Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

התחדשתי במוטורולה A3100 ברשת פלאפון.

יש לי כמה שאלות:

1-האם ניתן להגדיר לו שלא יתחבר לבד לאינטרנט?!

2-איך אני מתקין עליו משחקים? הורדתי אחד והוא לא רצה לעבוד:roll::cry:

3-האם אני יכול לשדרג את האקספלורר שלו? ובאותו נושא, להוריד אליו כרום של גוגל, כי האקספלורר לנייד ממש לא מצא חן בעיניי?

4-האם יש כיסוי למסך מגע כדי שהמסך עצמו לא יתלכלך? את הניילון המקורי שבע עליו הורדתי.

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מכשיר מכוער והוא גם לא משהו בכלל, תתחדש :roll:.

בכול מקרה בספר ההוראות של הפלאפון אמור להיות כתוב כול זה, תחפש טוב טוב ואתה תמצא.

או שתחפש עליו בגוגל.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
מכשיר מכוער והוא גם לא משהו בכלל, תתחדש :roll:.

טאקט לא הצד החזק שלך,אה? למה,למה לעזאזל להגיד את זה?

---------

1.מה הכוונה?

2.משחקים ותוכנות - www.mobile9.com

3.אין לי מושג,חפש באתר שהבאתי :wink:

פורסם

זה מה שאני חושב\יודע על המכשיר הזה, למה לא להביע את הדעה שלי?

וזה באמת מה שיש, המכשיר לא משהו בכלל, היה לי אותו מספר שבועות וגם תקרא קצת ביקורות, מה אני ישקר לו ויגיד שהמכשיר מצוין כשהוא לא? ולדעתי הוא גם "לא יפה".

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא ביקשו חוות דעת על המכשיר.

ביקשו עזרה בתפעולו.

זה כמו שמישהו היה שואל: " איך מחליפים נורה ברכב חדש ,שקניתי לאחרונה?", או: " איך מכוונים שעון, איפה קונים כיסוי לרכב?",

ובתשובה היה מקבל "חרא של אוטו קנית, תתחדש".

:?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברשת באג יש מגן מסך,

זאת מדבקה שאתה מדביק בזהירות על המסך (שלא יהיו בועות אוויר..).

לא מצאתי שם משהו לדגם שלך, אבל נראה שזה יתאים מבחינת הגודל (זה סטנדרטי).

המחיר - 60 שקלים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה, אבל עדיין לא נענו שאלות 1, 2 ו-3.

והאתר שבלזור ציין לא עובד לי:shock::-(

תודה בלזור בכל מקרה.

ונוספה לי עוד שאלה או 2:

-אני לא מצליח להתחבר עם שם המשתמש שלי לפורום, לא על האקספלורר ולא על האופרה, ולא מבין למה.

-ולמוטורולה יש תוכנה נחמדה שנקראת "MOTOROLA PHONE TOOLS", שלא מוצאת את המכשיר הזה, למרות שעדכנתי אותה לגרסה 5 ומשהו, וחבל- שם הייתי עורך צילצולים והכל. האם יש דרך להפעיל אותה כך שתגלה גם את המכשיר הזה?

פורסם

שאלה 1 - עדיין לא הבנתי מה הכוונה :arrow:

שאלה 2 - לא קראתי אותה כמו שצריך בפעם הראשונה :brickwall: אני לא ממש מכיר את המכשיר,אבל יש לך 2 אפשרויות[** זאת בהנחה שאלו משחקי ג'אווה,אם זה סוג אחר של משחקים אז כנראה שזה לא יעזור**]:

1. להוריד את קובץ הJAR לכרטיס זכרון ולהפעיל את המשחק דרך הפלאפון (יכול להיות שזה לא יעבוד,כי יש מכשירים בהם צריך להעביר את קובץ הJAR לתיקיה שנמצאת על הזכרון של המכשיר וזה כבר יותר מסובך)

2,האפשרות השניה והיותר קלה - להוריד את המשחק\תוכנה ישירות למכשיר. אתה יכול להוריד להשתמש באתר שהבאתי (שאגב לא עבד כי הפורום משום מה החליט להוסיף את הכתובת שלו לפני הכתובת של הלינק,למרות שבדקתי את זה פעמיים :roll: פשוט תעתיק את הלינק לשורת הכתובות),ושתמצא משהו שאתה רוצה להוריד,תכנס דרך המכשיר לכתובת wap.mobile9.com סלאש הID של מה שאתה רוצה להוריד (מופיע לך בדף של ההורדה "WAP ID:").

שאלה 3 - המכשיר פועל על Windows mobile נכון? אז אתה יכול לנסות להוריד את Opera mobile שקראתי עליו ביקורות טובות (או שזה מה שהתכוונת שאמרת אופרה? כי יש גם את הopera mini). גרסאת כרום ניידת עדיין לא יצאה למיטב ידיעתי.

לגבי כך שהתוכנה לא מזהה את המכשיר - כנראה שלא התקנת את הדרייברים,הנה מדריך להתקנת דרייברים.

תהנה :-)

פורסם

1-האם ניתן להגדיר לו שלא יתחבר לבד לאינטרנט?!

2-איך אני מתקין עליו משחקים? הורדתי אחד והוא לא רצה לעבוד:roll::cry:

3-האם אני יכול לשדרג את האקספלורר שלו? ובאותו נושא, להוריד אליו כרום של גוגל, כי האקספלורר לנייד ממש לא מצא חן בעיניי?

-אני לא מצליח להתחבר עם שם המשתמש שלי לפורום, לא על האקספלורר ולא על האופרה, ולא מבין למה.

-ולמוטורולה יש תוכנה נחמדה שנקראת "MOTOROLA PHONE TOOLS", שלא מוצאת את המכשיר הזה, למרות שעדכנתי אותה לגרסה 5 ומשהו, וחבל- שם הייתי עורך צילצולים והכל. האם יש דרך להפעיל אותה כך שתגלה גם את המכשיר הזה

שאלה 1 - עדיין לא הבנתי מה הכוונה :arrow:

הכוונה היא, שהמכשיר מתחבר לפחות פעם ביום מעצמו לאינטרנט. אני לא רוצה שזה יקרה. איך ניתן לבטל את הפונקצייה הזו?

שאלה 2 - אני לא ממש מכיר את המכשיר,אבל יש לך 2 אפשרויות[** זאת בהנחה שאלו משחקי ג'אווה,אם זה סוג אחר של משחקים אז כנראה שזה לא יעזור**]:

1. להוריד את קובץ הJAR לכרטיס זכרון ולהפעיל את המשחק דרך הפלאפון (יכול להיות שזה לא יעבוד,כי יש מכשירים בהם צריך להעביר את קובץ הJAR לתיקיה שנמצאת על הזכרון של המכשיר וזה כבר יותר מסובך)

2,האפשרות השניה והיותר קלה - להוריד את המשחק\תוכנה ישירות למכשיר. אתה יכול להוריד להשתמש באתר שהבאתי (שאגב לא עבד כי הפורום משום מה החליט להוסיף את הכתובת שלו לפני הכתובת של הלינק,למרות שבדקתי את זה פעמיים :roll: פשוט תעתיק את הלינק לשורת הכתובות),ושתמצא משהו שאתה רוצה להוריד,תכנס דרך המכשיר לכתובת wap.mobile9.com סלאש הID של מה שאתה רוצה להוריד (מופיע לך בדף של ההורדה "WAP ID:").

ניסיתי לפתוח קובץ קובץ של המשחק שהורדתי כולל את הJAR. המכשיר לא הבין מה אני רוצה ממנו...

שאלה 3 - המכשיר פועל על Windows mobile נכון? אז אתה יכול לנסות להוריד את Opera mobile שקראתי עליו ביקורות טובות (או שזה מה שהתכוונת שאמרת אופרה? כי יש גם את הopera mini). גרסאת כרום ניידת עדיין לא יצאה למיטב ידיעתי.

זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי אופרה- יש לי את הדפדפן הזה בנוסף לאקספלורר (איזו מילה מבאסת להקלדה, חבל"ז...). לא נוח לי איתו. דווקא עם הכרום החצי נכה יותר נוח לי לעבוד במסגרת מוגבלת כמו טלפון נייד.

לגבי כך שהתוכנה לא מזהה את המכשיר - כנראה שלא התקנת את הדרייברים,הנה מדריך להתקנת דרייברים.

תהנה :-)

תודה רבה.

• תוכן חדש...