעות שונות על נשים שגורמות להן לפתח עוינות כלפי גברים ולרצות להיות במאבק מלחמתי איתנו, למרות שלא עשינו כלום.

פורסם

הן רואות את עצמן כמרכז המשפחה, והגברים שם רק בשביל לעזור להן לעשות ילדים ואז להיעלם.

אבל אבוי לי אם אני לא פותח לה דלת או לא מביא לה פרחים!

אז היא אומרת שאני לא אוהב אותה.

עם התנהגות כזו פלא שאיזה גבר בכלל אוהב אותה אזשלא תצא בהצהרות שהיא יכולה לקבל עליהן כתשובה "נכון".

• תוכן חדש...