Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללנטיס 1.6 שנת 2000 שלי כנראה הלך המצבר,הנוכחי הוא VOLTA שעבד לפחות 4.5 שנים.

התנעתי עם כבלים בערב ובבוקר לא הצלחתי להתניע.

בדקתי מתח יציאה בניוטרל, היה בערך 13.8V מחר אני אבדוק זליגה עם אמפרמטר בטור וסוויץ סגור.

בכל מקרה רציתי לשאול איזה מצבר מומלץ (מבחינת אמפר/שעה, חברה) לרכב הזה.

וכמו כן מקומות מומלצים לרכישת מצבר באיזור קריות-עכו-נהריה.

(ברדיו יזיד מצאתי VARTA 55 אמפר עם אחריות ל20 חודש ב530 ש"ח או VOLTA 52 אמפר עם 12 חודשים אחריות ב400 ש"ח , מה עדיף מביניהם?)

פורסם

בדוק את המתח כשהמנוע מונע ועל 2200 סל"ד המתח צריך להיות על 14.2V.

אם הטעינה תקינה כמו שהסבתי, תטעין את המצבר במטען או נסיעה ארוכה תטעין אותו כמו שצריך, כשאת מסיים את הנסיעה נתק את המצבר, למחרת בבוקר חבר את המצבר חזרה, אם מניע יש זליגה גבוהה, אם לא מניע המצבר מת.

אני מציע מצבר של VOLTA גם לי יש כזה בלאנטיס ואני מפחד לפתוח פה ולהגיד כמה זמן הוא ברכב(עבר את שלך)

פורסם

כן, העניין הוא שאתמול בערב אחרי שהתנעתי עם כבלים נתתי לאוטו לעבוד בניוטרל איזה חצי שעה ואז עשיתי סיבוב של עוד 15 ד' ע"מ להטעין, חזרתי הביתה, דוממתי ואז התנעתי שוב, עבד.

בבוקר באתי להתניע, נאדה. סימן שיש טעינה, גם לפי מתח יציאה של האלטרנטור.

VOLTA כנראה הבחירה, מה ה אמפר/ שעה המומלץ לרכב (בספר רכב רשום משהו מוזר 40 או 44).

ועוד שאלה, מה בודקים עם הידרומטר, האם ניתן לחדש מצבר עייף ע"י הוספת אלטרוליט במידה וחסר, או שזה נועד לכישלון?

פורסם

אכן ניסן צודק ואין צורך להשתעשע עם בדיקות של המצבר (לא יזיק אף פעם).

בכול מקרה מצברים תוצרת שנפ/וולטא הינם מצברים בטכנולוגיה מיושנת קרי הם מצברים המצריכים טיפול תקופתי.

אני ממליץ לך על לרכוש מצבר תוצרת חברת בוש או וורטא שהינם מצברים ללא טיפול קרי אין צורך להוסיף מים מזוקקים לכול אורך חיי המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם

עידכון:

קניתי היום מצבר וולטה 60 אמפר/שעה במחיר 450 ש"ח עם אחריות לשנה

יזיד אמר שיתן לי זיכוי 20 ש"ח על מצבר ישן.

נקווה שהחדש יחזיק מעמד לפחות כמו הישן.

• תוכן חדש...